autor: tomekgopon22 » 25 stycznia 2010, o 07:02
Po pierwsze:18ka moźe wjeżdżać do Brynicy pod szkołę i zawracać
po drugie połaczyłem bardzo różne osiedla ze sobą,o czym można dopiero śnić
po 3cie podmiejskie w moim opracowaniu mają szansę wygrać z busami
po 4te trasa 13ki:politechnika pętla ulica aleja tysiąclecia państwa polskiego-żniwna-uniwersytet-tesco-dalej bez zmian a więc kosmetyczna zmiana ale bezpośredni dojazd pod samą poliechnikę prawie pod drzwi w pobliże akademików i pod bramę uniwersytetu co jest napewno potrzebne
po 5te 20ka w moim układzie linii będzie łączyć ksm z dworcem domaszowską i tesco a więc z północą nieco,o co domagają się mieszkańcy ksm,a po drugie jedzie w pobliżu akademików,może nawet wjeżdżać pod akademiki i dojaz pod uniwersytet i politechnikę
po 6te 32ka może jezdzic przez kostomłoty ale każdym kursem,żeby nie było literek ale do kołomani,gdyż znam te tereny i w samym samsonowie może mieszka 10% wysiadających,dziękuję za podpowiedż z kostomłotami,podkreślam że nha stale w moim układzie jezdzi tam 9ka i 17ka więc może być 32
po 7te ksm w moim układzie ma takie linie:8,19,20,21,26,37,47,107,109 w tym 2 nocne 20 i 26,o czym obecnie może śnić
po 8te jedyną moją prywatą(spełnieniem marzeń)było napisanie w układzie linii 27 i 42,27 jako wersja linii 2 do posłowic prze aleje legionów i husarską a 42 jako linia do Zagnańska sprzed 18lat mająca ogromne zainteresowanie
po 9te kierowałem się opiniami na forum,rozmowami z pasażerami,obserwacją 3letni przemyśleniami prawie non stop więc każda trasa nie jest przypadkowa,nad każdą głęboko myślałem,kreśliłem wciąż poprawiałem wreszcie się udało
po 10te jestem elastyczny i gotowy do zmian:jedynie nie chcę powrotu do liter bezsensownych skretów kilkursowych i linii pokrywających się
po 11te linie nocne moje uwgędniają prawie każde osiedle,sypialnie,przedmieścia,dworzec i gminy więc nie tak jak teaz 101 i 35 w nocy jedynie stok,świętokrzyskie,słoneczne,bocianek,uroczysko,sady czarnów i ślichowice,a więc pólnoc i trochę zachodu
po 12te linie nocne podmiejskie jezdziłyby co 1h30min-2h20min a więc 2-4kursy w nocy między 23 a 4,a miejskie nocne co 35min-1h20min a więc 4-8kursów między 23 a 4 w zależności czy to dzień roboczy czy weekend
po 13te i ostatnie:stary jelcz na podmiejskie z ochroniarzem albo neoplan stary z kamerkami zapisującymi obraz nie powinien być w specjalnym zagrożeniu w nocy a jakby pomógł