Mikołaj pisze:Do Tomike:
Jeżeli ktoś napina się na tym forum, to proszę poczytaj swoje posty. Chciałem stwierdzić tylko fakty. Prawie pół roku udawadniałeś, że cena metra nie może być niższa niż 4500 brutto (zresztą dzięki tym argumentom przyjąłem w ankiecie tą cenę - głosowałem za 4500), a teraz sam sprzedajesz po 3999 również udawadniając, że to jest cena jaka powinna być. Ja osobiście się na Tobie zawiodłem. Dobrze, że nie zdołałeś namówić mnie na zakup, bo całkiem prawdopodobne jest, że za kilka miesięcy będzie taniej. Ale to potwierdza tylko fakt "innej lokalizacji" niż via Botanica Pana Ryszarda. I naprawdę to nie jest napinka ani złośliwość a zimna ocena kogoś, kto nie musi ani kupować ani sprzedawać, a obserwuje z ciekawości.
W poście w temacie Jaka będzie średnia cena napisałem, dlaczego sprzedajemy 6 mieszkań w tej cenie. Nie czyni to i tak średniej na poziomie innym, niż 4.500 zł za m2. A to, że lokalizacja i charakter projektu jest innych, niż Villa Botanica, to żadne odkrycie i nigdzie nikt nie mówił, że jest inaczej. Nie namawiałem Cię na zakup, namawiałem raczej swoich przyjaciół i znajomych i już kupili, są zadowoleni, bo kupują więcej. Zostaniemy więc bez Ciebie i ne będziemy się napinać. Projekt w zasadzie jest już cały spięty finansowo, ostatnie 3 mieszkania wymagane przez bank sprzedamy po te 4.000 zł w przyszłym tygodniu. Przykro mi, że się nam powiodło, takie życie

I szkoda to zaczarowywać...