Reklamy na autobusach
Moderatorzy: Nowak, Autor, sueno, Daniel, CKfan, AR
-
Patol
- Ranga: Inspektor nadzoru ;)
- Kontakt:
Nowe fullbacki są na #205 i #211 >> Młodzi w Łodzi
numer taborowy naklejony na szybie w górnym rogu, tylko informacje ze zachodzi przy skręcie nakleili na reklamie. Możliwe ,że #227 ma również te sama reklamę.
EDIT Jeszcze #229 ma.
numer taborowy naklejony na szybie w górnym rogu, tylko informacje ze zachodzi przy skręcie nakleili na reklamie. Możliwe ,że #227 ma również te sama reklamę.
EDIT Jeszcze #229 ma.
Ostatnio zmieniony 30 kwietnia 2008, o 16:30 przez Patol, łącznie zmieniany 1 raz.
- AR
- Ranga: Dyrektor budowy ;)
- Kontakt:
Nie tylko #004 ma niewidoczny numer. Wszystkie klejone na reklamach są niewidoczne.
Bardzo ładna czcionka na #227. Ładniejsza od MPKowskiej, chociaż podobna.
Te numery powinny byc zgloszone w raporcie, poza tym wątpię aby reklamodawca chciał aby na jego reklamie było naklejone jakieś dodatkowe elementy.
Tutaj prawie sfotografowałem #001

Przyklejającemu numer tab. przydałby się Red Bull albo coś mocniejszego przed tą pracą, bo za bardzo to się nie skupił przy naklejaniu i niech mi znów powiedzą, że numery kleją za pomocą taśmy transferowej... jasne...

Bardzo ładna czcionka na #227. Ładniejsza od MPKowskiej, chociaż podobna.
Te numery powinny byc zgloszone w raporcie, poza tym wątpię aby reklamodawca chciał aby na jego reklamie było naklejone jakieś dodatkowe elementy.
Tutaj prawie sfotografowałem #001

Przyklejającemu numer tab. przydałby się Red Bull albo coś mocniejszego przed tą pracą, bo za bardzo to się nie skupił przy naklejaniu i niech mi znów powiedzą, że numery kleją za pomocą taśmy transferowej... jasne...
Żółte czy białe? Mam dylematDaniel pisze:Może dzięki temu przylepią u góry ładne żółte numerki.
Wszystkim się podoba, a tobie się nie podoba
- AR
- Kontakt:
Ja miałem na myśli miejsce w prawym górnym rogu, między wyświetlaczem a światłem obrysowym. Myślę, że Daniel równieżbarteqck pisze:na lazach na tych reklamach są białe nr taborowe
przydałyby się żółte na zderzaku i by było najlepiej.
raz by przkleili i by nikomu nie przeszkadzało
Czy to takie trudne?

Wszystkim się podoba, a tobie się nie podoba
- Daniel
- Kontakt:
Daniel również. Nalegam na zamieszczenie w raporcie propozycji ARa.AR pisze:Ja miałem na myśli miejsce w prawym górnym rogu, między wyświetlaczem a światłem obrysowym. Myślę, że Daniel równieżbarteqck pisze:na lazach na tych reklamach są białe nr taborowe
przydałyby się żółte na zderzaku i by było najlepiej.
raz by przkleili i by nikomu nie przeszkadzało![]()