Ankieta Pulsu Biznesu

Moderatorzy: Autor, sueno, Daniel, Sirek1

Awatar użytkownika
T0MIKE
Ranga: Inspektor nadzoru ;)
Kontakt:

Post autor: T0MIKE » 8 listopada 2009, o 15:10

Dalej trzeba głosować:

Zacięta walka o finałową piątkę

Eliminacje w konkursie na przedsiębiorcę XX-lecia zbliżają się do mety. Tylko do północy można oddać głos. Trwa niesamowita walka o piąte, premiowane awansem do finału miejsce. Szanse ciągle mają m.in. Roman Kluska, Michał Sołowow i Teresa Mokrysz.

Jak widać, brakuje poparcia. Chyba jednak niełatwo być prorokiem we własnym regionie :?

Awatar użytkownika
Sirek1
Ranga: Dyrektor budowy ;)

Post autor: Sirek1 » 8 listopada 2009, o 19:47

Tylko do końca dzisiejszego dnia możemy głosować na Michała Sołowowa. Ma duże szanse zostać biznesmena 20 - lecia Pulsu Biznesu

Trwa zażarta walka i głosowanie o miejsce w pierwszej piątce najlepszych polskich przedsiębiorców 20 – lecia. Szanse ciągle mają między innymi Krzysztof Pawłowski, Michał Sołowow, Jerzy Wiśniewski, Teresa Mokrysz, Jędrzej Wittchen i Roman Kluska.

Warto głosować na „naszego” człowieka, żeby to region świętokrzyski wygrał. Głosować można na stronie konkursu. O co w nim chodzi? Puls Biznesu wspólnie z czytelnikami chce wybrać człowieka – symbol polskiego sukcesu w biznesie po 1989 roku. Gazeta wytypowała listę osób, które dowiodły, że „Polak potrafi”. Także zrobić karierę od zera do milionera. I to, dbając nie tylko o wyniki, ale także etykę, pracowników, a nawet własne pasje. Po burzliwej dyskusji w redakcji wybrano 20 kandydatur. Ich wspólnym mianownikiem jest biznesowy sukces.

Pominięto ekonomistów, urzędników i polityków, choć są wśród nich osoby kojarzone z gospodarczą rewolucją ostatnich dwóch dekad. Na liście są wyłącznie przedsiębiorcy, choć większość z nich łączy funkcję właścicielską z menedżerską. . Glosujmy zatem na naszego człowieka na stronie: :arrow: http://www.pb.pl

:arrow: http://www.strefabiznesu.echodnia.eu/ar ... e-zostac-b

Awatar użytkownika
T0MIKE
Kontakt:

Post autor: T0MIKE » 9 listopada 2009, o 08:42

O dziwo, link jest aktywny i można oddać głos http://sukces.pb.pl/

Awatar użytkownika
RZ

Post autor: RZ » 9 listopada 2009, o 10:23

Będę głosował na Romana Kluskę i zachęcam do tego innych. Ważniejsze jest dla mnie promowanie uczciwości i pomagania innym (a dość sporo o p. Klusce dobrych rzeczy się dowiedziałem) niż zasady maksymalizacji zysku ponad wszystkim
Nie należy lekceważyć drobnostek, bo od nich zależy doskonałość (Michał Anioł)

Awatar użytkownika
Sirek1

Post autor: Sirek1 » 9 listopada 2009, o 10:59

T0MIKE pisze:O dziwo, link jest aktywny i można oddać głos http://sukces.pb.pl/
Bo zostało już 5 finalistów
W pierwszej turze konkursu wybraliście pierwszą piątkę przedsiębiorców. Poniżej finaliści. Głosowanie trwa do końca tygodnia. Zwycięzcę ogłosimy podczas uroczystych obchodów Jubileuszu 20-lecia Konfederacji Pracodawców Polskich, które odbędą się 25 listopada w Teatrze Wielkim w Warszawie.
1. Sylwester Cacek
2. Stanisław Ciupiński, Andrzej Walczak, Grzegorz Grzelak
3. Leszek Czarnecki
4. Michał Sołowow
5. Jerzy Wiśniewski

:arrow: http://sukces.pb.pl/

Awatar użytkownika
T0MIKE
Kontakt:

Post autor: T0MIKE » 9 listopada 2009, o 11:46

RZ pisze:Będę głosował na Romana Kluskę i zachęcam do tego innych. Ważniejsze jest dla mnie promowanie uczciwości i pomagania innym (a dość sporo o p. Klusce dobrych rzeczy się dowiedziałem) niż zasady maksymalizacji zysku ponad wszystkim
To przykre... Jak już wyżej napisałem, niełatwo być prorokiem we własnym kraju... Nie znam Pana Kluski osobiście, ale nie potrafię powiedzieć, na czym jego szczególna uczciwość polegała, ani też w czym pomaga ludziom. Znam natomiast Michała Sołowowa i wiem, jaki ma styl prowadzenia biznesu oraz ile robi, bez świateł i kamer dla innych, a nie chce, żeby ktokolwiek o tym trąbił. Widocznie lepiej, żeby wszystkie gazety o tym pisały, bo tylko wtedy będzie to zauważone. Według mnie jednak będąc jednym z najbogatszych Polaków nie musi niczego udowadniać. Zdecydowanie lepiej PR-wsko wypadał niejaki Witold Zaraska, który nie ze swoich pieniędzy dał kasę na kardiologię w Kielcach. Szkoda, że nikt nie zauważył, że było to po 2 zawale, więc niejako ufundował sobie, za pieniądze akcjonariuszy polisę ubezpieczeniową. Trzeba umieć rodzielić pewne rzeczy i ocenić się obiektywnie... Pomijam kwestię regionalną, bo na Targi Kielce głosowali wszyscy, a jak przyszło do konkretnego człowieka, to od razu pojawił się problem.
Z drugiej strony, jako akcjonariusz Echa, Barlinka, czy Synthosu oczekiwałbym od wiodącego akcjonariusza strategii, zmierzającej do maksymalizacji zysków. A niech każdy pokaże sam osobiście, co zrobił w temacie pomagania innym...

Tak czy siak widzę, że można oddawać głos wielokrotnie.

Awatar użytkownika
Nowak

Post autor: Nowak » 9 listopada 2009, o 12:02

Zdaje się mam stałe IP i tylko 1 raz mogłem oddać głos na M.S. Wchodząc przez stronę główną także.

Awatar użytkownika
T0MIKE
Kontakt:

Post autor: T0MIKE » 9 listopada 2009, o 12:05

Ja też muszę mieć stałe IP, ale wchodzę przez link Sirka1, www.sukces.pb.pl Właśnie sprawdziłem i oddałem kolejny głos.

Nie wiem, jak u Was, ale ja wchodzę i mogę oddawać głos za każdym razem. Po oddaniu głosu pojawia się strona główna pb.pl, ale wpisując ponownie www.sukces.pb.pl wchodzę i głosuję. Czyli chyba można?

Głosujmy, bo nie podają wyników, taka forma gwarantuje wygraną wyłącznie najbardziej zdeterminowanym uczestnikom. Wierzę, że to będą Kielce :wink:

RZ, nie ma już Romana Kluski, może więc dasz się przekonać? :D

Awatar użytkownika
T0MIKE
Kontakt:

Post autor: T0MIKE » 11 listopada 2009, o 10:23

Cisza na wątku... :? A głosowanie tylko do końca tygodnia... Mam nadzieję, że ktoś tam siedzi i wciska "głosuj"... mimo stałego adresu IP w pracy miałem możliwość oddania kilkudziesięciu głosów wczoraj.

Awatar użytkownika
sueno
Kontakt:

Post autor: sueno » 11 listopada 2009, o 11:41

Śmieszna sprawa bo ja wczoraj chciałem zagłosować i miałem komunikat że nie mogę bo głos już oddałem. Pomyślałem sobie że może po 24 zagłosowałem. Dzisiaj wchodzę i nadal mam komunikat że nie mogę głosować bo swój głos już oddałem...
Najlepsza gra w sieci: http://www.reddragon.pl

"Są fachowcy i nie widzę potrzeby, żeby nauczyciel dyktował, jak ma się budować drogi" - autor znany :D

jasiek
Ranga: Kierownik budowy ;)

Post autor: jasiek » 11 listopada 2009, o 11:50

Ja mam caly czas taki komunikat. Jak wchodzilem z glownej to wtedy moglem glosowac.
Swoja droga Solowow w glosowaniu nie ma szans z Cackiem. Jest akcja prowadzona na stronach Widzewa, a to wystarczy zeby przebic wszystkie inne.

Awatar użytkownika
sueno
Kontakt:

Post autor: sueno » 11 listopada 2009, o 12:03

Już się odblokowało ;)
Najlepsza gra w sieci: http://www.reddragon.pl

"Są fachowcy i nie widzę potrzeby, żeby nauczyciel dyktował, jak ma się budować drogi" - autor znany :D

Awatar użytkownika
Michel2
Kontakt:

Post autor: Michel2 » 11 listopada 2009, o 12:39

Tylko czy takie głosowanie co kilka sekund sie liczy? :roll:
www.nowiny.com.pl - serwis internetowy gminy Sitkówka-Nowiny
Kocham Świętokrzyskie :* :)

Awatar użytkownika
T0MIKE
Kontakt:

Post autor: T0MIKE » 11 listopada 2009, o 13:21

jasiek pisze:Ja mam caly czas taki komunikat. Jak wchodzilem z glownej to wtedy moglem glosowac.
Swoja droga Solowow w glosowaniu nie ma szans z Cackiem. Jest akcja prowadzona na stronach Widzewa, a to wystarczy zeby przebic wszystkie inne.
Jeśli się udało znaleźć w piątce, to szansa na pierwsze miejsce jest duża, pod warunkiem wszakże, że nie będziemy szukali usprawiedliwienia dla bierności. Jest tu paru gości, którzy namiętnie oddają po kilkadziesiąt głosów. Niech się włączą wszyscy, którzy przeglądali wątek (ponad 500 wejść) i oddadzą po 10 głosów dziennie (zajmuje to 10 minut), to nawet Widzew nie pomoże...

Edycja: Fakt, ja też nie mogę już oddać głosu. Ciekawe, bo od 4 rano oddałem kilkanaście razy, a teraz nic.

darek

Post autor: darek » 11 listopada 2009, o 14:47

Mnie bez problemu udało się oddać ze 20 głosów.Na M.S oczywście.

ODPOWIEDZ