O czym też jest mowa w rozmowie dnia.sueno pisze:Miały by też kursować do późna w nocy.
Tabor MPK oraz KASP Kielce w sieci ZTM (#001-951)
Moderatorzy: Nowak, Autor, sueno, Daniel, CKfan, AR
-
Profesor Solaris
coś ci się kolego pomyliło solary już są vurbino 15 byłaPatol pisze:SU18 nawet jeszcze nie wyjechały z fabryki, bo nie są jeszcze gotowe.
Żadnego SU15 w Kielcach nie było.
W Mobilisowym Mazie jest automat do biletów przełożony z #361 który jest na Śląsku.
Michał S
Mercedes S 500 i E 500
i oba w moich rękach
Mercedes S 500 i E 500
i oba w moich rękach
- CKfan
- Ranga: Dyrektor budowy ;)
Nie tyle niedorzeczny, co niestety mało realny. Zresztą Lubawski często buja w obłokach i coraz rzadziej mu wierzę.pk5 pisze:Myślałem ze ten niedorzeczny pomysł został zapomniany...
Coś mi tu pachnie ściemąProfesor Solaris pisze:coś ci się kolego pomyliło solary już są vurbino 15 była
Sorry, takiego mamy prezydenta...
- tomascyzor
- Kontakt:
ja to sie niecierpliwie jedni mówią ze już są dródzy jeszcze nie
mętlik totalny ale czekam niecierpliwie dalej
http://www.youtube.com/watch?v=xiuCX2TTVGE czyż nie jest głośno ? Moim zdaniem powinniśmy takie coś wysłać na ukraine wzamian za lazy
wiem co mówię, niedorzecznyB@rteK pisze:Nie tyle niedorzeczny, co niestety mało realny. Zresztą Lubawski często buja w obłokach i coraz rzadziej mu wierzę.pk5 pisze:Myślałem ze ten niedorzeczny pomysł został zapomniany...
bo zrealizować co za problem, tylko jak ten pomysł Prezydent zamierza uzasadnić? Bo " ładnie" czy bo "ja to wymyśliłem" ?
- tomascyzor
- Kontakt:
raczej 4 bo jak idą w miejsce ikarusów to ilość drzwi musi sie zgadzac lepiej się zapytać czy zostaniemy przy tych 6 sztukach czy będzie ich więcej bo to było by głupotą aby w miejsce ikarusów szły solówki kiedyś kiedyś były na ten temat rozmowy zamiast przegubowców to więcej solówek .
http://www.youtube.com/watch?v=xiuCX2TTVGE czyż nie jest głośno ? Moim zdaniem powinniśmy takie coś wysłać na ukraine wzamian za lazy
Tez uwazam ze to byłaby glupota ale SU 18 sa dosc drogie a co do drzwi to mysle ze beda 4 pary drzwi.Która marka robi tansze ale w miare dobre przegluby według Was?Jeśli mpk nieznajdzie pieniedzy na przegluby to kupia solowki albo Samy.tomascyzor pisze:raczej 4 bo jak idą w miejsce ikarusów to ilość drzwi musi sie zgadzac lepiej się zapytać czy zostaniemy przy tych 6 sztukach czy będzie ich więcej bo to było by głupotą aby w miejsce ikarusów szły solówki kiedyś kiedyś były na ten temat rozmowy zamiast przegubowców to więcej solówek .
Tu się urodziłem i umrzeć bym chciał tu.