2) napisałem już w poprzednim poscie, dodam tylko że ma to znaczenie dla poziomu informacji pasażerskiej
3) dostosowywać do własnej wielkości to nie znaczy dusić się w 2cyfrowym systemie bez ładu i składu, nie wyzywaj mnie, bo w ten sposób wystawiasz świadectwo swojej osobie
4) sądzę, że tak myślisz, bo krytykujesz nowe rozwiązania w tym mieście
5) nie piszemy na tym forum o innych użytkownikach i ich preferencjach, a skoro o tym napisałeś, to znaczy że sam masz jakieś kompleksy
6) pisałem w kilku postach powyżej, czy to takie trudne przeczytać to co napisałem wcześniej, mam dość powtarzania się
7) jeśli nie ma czego chwalić, to trudno, niektórym to nic nie pasuje, zwłaszcza w cudzym mieście, bo swoje to jakoś wychwala pod niebiosa i rzadko cokolwiek złego napisze
8) dlatego, że mam dość obrażania innych użytkowników, nazywania ich megalomanami, wmawiania im jakie mają dewiacje seksualne, wyśmiewania się z ich opinii, itd, jednym słowem tzw. trollowania. To świadczy o tym użytkowniku, który takich ciosów poniżej pasa używa. Na niektórych forach za osobiste wycieczki do innych użytkowników dostaje się ostrzeżenia. Dzięki temu dyskusja jest tylko i wyłącznie na temat i nie ma obrzucania się inwektywami.
Polecam forum radiopolska.pl Początkowo było ciężko się niektórym użytkownikom dostosować, ale dzięki konsekwentnemu usuwaniu nieregulaminowych postów, rozdawaniu ostrzeżeń, teraz jest tam rzeczowa dyskusja, bez obrzucania się błotem.
Wyciąg z regulaminu:
Piszę po raz kolejny EOTAutor pisze: 3)Należy pisać posty rzeczowe, merytoryczne, jak najwięcej wnoszące do dyskusji. Wypowiedzi zaśmiecające Forum będą usuwane, a ich autorzy upominani.
(...)
6)Na Forum nie ma miejsca na pisanie oszczerstw wobec innych.
7)Staramy się utrzymać pozytywną atmosferę.
Na kolejne zaczepki nie związane z tematem nie odpowiadam.