Eksploatacja taboru unijnego ZTM Kielce (#1001-1235)
Moderatorzy: Nowak, Autor, sueno, Daniel, CKfan, AR
- tomasz2719
- Ranga: Kierownik budowy ;)
Ja to mam takie wrażenie, że oni (forumowicze) ustalili sobie grafik i sobie codziennie jeżdżą w tę i z powrotem zapisując, co, w których autobusach nie działa. W 106 z Częstochowskiej na Cedzynę (spisujemy co nie działa), przesiadka w 104 z Cedzyny na Bukówkę (spisujemy), następnie wsiadają w 108 z Bukówki na Al. Na Stadion (spisywanko), aż w końcu wsiadają w 103 z Al. Na Stadion na osiedle Sieje (i tu też spisujemy wady). Później oczywiście wchodzą na forum i opisują co im tam nie pasowało w tych autobusach.redoxygene pisze:Macie zamiar codziennie wklejac spis autobusow, w ktorych cos z oczywistych wzgledow nie dziala? Dajcie moze sobie na wstrzymanie przynajmniej do czasu, kiedy system zacznie dzialac...
- krzysiu1493
- Ranga: Inspektor nadzoru ;)
-
redoxygene
-
czorny
- CKfan
- Ranga: Dyrektor budowy ;)
Frekwencja na 103 jest całkiem przyzwoita, czasem nawet brakuje miejsc siedzących, przynajmniej w kierunku Siejów, bo z powrotem jakimś trafem jest mniejsza.
A dokładnie to wyświetlanie zapowiedzi w kierunku Cmentarza za wcześnie, ale tylko o jakieś 100 metrów, z powrotem do Sandomierskiej również, dopiero koło skrzyżowania ze Żródłową zapowiedzi przyspieszyły tak, że wysiadając koło Urzędu Wojewódzkiego, byłem już na Łódzkiej teoretycznie 
Zapowiedzi głosowych brak, ale to raczej ze zrozumiałych względów
A więc dziś w #1205 na linii 106 "prawie" działaredoxygene pisze:Macie zamiar codziennie wklejac spis autobusow, w ktorych cos z oczywistych wzgledow nie dziala? Dajcie moze sobie na wstrzymanie przynajmniej do czasu, kiedy system zacznie dzialac...
Zapowiedzi głosowych brak, ale to raczej ze zrozumiałych względów
Sorry, takiego mamy prezydenta...
- Robert-Kowal
- Kontakt:
-
czorny
- tomasz2719