Tabor MPK oraz KASP Kielce w sieci ZTM (#001-951)
Moderatorzy: Nowak, Autor, sueno, Daniel, CKfan, AR
kolejne estetyczne zmiany w MPK
Dzisiaj widziałem 326 z cudownie przyklejonymi numerami bocznymi z tyłu, a mianowicie: u góry- małe czarne cyferki i na zderzaku po prawej stronie - białe duże cyfry - gratuluje zmysłu artystycznego, osoby odpowiedzialnej za przyklejanie tego (zapewne w Luwrze pojawi sie za jakiś czas, jako portret)
oraz 902 - a tu juz przewaga "Współczesnej Myśli Estetycznej MPK", czyli klej po reklmie, który rzekomo powoli , z nikomu niewyjaśnionych przyczyn, usuwany jest przez dwa długie, ciągnące się tygodnie.
W tym pojedynku przewaga materii (czyli kleju) wygrała z człowiekiem (czyli autorem słów o poprawie estetyki w autobusach). Smutne.
A w 325, grające pudło, za kierowcą, znowu ożyło, tym razem bez obrazu.
Podejrzewam, że za zniknięcie obrazu odpowiedzialny jest David Coperfield.
Niestety nie udało mi się zrobić zdjęć, ponieważ zafrapowany świętem, nie spodziewałem się, że zobaczę takie cuda.
oraz 902 - a tu juz przewaga "Współczesnej Myśli Estetycznej MPK", czyli klej po reklmie, który rzekomo powoli , z nikomu niewyjaśnionych przyczyn, usuwany jest przez dwa długie, ciągnące się tygodnie.
W tym pojedynku przewaga materii (czyli kleju) wygrała z człowiekiem (czyli autorem słów o poprawie estetyki w autobusach). Smutne.
A w 325, grające pudło, za kierowcą, znowu ożyło, tym razem bez obrazu.
Podejrzewam, że za zniknięcie obrazu odpowiedzialny jest David Coperfield.
Niestety nie udało mi się zrobić zdjęć, ponieważ zafrapowany świętem, nie spodziewałem się, że zobaczę takie cuda.
Autobusem Przez Galaktykę
Mercedesy są świetne
W Kielcach, oczywista oczywistość, jaką jest obecność dobrego taboru, przedstawiana jest jako wydarzenie na skale Globu.
Przecież to tylko wypożyczenie. Co będzie, jeśli zakupine zostanie kilka sztuk? Pewnie wielka feta, przy której Karnawał w RIO - to wiejskie wesele z pojedynkami na sztachety.
Przecież to tylko wypożyczenie. Co będzie, jeśli zakupine zostanie kilka sztuk? Pewnie wielka feta, przy której Karnawał w RIO - to wiejskie wesele z pojedynkami na sztachety.
- Adasiek CK
- Ranga: Inspektor nadzoru ;)
- Adasiek CK
- Ranga: Inspektor nadzoru ;)
Karol S. jak już coś musisz pisac to niech to cokolwiek wnosi do dyskusji. Bo jak na razie to piszesz o karnawale w RIO, Latającym Cyrku Monthy Pytona, terorystach w autobusie i bogu ducha winnym David'zie Coperfield'zie. Zastanów się po co jest forum.
Więcej juz na ten temat nie pisze bo poziom dyskusji przez takich jak Karol S. w tym wątku roki sie żenująco niski.
Więcej juz na ten temat nie pisze bo poziom dyskusji przez takich jak Karol S. w tym wątku roki sie żenująco niski.
<klawy tekścik w tym miejscu>
?
Czy gdzies nie mam racji?
Napisałem tylko swoje uwagi, co do poziomu decyzyjności w MPK.
Widzisz rzeczywistość przez okulary przyciemniające?
Czy może każdy autobus według ciebie powinien mieć ślady kleju?
Chyba zapomniałeś że mamy XXI wiek, a czasy funckjonowania firm, na wzór przysłowia: Czy sie stoi, czy się leży - 2 tysiące się nalezy", już odchodzą do lamusa.
Napisałem tylko swoje uwagi, co do poziomu decyzyjności w MPK.
Widzisz rzeczywistość przez okulary przyciemniające?
Czy może każdy autobus według ciebie powinien mieć ślady kleju?
Chyba zapomniałeś że mamy XXI wiek, a czasy funckjonowania firm, na wzór przysłowia: Czy sie stoi, czy się leży - 2 tysiące się nalezy", już odchodzą do lamusa.
-
Marcin_3558
- Kontakt: