Dekom - Hotel Dal, ul. Piotrkowska (Centrum)
Moderatorzy: Nowak, Autor, sueno, Daniel, Sirek1
- AR
- Ranga: Dyrektor budowy ;)
- Kontakt:
Byłem.
Ani jednego, oprocz mnie
, klienta w tym czasie w sklepie.
Asortyment jak w Żabce.
Nie wróżę długiej przyszłości temu sklepowi.
Po stronie z oklejonymi szybami stoja regały.
Wg mnie klapa.
Kupiłem tam loda i to nie był Dobry Wybór, bo monet zabrakło na bilet ZTM
Ani jednego, oprocz mnie
Asortyment jak w Żabce.
Nie wróżę długiej przyszłości temu sklepowi.
Po stronie z oklejonymi szybami stoja regały.
Wg mnie klapa.
Kupiłem tam loda i to nie był Dobry Wybór, bo monet zabrakło na bilet ZTM
Wszystkim się podoba, a tobie się nie podoba
To, że lokalizacja jest świetna, nie ulega wątpliwości. Jeśli jednak sklep ten niczym się nie wyróżnia, to będą tam kupowali tylko ci, którzy mają blisko, lub znajdą się w pobliżu. Faktem jest też, że mało u nas sklepów, do których warto przejechać powiedzmy całe miasto, bo tylko tam znajdziemy coś oryginalnego. Chodzi mi oczywiście o spożywcze. N
ie wiem jak się kręci sklep na Koziej, bodajże Spiżarnia, ale jak dla mnie powinno powstawać jak najwięcej sklepów oferujących coś innego, niż sieciówki. Ciekawe, czy doczekamy się w Kielcach delikatesów z prawdziwego zdarzenia, w stylu francuskim, ogólnie zachodnim, czy południowym, o których wspominał Jurek...
Mi marzy się właśnie coś takiego, odkąd w Amsterdamie ujrzałem na własne oczy, jak powinien wyglądać delikates...
ie wiem jak się kręci sklep na Koziej, bodajże Spiżarnia, ale jak dla mnie powinno powstawać jak najwięcej sklepów oferujących coś innego, niż sieciówki. Ciekawe, czy doczekamy się w Kielcach delikatesów z prawdziwego zdarzenia, w stylu francuskim, ogólnie zachodnim, czy południowym, o których wspominał Jurek...
Mi marzy się właśnie coś takiego, odkąd w Amsterdamie ujrzałem na własne oczy, jak powinien wyglądać delikates...
- gaki majster
- Ranga: Kierownik budowy ;)
- Kontakt:
-
maciej
Dzisiaj w koncu trafiłem do tej kolporterowej zabki i wyraziłem swoją dezaprobatę odnośnie witryn. Pani odpowiedziała, ze juz wiele osób zwracało na to uwagę i ze powie o tym komuś z kolportera. Powiedziała tez ze wyklejanki na szybach to nowki, dopiero co zmienione... Wiec prawdopodobnie ktoś z góry wogóle nie ogarnia problemu, myśląc, ze wystarczy zmiana folii na szybach, a nie jej usunięcie.maciej pisze:Jakby każdy z forumowiczów wszedł do tego sklepu przechodząc obok i napomknął, że taki sposób prezentacji witryn jest zwyczajnie nieatrakcyjny, może przemyśleliby sprawę... Sam tak zrobię jak otworzą.ciekawski pisze:Już po otwarciu naszego pierwszego sklepu prosimy kielczan robiących w nim zakupu o przekazywanie personelowi swoich sugestii. Uwagi wykorzystamy w całej sieci, tak aby była ona naprawdę przyjazna dla klientów dodaje Maciej Topolski.
Kielecki Hotel Dal zyskał trzecią gwiazdkę
Kielecki Hotel Dal dołączył do grona obiektów trzygwiazdkowych po uzyskaniu z dniem 20 grudnia kolejnej gwiazdki.
Położony w centrum miasta Hotel Dal posiada 46 pokoi dwuosobowych, cztery pokoje jednoosobowe oraz dwa apartamenty. Wszystkie wyposażone są w łazienki, TV-Sat, telefon oraz łącze internetowe.
Obiekt posiada ponadto trzy klimatyzowane sale konferencyjne na 60 osób każda w ustawieniu teatralnym. Każda sala konferencyjna wyposażona jest między innymi w rzutniki multimedialne, ekrany, flipcharty oraz łącze internetowe. Sale można połączyć, co daje możliwość zorganizowania konferencji na 180 osób.
Źródło: Hotel Dal
Kielecki Hotel Dal dołączył do grona obiektów trzygwiazdkowych po uzyskaniu z dniem 20 grudnia kolejnej gwiazdki.
Położony w centrum miasta Hotel Dal posiada 46 pokoi dwuosobowych, cztery pokoje jednoosobowe oraz dwa apartamenty. Wszystkie wyposażone są w łazienki, TV-Sat, telefon oraz łącze internetowe.
Obiekt posiada ponadto trzy klimatyzowane sale konferencyjne na 60 osób każda w ustawieniu teatralnym. Każda sala konferencyjna wyposażona jest między innymi w rzutniki multimedialne, ekrany, flipcharty oraz łącze internetowe. Sale można połączyć, co daje możliwość zorganizowania konferencji na 180 osób.
Źródło: Hotel Dal
- gaki majster
- Kontakt:
Kielce mają kolejny trzygwiazdkowy hotel
Dopiero co dostał trzecią gwiazdkę, a już myśli o czwartej. Najwyższy w Kielcach hotel, czynny dopiero od roku, ma coraz większe bardziej ambitne plany.
Jedenastokondygnacyjne centrum hotelowo-biurowe w Kielcach przy ulicy Piotrkowskiej funkcjonuje na kieleckim rynku już od roku. Nowoczesny i kompleksowo wyposażony obiekt to drugi w Polsce, po gdańskim, z sieci hoteli Dal. Oprócz pokoi hotelowych w budynku jest 40 pokoi biurowych i dwie sale konferencyjne z pełnym wyposażeniem audio-wideo na prawie sto osób. To doskonałe miejsce dla osób przebywających w Kielcach w celach biznesowych bądź wypoczynkowych. Hotel przystosowany jest także dla osób niepełnosprawnych.
Do niedawna przy jego logo widniały dwie gwiazdki, świadczące o jego kategorii. Wystarczył niecały rok i Kielce mogą się pochwalić nowym trzygwiazdkowym obiektem. Dodatkowy atut dla Hotelu Dal w zmaganiach z konkurencją wiązał się ze spełnieniem specjalnych wymogów komisji kategoryzującej, oceniającej standard hoteli. Wśród nich były między innymi: czynna przez co najmniej 12 godzin restauracja, serwująca posiłki dla gości, pranie odzieży hotelowych gości, zestaw do czyszczenia odzieży, obuwia i igielnik w każdym pokoju, czepki kąpielowe w łazienkach.
- Sprostaliśmy wszystkim wymaganiom, nawet tym dotyczącym zestawów do szycia – uśmiecha się dyrektor Hotelu Dal Jolanta Walewska - i od 20 grudnia 2010 roku cieszymy się trzygwiazdkowym standardem – mówi. – To dobra wiadomość dla wszystkich klientów, a szczególnie biznesowych, bo gościmy ich u nas wielu. Mogą teraz korzystać z naszej restauracji, w której przygotowujemy dla nich wiele smacznych dań i czuć się jak w domu, bo wszystko mają pod ręką – dodaje. Chociaż przybyło nam gwiazdek, ceny za hotelową dobę ze śniadaniem w standardzie na razie pozostają bez zmian – uzupełnia pani dyrektor.
http://www.strefabiznesu.echodnia.eu/ar ... 48017.html
Dopiero co dostał trzecią gwiazdkę, a już myśli o czwartej. Najwyższy w Kielcach hotel, czynny dopiero od roku, ma coraz większe bardziej ambitne plany.
Jedenastokondygnacyjne centrum hotelowo-biurowe w Kielcach przy ulicy Piotrkowskiej funkcjonuje na kieleckim rynku już od roku. Nowoczesny i kompleksowo wyposażony obiekt to drugi w Polsce, po gdańskim, z sieci hoteli Dal. Oprócz pokoi hotelowych w budynku jest 40 pokoi biurowych i dwie sale konferencyjne z pełnym wyposażeniem audio-wideo na prawie sto osób. To doskonałe miejsce dla osób przebywających w Kielcach w celach biznesowych bądź wypoczynkowych. Hotel przystosowany jest także dla osób niepełnosprawnych.
Do niedawna przy jego logo widniały dwie gwiazdki, świadczące o jego kategorii. Wystarczył niecały rok i Kielce mogą się pochwalić nowym trzygwiazdkowym obiektem. Dodatkowy atut dla Hotelu Dal w zmaganiach z konkurencją wiązał się ze spełnieniem specjalnych wymogów komisji kategoryzującej, oceniającej standard hoteli. Wśród nich były między innymi: czynna przez co najmniej 12 godzin restauracja, serwująca posiłki dla gości, pranie odzieży hotelowych gości, zestaw do czyszczenia odzieży, obuwia i igielnik w każdym pokoju, czepki kąpielowe w łazienkach.
- Sprostaliśmy wszystkim wymaganiom, nawet tym dotyczącym zestawów do szycia – uśmiecha się dyrektor Hotelu Dal Jolanta Walewska - i od 20 grudnia 2010 roku cieszymy się trzygwiazdkowym standardem – mówi. – To dobra wiadomość dla wszystkich klientów, a szczególnie biznesowych, bo gościmy ich u nas wielu. Mogą teraz korzystać z naszej restauracji, w której przygotowujemy dla nich wiele smacznych dań i czuć się jak w domu, bo wszystko mają pod ręką – dodaje. Chociaż przybyło nam gwiazdek, ceny za hotelową dobę ze śniadaniem w standardzie na razie pozostają bez zmian – uzupełnia pani dyrektor.
http://www.strefabiznesu.echodnia.eu/ar ... 48017.html
Kierczu pisze:Za co dostał tą gwiazdę? Tj. czego im do niej brakowało?:)
Może jeszcze jak uruchomią takie usługi jak room service, budzenie, zamawianie taxi i wyposażą każdy pokój w butelkę wody mineralnej to dostaną czwartą gwiazdkęhey pisze: Dodatkowy atut dla Hotelu Dal w zmaganiach z konkurencją wiązał się ze spełnieniem specjalnych wymogów komisji kategoryzującej, oceniającej standard hoteli. Wśród nich były między innymi: czynna przez co najmniej 12 godzin restauracja, serwująca posiłki dla gości, pranie odzieży hotelowych gości, zestaw do czyszczenia odzieży, obuwia i igielnik w każdym pokoju, czepki kąpielowe w łazienkach.
A gdyby postarali się jeszcze o concierge'a to już wogóle
- Adasiek CK
- Ranga: Inspektor nadzoru ;)