ok to masz rację że żenada ja myślałem ze tak duża rotacja jest teraz w firmie i dlatego czasem widzę ich bez firmówek.Dzisiaj 655 linia 22 stary szofer piękną klatę pokazywał za fajerą to dopiero żenadaAutor pisze:Obserwowalem jezdzac po calym miescie, niestety, ale byli to kierowcy z wieloletnim stazem.
Kierowcy MPK
Moderatorzy: Nowak, Autor, sueno, Daniel, CKfan, AR
BĄDZMY LUDZMI
-
Erotis
- Ranga: Kierownik budowy ;)
- Kontakt:
Dziś #304, linia 33, kurs z wrzosowej o 12:58, przystanek wojska polskiego lecznica zdaje się, autobus ruszył powoli z przystanku ktoś krzyczy zeby się zatrzymac bo pani na wózku chciała wsiaść. Kierowca zastanowił się po czym posłusznie cofnął, potem jeszcze bardziej bo pani nie miala jak podjechać, zatrzymał się, wysiadł, wysunął podest dla wózków, pani się ulokowała i dopiero wyruszył dalej. fakt że narobił sobie przez to cofanie 5 minut opóźnienia ale za to pomógł bez nerwów za co plus.
Aha, ubrany w firmowy sweterek
Aha, ubrany w firmowy sweterek
Ja zauważyłem ze młodzi są kulturalniejsi od starych szoferów dzisiaj jechałem #325# linia 8 godzina 9:12 z ślichowic cuda się działy młody kierowca na wygląd w firmówce wykazał się refleksem zamykał dzwi ,a babka zdecydowała się wsiąść ciekawe bo najpierw włożyła berecik zamiast nóżkę i mogła być tragedja taka jak na Jana Pawła II co ciekawe nie przycioł jej , jedziemy dalej przystanek koło szpitala poczekał na dobiegającego dziadka no i szok pasy kobieta z wózkiem ,a on co
nie uwieżycie zatrzymuje maszyne i przepuszcza.BRAWO kierowco więcej takich szoferów 
BĄDZMY LUDZMI
- krzysiu1493
- Ranga: Inspektor nadzoru ;)
Ikarus ma mocne blachy, gorzej zapewne wygladala by osobowka, a nasi spece waleczkiem by pomalowali i jutro juz by jezdzilkrzysiu1493 pisze:A to niby z jakiej racji....? Po to c@#j ma tą zatoczkę żeby na nią wjechać , pewnie by go nie puścili żeby wyjechał z tej zatoczki tylko by musiał czekać jakby mniej samochodów jechało, albo na czerwone światło...... Podłość ludzka nie ma granic...
- krzysiu1493
- MAŁY
Kierowcy autobusów pomogą policji
Kieleccy policjanci dla poprawy bezpieczeństwa w mieście chcą nawiązać współpracę z kierowcami autobusów komunikacji miejskiej. Kierowcy autobusów przemieszczając się po mieście dużo widzą, a my chcemy jedynie skorzystać z ich doświadczeń by jeszcze skuteczniej walczyć z przestępcami i chuliganami - mówi komendant miejski policji podinspektor Michał Domaradzki.
Jak podkreśla komendant Domaradzki funkcjonariuszom zależy na szybkiej informacji, która pozwoli na skuteczną interwencję.
Współpraca pomiędzy policją, a kierowcami autobusów komunikacji miejskiej i szybka interwencja mają podnieść poziom poczucia bezpieczeństwa wśród mieszkańców.
http://www.radio.kielce.pl/page,,Kierow ... c69fa.html
Kieleccy policjanci dla poprawy bezpieczeństwa w mieście chcą nawiązać współpracę z kierowcami autobusów komunikacji miejskiej. Kierowcy autobusów przemieszczając się po mieście dużo widzą, a my chcemy jedynie skorzystać z ich doświadczeń by jeszcze skuteczniej walczyć z przestępcami i chuliganami - mówi komendant miejski policji podinspektor Michał Domaradzki.
Jak podkreśla komendant Domaradzki funkcjonariuszom zależy na szybkiej informacji, która pozwoli na skuteczną interwencję.
Współpraca pomiędzy policją, a kierowcami autobusów komunikacji miejskiej i szybka interwencja mają podnieść poziom poczucia bezpieczeństwa wśród mieszkańców.
Kielce- Tu jest moje miejsce! Tu sie urodziłem i tu zakończyć żywot swój pragnę!