Tabor MPK oraz KASP Kielce w sieci ZTM (#001-951)
Moderatorzy: Nowak, Autor, sueno, Daniel, CKfan, AR
Nie solaris a Maz #915 . Tak prawda . Niestety służby drogowe nie zdążyły doprowadzić drogi do porządku , choć Pani Kierowca wzywała piaskarkę aż 4 razy . Jeżeli z taką szybkością działają nasze służby drogowe to należy tylko ''pogratulować'' . Autobus z tego co mi wiadomo nie ma wielkich uszkodzeń . Nie wpadł całkowicie do rowu , a tylko jedna para kół tylnej osi , więc się lekko zawiesił .
- CKfan
- Ranga: Dyrektor budowy ;)
Szkoda, że nie ma chętnych na wschodnie wynalazki. Ciekawy jestem, czemu IREX ich nie chce, skoro sam eksperymentuje z Bogdanami, myślę, że rozklekotane LAZy są idealne na linię 25 z Będzina do Żychcic, warunki przetargu spełniają, pewnie cena za wynajem również mniejsza, nie mówiąc o tym, że mieszkańcy Kielc woleliby takie rozwiązanie 
Sorry, takiego mamy prezydenta...
- CKfan
- Ranga: Dyrektor budowy ;)
Jeśli wymontowali z niego stelaż do automatu biletowego, jak w #363 przed 2 wizytą, to obawiam się, że jeszcze ich długo nie zobaczymy w Kielcach...
Brakuje jeszcze tego, aby MPK samo startowało w przetargach w innych miastach, sztucznie zawyżając kielecką średnią wieku...
Brakuje jeszcze tego, aby MPK samo startowało w przetargach w innych miastach, sztucznie zawyżając kielecką średnią wieku...
Sorry, takiego mamy prezydenta...
-
Marcin_3558
- Kontakt:
-
Ziarek
- Ranga: Inspektor nadzoru ;)
Raz po kilku dniach od wycofania Jelczy pojawił się jeden na 3, ale później już nie było takiego przypadku, więc nie można pisać tu, że Solarisy wysyłają na Śląsk a nam podstawiają wycofane Jelcze. Prędzej tak jak napisał AR.
Autosan po południu zmienił linię na 33, przez co minąłem się z nim, bo myślałem że jeździ dalej na 44 i z testowania nici. Jeśli ktoś by jutro go zauważy to dajcie cynka
MPK wypożycza najlepsze wozy a Kielce jeżdżą złomami, białym Mercedesem i niebieskim MAZem....
Autosan po południu zmienił linię na 33, przez co minąłem się z nim, bo myślałem że jeździ dalej na 44 i z testowania nici. Jeśli ktoś by jutro go zauważy to dajcie cynka