Nie byłem pewien 902 więc napisałem, że 900, bo jeśli jest to dwójka to jest tak rozmazana, że nie da się jej rozpoznać dokładnie.ice pisze:Nie no, nieźle![]()
To pewnie była chwila i nie zdążyli już powstrzymać malarzy![]()
Przy okazji taki mały apel do nich, niech prezentują swoje umiejętności lepiej na starych Jelczach lub Ikarusach gdzie mają większą powierzchnię i wieksze pole do popisu.
Gratulacje dla MPK za wypuszczenie tego autobusu na trasę. Rzeczywiście może wcześnie rano nikt tego nie zauważył
Wydawało Ci się 900krzysiu1493 pisze:Też mi się tak wydawało.![]()
Tabor MPK oraz KASP Kielce w sieci ZTM (#001-951)
Moderatorzy: Nowak, Autor, sueno, Daniel, CKfan, AR
- krzysiu1493
- Ranga: Inspektor nadzoru ;)
- AR
- Ranga: Dyrektor budowy ;)
- Kontakt:
Na zajezdnie można sobie wejśc kiedy się tylko podoba.
Nikt o nic nie pyta, nikt nie zwraca uwagi.
Wiele razy tak wszedłem, tylko że nie w celu zniszczenia autobusu...
Najgorzej jest w zimę kiedy nikomu nie chce się wychodzic z budynku.
Oglądają TV i nawet nie słyszą pukania do drzwi.
Plac nie posiada nawet porządnego oświetlenia.
Na miejscu prezes zrobiłbym niezłą rozpier.....
Nikt o nic nie pyta, nikt nie zwraca uwagi.
Wiele razy tak wszedłem, tylko że nie w celu zniszczenia autobusu...
Najgorzej jest w zimę kiedy nikomu nie chce się wychodzic z budynku.
Oglądają TV i nawet nie słyszą pukania do drzwi.
Plac nie posiada nawet porządnego oświetlenia.
Na miejscu prezes zrobiłbym niezłą rozpier.....
-
Ziarek
Takich ludzi co pomazali tego MAZa to powiesić (wiecie za co) i zerwać umowę z firmą ochroniarską, a dyspozytor dać na jakieś gorsze stanowisko.
Skoro MPK bierze się tak za remont pomieszczeni w ich budynku dla stomatologów to znaczy że mają kasę na różnego rodzaju remonty itp. Więc mogli by lepszy monitoring zrobić, gdzie by kamera docierała w każdy zakątek zajezdni i nie było żadnych martwych pól, lepsze gęstsze oświetlenie, aby zajezdnia była cała oświetlona a nie miejscami.
A ten MAZ jeszcze jeździ, czy już zjechał na zajezdnię? Bo można by to udokumentować na zdjęciach.
Skoro MPK bierze się tak za remont pomieszczeni w ich budynku dla stomatologów to znaczy że mają kasę na różnego rodzaju remonty itp. Więc mogli by lepszy monitoring zrobić, gdzie by kamera docierała w każdy zakątek zajezdni i nie było żadnych martwych pól, lepsze gęstsze oświetlenie, aby zajezdnia była cała oświetlona a nie miejscami.
Pewnie będą czyścić, tak samo jak było kilka lat temu z ikarusami, jeden dzień na trasie z graffiti, a później zabrali się za czyszczenie.Krycho18 pisze:znając nasze mpk to z szyb zmyją a reszte zasłonią jakąś reklamą![]()
A ten MAZ jeszcze jeździ, czy już zjechał na zajezdnię? Bo można by to udokumentować na zdjęciach.
Z tego co wiem to autobusy maluja(niszcza) chlopaki z podkarczowki.Gadalem z kolega z roku i mowi ze tam bez problemu mozna wejsc dziura w ogrodzeniu.Ciec to siedzi w budynku bo chyba nie myslicie ze chodzi po zajezdni.Moze przez noc to dwa razy wyjdzie na chwile bo zimno.Akty wandalizmu wystepuja na wiekszosci lini ale lepiej jakby w okolice jezdzily ikarusy i nowe solarki tak zjezdzaly jak ztmu.
Tu się urodziłem i umrzeć bym chciał tu.
Graficiarze wymalowali na zajezdni w sumie trzy autobusy. Sprawa zotala zgloszona na policje, monitoring zajezdni najprawdopodbniej niewiele da.
Wczoraj wewnatrz i na zewnatrz zniszczono takze nowego SU18.
Efekty prac wandali widoczne sa rowniez w dwoch Solarisach ZTM. ZTM sciagnal juz nagranie z monitoringu, na ktorym doskonale widac twarze tych osob. Jutro materialy zostana przekazane policji.
Wczoraj wewnatrz i na zewnatrz zniszczono takze nowego SU18.
Efekty prac wandali widoczne sa rowniez w dwoch Solarisach ZTM. ZTM sciagnal juz nagranie z monitoringu, na ktorym doskonale widac twarze tych osob. Jutro materialy zostana przekazane policji.
- krzysiu1493
-
Ziarek
Dopiero drugi dzień eksploatacji SU 18 i już z przodu po prawej stronie pęknięty zderzak, nie ma co się dziwić jak kierowcy jeżdżą przy krawężniku gdzie są zaspy i zahaczają o nie.
EDIT: Zapomniałem dodać że to #238. A w #239 w trzecich drzwiach jest coś takiego ";>" namalowane markerem.
EDIT: Zapomniałem dodać że to #238. A w #239 w trzecich drzwiach jest coś takiego ";>" namalowane markerem.
Ostatnio zmieniony 19 stycznia 2010, o 21:46 przez Ziarek, łącznie zmieniany 1 raz.