Ankieta Pulsu Biznesu
Moderatorzy: Autor, sueno, Daniel, Sirek1
- T0MIKE
- Ranga: Inspektor nadzoru ;)
- Kontakt:
Ankieta Pulsu Biznesu
Nie bardzo wiem, gdzie to można przykleić, ale uważam, że powinniśmy zagłosować na Michała Sołowowa, jedynego reprezentanta regionu.
http://sukces.pb.pl/
http://sukces.pb.pl/
- T0MIKE
- Kontakt:
Dodam dla ułatwienia, że, podobnie jak w przypadku przymierzsie.pl można głosować codziennie. 
O 8:37 miejsce 6, bez zmian
Widać natomiast zaktywizowanie pracowników Dominet Banku, Sfinksa etc., którzy dali Cackowi pierwszej miejsce (nota bene nie uważam, że jest to sukces dwudziestolecia), ale dalej takż Atlas i Leszek Czarnecki, czyli Noble Bank i Getin Bank też głosują. Może jakoś Cersanit, Barlinek, Synthos i Echo by się włączyły... Nie ma ich na forum? 
O 8:37 miejsce 6, bez zmian
- sueno
- Ranga: Dyrektor budowy ;)
- Kontakt:
do czego ten bank?T0MIKE pisze:Dominet Banku,
Najlepsza gra w sieci: http://www.reddragon.pl
"Są fachowcy i nie widzę potrzeby, żeby nauczyciel dyktował, jak ma się budować drogi" - autor znany
"Są fachowcy i nie widzę potrzeby, żeby nauczyciel dyktował, jak ma się budować drogi" - autor znany
- sueno
- Kontakt:
Ja zbok?
To nie ja wymyśliłem nazwę tego banku
Poza tym zagłosowałem i wysłałem na gadu wici do znajomych 
- T0MIKE
- Kontakt:
Noooo, już z 6 na 3 miejsce. Gdyby wszyscy, którzy oglądali wątek do teraz zagłosowali, pewnie byłoby 1
Głosujcieeee!!! Bez względu na to, czy Michał się komuś podoba, czy nie, czy się go lubi, czy nie (nie każdy może go polubić, to fakt), czy się go zna, czy nie jest największym objawieniem biznesu w historii tego regionu. To trzeba docenić, a skoro jest jedyny spośród górali świętokrzyskich, to znaczy, że rynek wskazał na niego. Ja głosuję codziennie, jak na Targi Kielce. Tam się powiodło, to tutaj też może.
- sueno
- Kontakt:
posłałem info na forum GW i ED. Może ktoś się przyłączy do głosowania 
- T0MIKE
- Kontakt:
APEL: Głosujcie!!! Tylko piątka przechodzi do finału. Jutro koniec, a pozycja w kwalifikacjach jest zagrożona. Poniżej treść artykułu. Okazuje się, że wchodząc przez stronę główną można głosować wielokrotnie, co minutę. Siedzę i wciskam, ale sam nie dam rady
Wybieramy przedsiębiorcę 20-lecia
Puls Biznesu, pb.pl,29.10.2009 02:47
Zobacz na forum ()
ad4b5b46-6de2-4850-a67f-60a92499d55f
Eliminacje w konkursie na biznesowy sukces ostatnich 20 lat są już na finiszu. Do 8 listopada, ze wskazanych przez nas 20 osób, wybieracie piątkę. Obecnie trwa zażarta walka o ostatnie premiowane awansem miejsce. Szanse ciągle mają m.in. Krzysztof Pawłowski, Michał Sołowow, Jerzy Wiśniewski, Teresa Mokrysz, Jędrzej Wittchen i Roman Kluska. Głosuj na stronie konkursu.
O co chodzi w konkursie? Chcemy, wspólnie z czytelnikami z Wami, wybrać człowieka – symbol polskiego sukcesu w biznesie po 1989 r. Pokusiliśmy się o wytypowanie listy osób, które dowiodły, że Polak potrafi. Także zrobić karierę od zera do milionera. I to, dbając nie tylko o wyniki, ale także etykę, pracowników, a nawet własne pasje. Wybierz swojego faworyta na stronie sukces.pb.pl.
Po burzliwej dyskusji w redakcji wybraliśmy 20 kandydatur. Ich wspólnym mianownikiem jest biznesowy sukces. Pominęliśmy ekonomistów, urzędników i polityków, choć są wśród nich osoby kojarzone z gospodarczą rewolucją ostatnich dwóch dekad. Na liście są wyłącznie przedsiębiorcy, choć większość z nich łączy funkcję właścicielską z menedżerską. Obecność niektórych nazwisk może zaskakiwać, ale przecież w biznesie nie chodzi o rozgłos, lecz o skuteczność. Brak innych „vipów” też ma swoje podstawy. Patrzyliśmy na to, z czym kandydat ruszał na rynek, jaką pracę musiał wykonać i jakich cech charakteru użyć, by dojść tam, gdzie jest obecnie. Wielu przedsiębiorców, silnych na początku przemian ustrojowych, nie wytrzymało kondycyjnie i straciło na znaczeniu. Ich na liście nie ma. Ustąpili tej garstce, która utrzymała formę i rozwija firmy także w okresie gorszej koniunktury.
My już wybraliśmy. Teraz kolej na Was. Do 8 listopada trwają eliminacje. Po nich odpadnie piętnastu z najmniejszą liczbą głosów i wybierzemy finałową piątkę. Zwycięzcę ogłosimy podczas uroczystych obchodów Jubileuszu 20-lecia Konfederacji Pracodawców Polskich, które odbędą się 25 listopada w Teatrze Wielkim w Warszawie.
Po edycji: oddałem z 60 głosów tylko dzisiaj (jest 17:40), ale nie wiem, na ile to zmienia stan. Nie ma już poglądu
Wybieramy przedsiębiorcę 20-lecia
Puls Biznesu, pb.pl,29.10.2009 02:47
Zobacz na forum ()
ad4b5b46-6de2-4850-a67f-60a92499d55f
Eliminacje w konkursie na biznesowy sukces ostatnich 20 lat są już na finiszu. Do 8 listopada, ze wskazanych przez nas 20 osób, wybieracie piątkę. Obecnie trwa zażarta walka o ostatnie premiowane awansem miejsce. Szanse ciągle mają m.in. Krzysztof Pawłowski, Michał Sołowow, Jerzy Wiśniewski, Teresa Mokrysz, Jędrzej Wittchen i Roman Kluska. Głosuj na stronie konkursu.
O co chodzi w konkursie? Chcemy, wspólnie z czytelnikami z Wami, wybrać człowieka – symbol polskiego sukcesu w biznesie po 1989 r. Pokusiliśmy się o wytypowanie listy osób, które dowiodły, że Polak potrafi. Także zrobić karierę od zera do milionera. I to, dbając nie tylko o wyniki, ale także etykę, pracowników, a nawet własne pasje. Wybierz swojego faworyta na stronie sukces.pb.pl.
Po burzliwej dyskusji w redakcji wybraliśmy 20 kandydatur. Ich wspólnym mianownikiem jest biznesowy sukces. Pominęliśmy ekonomistów, urzędników i polityków, choć są wśród nich osoby kojarzone z gospodarczą rewolucją ostatnich dwóch dekad. Na liście są wyłącznie przedsiębiorcy, choć większość z nich łączy funkcję właścicielską z menedżerską. Obecność niektórych nazwisk może zaskakiwać, ale przecież w biznesie nie chodzi o rozgłos, lecz o skuteczność. Brak innych „vipów” też ma swoje podstawy. Patrzyliśmy na to, z czym kandydat ruszał na rynek, jaką pracę musiał wykonać i jakich cech charakteru użyć, by dojść tam, gdzie jest obecnie. Wielu przedsiębiorców, silnych na początku przemian ustrojowych, nie wytrzymało kondycyjnie i straciło na znaczeniu. Ich na liście nie ma. Ustąpili tej garstce, która utrzymała formę i rozwija firmy także w okresie gorszej koniunktury.
My już wybraliśmy. Teraz kolej na Was. Do 8 listopada trwają eliminacje. Po nich odpadnie piętnastu z najmniejszą liczbą głosów i wybierzemy finałową piątkę. Zwycięzcę ogłosimy podczas uroczystych obchodów Jubileuszu 20-lecia Konfederacji Pracodawców Polskich, które odbędą się 25 listopada w Teatrze Wielkim w Warszawie.
Po edycji: oddałem z 60 głosów tylko dzisiaj (jest 17:40), ale nie wiem, na ile to zmienia stan. Nie ma już poglądu