Ankieta Pulsu Biznesu
Moderatorzy: Autor, sueno, Daniel, Sirek1
- T0MIKE
- Ranga: Inspektor nadzoru ;)
- Kontakt:
Sueno, na echudnia.eu tylko 28 odsłon...
Jeśli nie przeprowadzimy pospolitego ruszenia na tym forum, to będzie słabo... Naos, tak trzymać! Każdy po 10 głosów, nasza przewaga tkwi w konsekwencji, żaden Widzew Łódź nie siedzi i nie oddaje po 40 głosów dziennie. A my tak! Wracam na kolejne 10 minut i zamykam dzień 100 oddanymi głosami. 
Zamknąłem 104 głosami. Teraz czas zbierać się na wojenkę z Wisłą Płock
Zamknąłem 104 głosami. Teraz czas zbierać się na wojenkę z Wisłą Płock
- T0MIKE
- Kontakt:
Jeszcze 20 głosów przed wyjściem na meczyk
A żeby na każdej stronie był link to www.sukces.pb.pl
I głosujmy, bo odzew na echodnia.eu jest dramatycznie słaby...
A żeby na każdej stronie był link to www.sukces.pb.pl
I głosujmy, bo odzew na echodnia.eu jest dramatycznie słaby...
- T0MIKE
- Kontakt:
Rozumiem, że pierwsza trójka jest
Zażarta walka o przedsiębiorcę XX-lecia
W naszym konkursie oddajecie coraz więcej głosów. Nic dziwnego - to ostatni tydzień plebiscytu. W finałowej piątce od liderów zaczęli nieco odstawać Jerzy Wiśniewski i założyciele Atlasa.
Teraz trzeba szczególnie gonić, bo to ostatnie dni. Ponieważ dalej istnieje możliwość oddawania nieograniczonej liczby głosów - głosujmy. Ja dzisiaj już 20 oddałem.
17:40
Jest kolejnych 20 głosów, ale na stronie forum Echa Dnia jest martwo... Jeśli nie my, to kto?
Zażarta walka o przedsiębiorcę XX-lecia
W naszym konkursie oddajecie coraz więcej głosów. Nic dziwnego - to ostatni tydzień plebiscytu. W finałowej piątce od liderów zaczęli nieco odstawać Jerzy Wiśniewski i założyciele Atlasa.
Teraz trzeba szczególnie gonić, bo to ostatnie dni. Ponieważ dalej istnieje możliwość oddawania nieograniczonej liczby głosów - głosujmy. Ja dzisiaj już 20 oddałem.
17:40
Jest kolejnych 20 głosów, ale na stronie forum Echa Dnia jest martwo... Jeśli nie my, to kto?
- sueno
- Ranga: Dyrektor budowy ;)
- Kontakt:
Ale zobaczysz jak Echo napisze artykuł, jak to dzięki niemu pospolite ruszenie miasta Kielc wywalczyło 1 miejsce MichasiowiT0MIKE pisze:ale na stronie forum Echa Dnia jest martwo... Jeśli nie my, to kto?
Najlepsza gra w sieci: http://www.reddragon.pl
"Są fachowcy i nie widzę potrzeby, żeby nauczyciel dyktował, jak ma się budować drogi" - autor znany
"Są fachowcy i nie widzę potrzeby, żeby nauczyciel dyktował, jak ma się budować drogi" - autor znany
- T0MIKE
- Kontakt:
Więcej głosów!!!
Ostatnie dni głosowania
Michał Sołowow, Leszek Czarnecki i Sylwester Cacek idą łeb w łeb. Na przedsiębiorcę XX-lecia głosujemy do końca tygodnia.
www.sukces.pb.pl
Swoją drogą dziwne, po oddaniu koło 20 głosów od 3:00 w nocy zablokowała się możliwość głosowania...
Ostatnie dni głosowania
Michał Sołowow, Leszek Czarnecki i Sylwester Cacek idą łeb w łeb. Na przedsiębiorcę XX-lecia głosujemy do końca tygodnia.
www.sukces.pb.pl
Swoją drogą dziwne, po oddaniu koło 20 głosów od 3:00 w nocy zablokowała się możliwość głosowania...
- sueno
- Kontakt:
Głosowanie zostało zakończone
wyniki ogłosimy 25 listopada.
A ja chciałem dziś 7 raz zagłosować
wyniki ogłosimy 25 listopada.
A ja chciałem dziś 7 raz zagłosować
- T0MIKE
- Kontakt:
Może to jest zbieg okoliczności, a może wystarczyło naszych głosów...
http://www.pb.pl/4/i/2009/11/17/Zadaj_p ... Solowowowi
Zadajmy pytanie, ale 25 listopada, czy Pan wie, kto oddał te kilka tysięcy głosów, które dały Panu pierwsze miejsce?
http://www.pb.pl/4/i/2009/11/17/Zadaj_p ... Solowowowi
Zadajmy pytanie, ale 25 listopada, czy Pan wie, kto oddał te kilka tysięcy głosów, które dały Panu pierwsze miejsce?
- sueno
- Kontakt:
oby
ale też mam podobne przeczucie