Reklamy na autobusach
Moderatorzy: Nowak, Autor, sueno, Daniel, CKfan, AR
- AR
- Ranga: Dyrektor budowy ;)
- Kontakt:
Dla mnie ok.
Powierzchnia nośnika mogłaby być żółta - w kolorze nadwozia, lub pozostawiona bez wypełnienia jednak to zależy od konstrukcji samego nośnika.
Mozna było wykonać również nieco mniejszy nośnik aby pozostawić trochę żółtego nadwozia nad i pod nosnikiem.
Wolałbym również zeby nośnik był pośrodku członów - centralnie między lewą a prawą krawędzią. W pierwszym członie centralnie między wlotem powietrza a przegubem.
Zreszą, ...z reklamą ta srebrna powierzchnia nie będzie razić.
Niemniej, jest bardzo dobrze!
Czy to zwiastuje uporządkowanie powierzchni reklamowych MPK?
Mam nadzieję że tak i że taki nośnikie pojawią się na wszystkich autobusach z reklamą, a klejenie folią odejdzie w niepamięć
Powierzchnia nośnika mogłaby być żółta - w kolorze nadwozia, lub pozostawiona bez wypełnienia jednak to zależy od konstrukcji samego nośnika.
Mozna było wykonać również nieco mniejszy nośnik aby pozostawić trochę żółtego nadwozia nad i pod nosnikiem.
Wolałbym również zeby nośnik był pośrodku członów - centralnie między lewą a prawą krawędzią. W pierwszym członie centralnie między wlotem powietrza a przegubem.
Zreszą, ...z reklamą ta srebrna powierzchnia nie będzie razić.
Niemniej, jest bardzo dobrze!
Czy to zwiastuje uporządkowanie powierzchni reklamowych MPK?
Mam nadzieję że tak i że taki nośnikie pojawią się na wszystkich autobusach z reklamą, a klejenie folią odejdzie w niepamięć
Ostatnio zmieniony 18 grudnia 2009, o 16:58 przez AR, łącznie zmieniany 1 raz.
Wszystkim się podoba, a tobie się nie podoba