Molser Investment Klonowe Zacisze - ul. Klonowa 39
Moderatorzy: Autor, sueno, Sirek1
Gabrielo, bardzo Ci współczuję, że jesteś zmuszona zamieszkać na zadupiu. Tylko dlaczego? Wokół zadupia jest wiele metropolii, np. Rzeszów... To, że w Kielce mają być miastem turystycznym i targowym bez żadnego nowego przemysłu to prawda (sam Prezydent W. chyba to zasugerował). Ale dlaczego, Gabrielo, chcesz, mimo to, tu zamieszkać. Ktoś Ci zmusza? Zamieszkaj w mieśćie, a nie na zadupiu i dopiero wtedy się wypowiadaj. Ja osobiście kocham to moje kieleckie zadupie i nie uważam, że Kielce w czymkolwiek ustępują takim mistom jak Radom, Rzeszów, Opole, Tarnów, Olsztyn, Zielona Góra itp. Pozdrawiam, Gabrielo...
-
msz1
- Ranga: Kierownik budowy ;)
A to kłamczucha.Molser Investment pisze:Bardzo prosimy o niepodawanie nieprawdziwych informacji.Gabriela pisze:jakie 4800 PLN/m2?! Parę dni temu chcieliśmy z mężem kupić 75 m w tym bloku za 400 tys (czyli 5,400 PLN/m2) i developer odrzucił moją propozycję.
Takiej oferty żaden klient nam nie skladal...
Jesli Pani "GABRIELA" chce nam złożyc jakąś oferte to serdecznie zapraszam do biura lub o telefon 041- 2424 555
-
Molser Investment
-
Molser Investment
Z wizualizacji wynika, że pierwotnym zamysłem było prawdziwe drewno na elewacji (w każdym razie tak to wygląda) - zrealizowane rozwiązanie jest dla mnie zmianą na niekorzyść (nie jestem fanem takich wynalazków).
Poza tym sam budynek jest sam w sobie ładny, martwi mnie tylko, ze poszczególne obiekty na działkach sąsiadujących są kompletnie różne i wszystko robi się na tym odcinku ulicy "od sasa do lasa". Wolałbym w związku z tym, żeby budynek nie stał bokiem do ulicy, tylko żeby to był fragment pierzei. No ale cóż...
Poza tym sam budynek jest sam w sobie ładny, martwi mnie tylko, ze poszczególne obiekty na działkach sąsiadujących są kompletnie różne i wszystko robi się na tym odcinku ulicy "od sasa do lasa". Wolałbym w związku z tym, żeby budynek nie stał bokiem do ulicy, tylko żeby to był fragment pierzei. No ale cóż...
Nie należy lekceważyć drobnostek, bo od nich zależy doskonałość (Michał Anioł)
Jeśli tak, to zmiana na korzyść
No ale mnie to wyglądało na drewno i na to liczyłem (poza Kielcami stosuje sie drewno...). Tak czy inaczej jest to, pomijając wspomniane usytuowanie w otoczeniu, jeden z ładniejszych budynków mieszkalnych w mieście
Nie należy lekceważyć drobnostek, bo od nich zależy doskonałość (Michał Anioł)