Volumetric MK Polska - Jagiellońska Point

Inwestycje zakończone.

Moderatorzy: Autor, sueno, Sirek1

Kwasek

Post autor: Kwasek » 2 lipca 2009, o 19:04

To zdradz kto sie dal zdemaskowac 8)

Jezeli chodzi o kamerke i o Wasza reklame to jak pisalem juz wczesniej inni powinni sie od was uczyc :D

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
T0MIKE
Ranga: Inspektor nadzoru ;)
Kontakt:

Post autor: T0MIKE » 2 lipca 2009, o 22:04

Już ja wiem, kto. Kilku (2-3) konkurentów chodzi po mieście i chwali się, że nam przywalają na forum, a kto mieczem... Jak widać w moich postach staram się wypowiadać pozytywnie o konkurencji, w szczególności tej, którą znam osobiście. Ale są tacy, którzy mnie nie znają, a kolportują opowieści, które są emanacją ich frustracji, nota bene paru frustratów się ujawniło na forum, w szczególności przy tym wątku i to właśnie oni okazują sie być konkurencją, która nie znając mnie, mojej firmy, ani moich wspólników chce podkopać naszą wiarygodność, motywując to tym, że jest nas za dużo w mediach, przy okazji ważniejszych wydarzeń, a do tego nam jeszcze nieźle idzie. No to welcome to hell :twisted: Powalczymy, to moja druga natura.

Wilhelm

Post autor: Wilhelm » 2 lipca 2009, o 22:42

jest wielu forumowiczów którz krytykują inwestycje oczywiście oprócz swoich :lol: udając że są zainteresowani kupnem mieszkania, postów tpu ja tam nie kupie, badziewne to badziewne tamto, czy wiecie czy ten developer jest wiarygodny czy nie itp. wystarczy jedna przeanalizować i na jaw wychodzi że niektórzy pseudo-zainteresowani kupnem mieszkania kupują już od jakiś 3 lat. czyżby brak chęci? gotówki? myśle że raczej chodzi żeby kogoś obsmarować

Jeżeli chodzi o reklamę i wszystko co dotycz marketingu i wizerunku tej inwestycji to jest to należy pogratrulować inwestorowi fachowości w tym temacie :!:

Awatar użytkownika
T0MIKE
Kontakt:

Post autor: T0MIKE » 3 lipca 2009, o 08:16

Dzięki za otuchę. W gruncie rzeczy chodzi też o zmiany na kieleckim rynku nieruchomości, o poprawę standardów, architektury, prezentacji projektów, obsługi klienta itp. Już widać pierwsze efekty w postaci pozytywnej reakcji naszej konkurencji. Mogę wskazać choćby nowy projekt Molsera, który wszystkim, w tym mnie, bardzo się podoba, czy prezentację Via Botanica. Wszystko się zmienia na lepsze, a korzystają na tym klienci. I o to chodzi...

Awatar użytkownika
Tomek

Post autor: Tomek » 3 lipca 2009, o 08:30

Fajna sprawa, jakby za wami poszła konkurencja i powieliła pomysły niektóre. Np. ten z kamerką :)

Awatar użytkownika
T0MIKE
Kontakt:

Post autor: T0MIKE » 3 lipca 2009, o 09:12

Przy okazji zapraszamy na naszą stronę firmową www.volumetric.pl Została odświeżona i przemodelowana. Rozpoczęliśmy też sprzedaż nowego projektu Hippodrom na warszawskim Mokotowie. Więcej na www.hippodrom.pl

baux

Post autor: baux » 3 lipca 2009, o 11:31

Hoho, ale im zalało plac budowy.

Awatar użytkownika
T0MIKE
Kontakt:

Post autor: T0MIKE » 4 lipca 2009, o 09:54

Już sucho, szybko odparowuje woda i robota może iść dalej. Zaczęli zabijać ściankę.

baux

Post autor: baux » 4 lipca 2009, o 13:22

Faktycznie już sucho i rozpoczynają wiercenia.

Awatar użytkownika
T0MIKE
Kontakt:

Post autor: T0MIKE » 8 lipca 2009, o 13:48

Dla rozładowania tematu: na naszej stronie www.volumetric.pl powiesiliśmy nieemitowany jeszcze w żadnej telewizji reportaż znanej autorki reportaży TVP 2 Beaty Postnikoff: "Muralista". Oczywiście o Adamie Wolskim i nieco o naszej współpracy. Prawy dolny róg naszej strony Volumetric TV.
Więcej o Beacie Postnikoff
http://pl.wikipedia.org/wiki/Danuta_Beata_Postnikoff

Awatar użytkownika
Autor
Site Admin
Kontakt:

Post autor: Autor » 8 lipca 2009, o 15:28

I od tej pory prosilbym o wypowiedzi w zakresie odpowiadajacym zalozeniom portalu, czyli architektura/realizacja. Podobnie w innych tematach dzialu mieszkaniowego.

max

Post autor: max » 8 lipca 2009, o 21:33

ciekawe dlaczego administrator strony wykasował moje maile? Nie napisałem tam nic obrażliwego przecież i na temat napewno? moze dostanę odpowiedż? pozdrawiam serdecznie

Awatar użytkownika
Autor
Site Admin
Kontakt:

Post autor: Autor » 8 lipca 2009, o 22:50

Dlatego:
Autor pisze:I od tej pory prosilbym o wypowiedzi w zakresie odpowiadajacym zalozeniom portalu, czyli architektura/realizacja.
Pozostala dyskusja tutaj:
:arrow: www.inwestycje.kielce.pl/forum/viewtopic.php?t=1975

msz1
Ranga: Kierownik budowy ;)

Post autor: msz1 » 9 lipca 2009, o 19:14

TOMIKE, czy na JP będą wykonywane jakieś kolumny żwirowe albo jet grouting w celu wzmocnienia gruntu pod fundamentami?

Awatar użytkownika
T0MIKE
Kontakt:

Post autor: T0MIKE » 10 lipca 2009, o 08:20

Nie. Na JP mamy płytę fundamentową posadowioną bezpośrednio na gruncie. Wg badań geologicznych mamy tam grunty nośne.

ODPOWIEDZ