racja, czytałem gdzieś...KamilEm pisze: Hilton jest chyba w Warszawie
Poprawka: ma być. Jak ostatnio byłem w Wawie to wydawało mi się że jest już otwarty http://pl.wikipedia.org/wiki/Hotel_Hilton
Hotel Ibis - ul. Warszawska 19
Moderatorzy: Nowak, Autor, sueno, Daniel, Sirek1
- Jarek
- Ranga: Inspektor nadzoru ;)
A jaka tam ona prestiżowatom pisze:Nie. Zbyt prestiżowa lokalizacja moim zdaniem. Nie ma takiej możliwości nawet.
Kielce - tu jest moje miejsce, tu jest mój dom.
- tom
- Ranga: Dyrektor budowy ;)
- Kontakt:
Co do atrakcyjności to bym polemizował, w końcu to zawsze centrum, obok będzie Galeria Warszawska, parę kroków do Rynku. Jak nie będzie stawiał tego Orbis to już będzie dobrzeJarek pisze:A jaka tam ona prestiżowatom pisze:Nie. Zbyt prestiżowa lokalizacja moim zdaniem. Nie ma takiej możliwości nawet.
Z trzech stron stare, brzydkie zabudowania. Nie przesadzajmy co do atrakcyjności - prestiżowa to przy Sienkiewicza, Paderewskiego
Po prostu działka w centrum, ja chciałbym np Campanile - porządny hotel w rozsądnych cenach.
Komisja Rewizyjna czuwa!
Ja już się cieszęautor pisze:Ufff sprzatna te rudery. Mysle, ze hotel bedzie stawiac jakas siec, bo malych firm nie stac na taki grunt. Z tekstu wynika, ze to ma budowac Dorbud, ale nie wiadomo czy jest inwestorem itp. Ja dopiero sie uraduje, bo zobaczeniu projektu
To za droga działka, żeby tam powstało byle co.
Warto było protestować
To jedna z najlepszych działek w centrum. Nie mam co do tego wątpliwości. Teraz, po uchwaleniu miejscowego planu zagospodarowania przestrzennego dla IX Wieków, w ciągu kilku lat po drugiej stronie ulicy powstanie sześciokondygnacyjna prestiżowa pierzeja. Wzdłuż Warszawskiej już powstaje ładna pierzeja. O Galerii Warszawskiej nie wspominającJarek pisze:A jaka tam ona prestiżowatom pisze:Nie. Zbyt prestiżowa lokalizacja moim zdaniem. Nie ma takiej możliwości nawet.
Z trzech stron stare, brzydkie zabudowania. Nie przesadzajmy co do atrakcyjności - prestiżowa to przy Sienkiewicza, Paderewskiego
Po prostu działka w centrum, ja chciałbym np Campanile - porządny hotel w rozsądnych cenach.
No to pieknie 
A wlasnie ostatnio przejezdzajac tamtedy, i widzac ekipe rozbiorkowa tak sobie pomyslalem ze fajnie bylo by gdyby powstal tam jakis ladny hotel
Mam nadzieje ze bedzie to jakis sieciowy hotel i moze wkoncu ****
Osobiscie nie liczyl bym na te nawet 6 kondygnacji
Mysle ze 3 max 4 pietra, i ciekawe czy bedzie to obiekt bardziej nowoczesny czy jakas kamienica, osobicie wolal bym cos nowoczesnego w samym centrum (i szescio pietrowego
)
Wsumie co by nie bylo, mysle ze bedzie lepsze od stacji statoil
A wlasnie ostatnio przejezdzajac tamtedy, i widzac ekipe rozbiorkowa tak sobie pomyslalem ze fajnie bylo by gdyby powstal tam jakis ladny hotel
Mam nadzieje ze bedzie to jakis sieciowy hotel i moze wkoncu ****
Osobiscie nie liczyl bym na te nawet 6 kondygnacji
Wsumie co by nie bylo, mysle ze bedzie lepsze od stacji statoil
- AR
- Ranga: Dyrektor budowy ;)
- Kontakt:
Ja tam się boję że to będzie jakaś zwykła kamienica 2 piętrowa ze spadzistym dachem bez podziemnego parkingu, cofnięta od chodnika. Kolor elewacji zielony, ceglany dach z blachodachówki, i białe okna
Myślę, że jeśli inwestorem miała by być jakaś znana sieć to było by o tym słychać.
Szkoda tego miejsca dla jakiegoś tandetnego domku.
Obym się mylił!
Myślę, że jeśli inwestorem miała by być jakaś znana sieć to było by o tym słychać.
Szkoda tego miejsca dla jakiegoś tandetnego domku.
Obym się mylił!
- Jarek
- Ranga: Inspektor nadzoru ;)
Pod względem lokalizacyjnym jest atrakcyjna ale nie prestiżowa! Co w niej takiego prestiżowego? Chyba zbytnio nadużywacie tego słowaRZ pisze:To jedna z najlepszych działek w centrum. Nie mam co do tego wątpliwości.
Dziś było wiadć tam ruch i po mału znika chatka od strony IX Wieków Kielc.
Kielce - tu jest moje miejsce, tu jest mój dom.