Dekom - Hotel Dal, ul. Piotrkowska (Centrum)

Moderatorzy: Nowak, Autor, sueno, Daniel, Sirek1

halny
Ranga: Inspektor nadzoru ;)

Post autor: halny » 29 lipca 2010, o 19:41

Przez te obklejenie szyb można sądzić ,że nie ma tam" dobrego wyboru" skoro wstydzą się pokazać wnętrze. Kolejny sklep typu Biedronka . . . .

Awatar użytkownika
AR
Ranga: Dyrektor budowy ;)
Kontakt:

Post autor: AR » 8 sierpnia 2010, o 11:28

Byłem.
Ani jednego, oprocz mnie :), klienta w tym czasie w sklepie.
Asortyment jak w Żabce.
Nie wróżę długiej przyszłości temu sklepowi.
Po stronie z oklejonymi szybami stoja regały.
Wg mnie klapa.
Kupiłem tam loda i to nie był Dobry Wybór, bo monet zabrakło na bilet ZTM ;)
Wszystkim się podoba, a tobie się nie podoba

Awatar użytkownika
michal_ck

Post autor: michal_ck » 8 sierpnia 2010, o 15:12

A mnie się wydaje, że lokalizacja jest świetna. Obok dwa kluby, główny trakt z Rynku w ok. Czarnowskiej, Okrzei, IX Wieków CK.
1. Zastępca Przewodniczącego Komisji Rewizyjnej SKI
2. Koordynator ds. zieleni miejskiej
3. Koordynator ds. zagospodarowania os. Dąbrowa II

Awatar użytkownika
Danon
Kontakt:

Post autor: Danon » 8 sierpnia 2010, o 22:26

To, że lokalizacja jest świetna, nie ulega wątpliwości. Jeśli jednak sklep ten niczym się nie wyróżnia, to będą tam kupowali tylko ci, którzy mają blisko, lub znajdą się w pobliżu. Faktem jest też, że mało u nas sklepów, do których warto przejechać powiedzmy całe miasto, bo tylko tam znajdziemy coś oryginalnego. Chodzi mi oczywiście o spożywcze. N
ie wiem jak się kręci sklep na Koziej, bodajże Spiżarnia, ale jak dla mnie powinno powstawać jak najwięcej sklepów oferujących coś innego, niż sieciówki. Ciekawe, czy doczekamy się w Kielcach delikatesów z prawdziwego zdarzenia, w stylu francuskim, ogólnie zachodnim, czy południowym, o których wspominał Jurek...
Mi marzy się właśnie coś takiego, odkąd w Amsterdamie ujrzałem na własne oczy, jak powinien wyglądać delikates...

Awatar użytkownika
gaki majster
Ranga: Kierownik budowy ;)
Kontakt:

Post autor: gaki majster » 15 sierpnia 2010, o 14:54

alma jest nawet nawet
Kielce Kielce Kielce to jest to...

Awatar użytkownika
michal_ck

Post autor: michal_ck » 15 sierpnia 2010, o 22:40

W PL tylko Aro :) jeszcze paskudnie oklejone żółtą taśmą>

maciej

Post autor: maciej » 26 sierpnia 2010, o 21:58

maciej pisze:
ciekawski pisze:Już po otwarciu naszego pierwszego sklepu prosimy kielczan robiących w nim zakupu o przekazywanie personelowi swoich sugestii. Uwagi wykorzystamy w całej sieci, tak aby była ona naprawdę przyjazna dla klientów dodaje Maciej Topolski.
Jakby każdy z forumowiczów wszedł do tego sklepu przechodząc obok i napomknął, że taki sposób prezentacji witryn jest zwyczajnie nieatrakcyjny, może przemyśleliby sprawę... Sam tak zrobię jak otworzą.
Dzisiaj w koncu trafiłem do tej kolporterowej zabki i wyraziłem swoją dezaprobatę odnośnie witryn. Pani odpowiedziała, ze juz wiele osób zwracało na to uwagę i ze powie o tym komuś z kolportera. Powiedziała tez ze wyklejanki na szybach to nowki, dopiero co zmienione... Wiec prawdopodobnie ktoś z góry wogóle nie ogarnia problemu, myśląc, ze wystarczy zmiana folii na szybach, a nie jej usunięcie.

Awatar użytkownika
michal_ck

Post autor: michal_ck » 27 sierpnia 2010, o 12:34

Super, ja dzisiaj tam coś kupię i też się wyrażę :)

Awatar użytkownika
Sirek1

Post autor: Sirek1 » 30 grudnia 2010, o 22:33

Kielecki Hotel Dal zyskał trzecią gwiazdkę

Kielecki Hotel Dal dołączył do grona obiektów trzygwiazdkowych po uzyskaniu z dniem 20 grudnia kolejnej gwiazdki.
Położony w centrum miasta Hotel Dal posiada 46 pokoi dwuosobowych, cztery pokoje jednoosobowe oraz dwa apartamenty. Wszystkie wyposażone są w łazienki, TV-Sat, telefon oraz łącze internetowe.

Obiekt posiada ponadto trzy klimatyzowane sale konferencyjne na 60 osób każda w ustawieniu teatralnym. Każda sala konferencyjna wyposażona jest między innymi w rzutniki multimedialne, ekrany, flipcharty oraz łącze internetowe. Sale można połączyć, co daje możliwość zorganizowania konferencji na 180 osób.

Źródło: Hotel Dal

Awatar użytkownika
Kierczu
Kontakt:

Post autor: Kierczu » 30 grudnia 2010, o 23:56

Sirek1 pisze:Kielecki Hotel Dal zyskał trzecią gwiazdkę
Za co dostał tą gwiazdę? Tj. czego im do niej brakowało?:)

Awatar użytkownika
gaki majster
Kontakt:

Post autor: gaki majster » 1 stycznia 2011, o 09:13

widać niczego :)
Kielce Kielce Kielce to jest to...

hey

Post autor: hey » 5 stycznia 2011, o 10:57

Kielce mają kolejny trzygwiazdkowy hotel

Dopiero co dostał trzecią gwiazdkę, a już myśli o czwartej. Najwyższy w Kielcach hotel, czynny dopiero od roku, ma coraz większe bardziej ambitne plany.

Jedenastokondygnacyjne centrum hotelowo-biurowe w Kielcach przy ulicy Piotrkowskiej funkcjonuje na kieleckim rynku już od roku. Nowoczesny i kompleksowo wyposażony obiekt to drugi w Polsce, po gdańskim, z sieci hoteli Dal. Oprócz pokoi hotelowych w budynku jest 40 pokoi biurowych i dwie sale konferencyjne z pełnym wyposażeniem audio-wideo na prawie sto osób. To doskonałe miejsce dla osób przebywających w Kielcach w celach biznesowych bądź wypoczynkowych. Hotel przystosowany jest także dla osób niepełnosprawnych.

Do niedawna przy jego logo widniały dwie gwiazdki, świadczące o jego kategorii. Wystarczył niecały rok i Kielce mogą się pochwalić nowym trzygwiazdkowym obiektem. Dodatkowy atut dla Hotelu Dal w zmaganiach z konkurencją wiązał się ze spełnieniem specjalnych wymogów komisji kategoryzującej, oceniającej standard hoteli. Wśród nich były między innymi: czynna przez co najmniej 12 godzin restauracja, serwująca posiłki dla gości, pranie odzieży hotelowych gości, zestaw do czyszczenia odzieży, obuwia i igielnik w każdym pokoju, czepki kąpielowe w łazienkach.

- Sprostaliśmy wszystkim wymaganiom, nawet tym dotyczącym zestawów do szycia – uśmiecha się dyrektor Hotelu Dal Jolanta Walewska - i od 20 grudnia 2010 roku cieszymy się trzygwiazdkowym standardem – mówi. – To dobra wiadomość dla wszystkich klientów, a szczególnie biznesowych, bo gościmy ich u nas wielu. Mogą teraz korzystać z naszej restauracji, w której przygotowujemy dla nich wiele smacznych dań i czuć się jak w domu, bo wszystko mają pod ręką – dodaje. Chociaż przybyło nam gwiazdek, ceny za hotelową dobę ze śniadaniem w standardzie na razie pozostają bez zmian – uzupełnia pani dyrektor.

http://www.strefabiznesu.echodnia.eu/ar ... 48017.html

Awatar użytkownika
ice

Post autor: ice » 5 stycznia 2011, o 11:26

Kierczu pisze:Za co dostał tą gwiazdę? Tj. czego im do niej brakowało?:)
hey pisze: Dodatkowy atut dla Hotelu Dal w zmaganiach z konkurencją wiązał się ze spełnieniem specjalnych wymogów komisji kategoryzującej, oceniającej standard hoteli. Wśród nich były między innymi: czynna przez co najmniej 12 godzin restauracja, serwująca posiłki dla gości, pranie odzieży hotelowych gości, zestaw do czyszczenia odzieży, obuwia i igielnik w każdym pokoju, czepki kąpielowe w łazienkach.
Może jeszcze jak uruchomią takie usługi jak room service, budzenie, zamawianie taxi i wyposażą każdy pokój w butelkę wody mineralnej to dostaną czwartą gwiazdkę :P :D
A gdyby postarali się jeszcze o concierge'a to już wogóle :D

Awatar użytkownika
Autor
Site Admin
Kontakt:

Post autor: Autor » 17 kwietnia 2011, o 10:10

Podobno jeszcze w tym miesiacu beda zmienione witryny sklepu Condite na dole.

Awatar użytkownika
Adasiek CK

Post autor: Adasiek CK » 24 czerwca 2011, o 00:18

Podoba mi się podświetlenie:

Obrazek
foto: 'msz2'

:arrow: http://www.skyscrapercity.com/showthrea ... 17&page=10
<klawy tekścik w tym miejscu>

ODPOWIEDZ