To pierwszy atak medialny na Volumetric i już odrazu widać odbijanie piłeczki do konkurencji- ile Grzyb wybuduje, ile Becher zrobił miejsc na Leonarda??? Itp. To chyba rzeczywiście nowy standard bo takich ataków na konkurencyjne firmy jeszcze nie słyszłemCharon pisze:Łoł, ależ się wątek uaktywnił. poglądów) Jednak jak by tam między nami nie było, to w tym konkretnym przypadku ('afera' parkingowa) nijak nie widzę powodu aby mieć do Ciebie jakiekolwiek uwagi (no może bez sensu próbujesz wiązać sprawę parkingu z przegranym przetargiem na skatepark, jednocześnie imputując mi w tym względzie jakąś siłę sprawczą oraz sterowane poglądy - ale cóż - nie spodziewałem się po Tobie niczego innego).
Tomike z jednej strony sie śmieje z potencjału kieleckiego zaścianku że developerzy musieli zrobić zrzutkę na działkę skateparku a z drugiej strony nie przebił ich oferty:lol: Można się zastanawiać czyj potencjał jest śmieszniejszy
Ja trzymam kciuki za powodzenie Promenady bo projekt jest rzeczywiście super ale politykę internetową na miejsce Tomike raczej bym zmienił