www.inwestycje.kielce.pl
Moderator: Autor
Jurku może zmieniłbyś adres do forum na stronie na:
Wtedy nie trzeba się logować za każdym razem. 
Kod: Zaznacz cały
http://inwestycje.jupiter.superhost.pl/forum/index.php-
Oskar
- Ranga: Inspektor nadzoru ;)
- Kontakt:
Tak wiem wiem ale chodzi mi np. o:
1) Inwestycja na Okrzei.
Nie ma projektu i zdjecia sa podpisane "ZDJECIA" a w innych inwestycjach sa jako "BUDOWA" zas tam "dzial" "ZDJECIA" przeznaczony jest na fotke ukonczonej budowy.
2) Citi Park.
Nie ma dzialu "BUDOWA" tylko "ZDJECIA Z BUDOWY" a w dziale "ZDJECIA" jest juz fotka mimo ze jeszcze nie ukonczono tej inwestycji.
Wiem, czepiam sie
Ale czy nie o to tez chodzi? Tak jak pisalem, to sa szczegoliki ale wiekszych bledow na stronie nie dostrzegam wiec czepiam sie czegos takiego 
EDYCJA:
Tak przegladalem stronke i zastanawialem sie do czego by jeszcze sie doczepic i...
Pytanie o dzial "PRASA". Bedzie uaktualniany?
Jeszcze mam taka propozycje. Kiedys byl pomysl wrzucenia na stronke mapy CK. A moze pojsc jeszcze dalej i do kazdej inwestycji dawac kawalek mapy z zanaczeniem gdzie ma "to cos" powstac? Tak wiem wiem ze to dodatkowa praca a Jurek jestes jeszcze zmeczony "przeprowadzka" na nowa stronke ale trzeba patrzec w przyszlosc bo kto stoi ten sie cofa
1) Inwestycja na Okrzei.
Nie ma projektu i zdjecia sa podpisane "ZDJECIA" a w innych inwestycjach sa jako "BUDOWA" zas tam "dzial" "ZDJECIA" przeznaczony jest na fotke ukonczonej budowy.
2) Citi Park.
Nie ma dzialu "BUDOWA" tylko "ZDJECIA Z BUDOWY" a w dziale "ZDJECIA" jest juz fotka mimo ze jeszcze nie ukonczono tej inwestycji.
Wiem, czepiam sie
EDYCJA:
Tak przegladalem stronke i zastanawialem sie do czego by jeszcze sie doczepic i...
Pytanie o dzial "PRASA". Bedzie uaktualniany?
Jeszcze mam taka propozycje. Kiedys byl pomysl wrzucenia na stronke mapy CK. A moze pojsc jeszcze dalej i do kazdej inwestycji dawac kawalek mapy z zanaczeniem gdzie ma "to cos" powstac? Tak wiem wiem ze to dodatkowa praca a Jurek jestes jeszcze zmeczony "przeprowadzka" na nowa stronke ale trzeba patrzec w przyszlosc bo kto stoi ten sie cofa
Ostatnio zmieniony 18 czerwca 2006, o 23:01 przez Oskar, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Gość
Mysle ze moznaby zawsze na wejscie jak tylko wiadomo ze bedzie jakas inwestycja robic te trzy dzialy o ktorych wspomniales czyli Zdjecia, Wizualizacja, Budowa i najwyzej jak nie bedzie projektu to albo zostanie wolne albo pisac brak a miejsce w dziale "Zdjecie" czyli ukonczona budowa bedzie sobie po prostu czekac. Mysle ze troche ci to ulatwi bo wtedy nie wstadzisz czegos tam gdzie nie trzeba a i bedzie pewien schemat zachowany.
Realizowane:
Uslugi:
Park Biznesu - zmiana "Zdjecia z budowy" na "Budowa"
Citi-Park - to samo
Pasaż Świetokrzyski - zmiana "Zdjecia" na "Budowa"
Planty 16 - "Zdjecia z budowy" na "Budowa" i dodac jeszcze jedna fotke do "Zdjecie" bo pokazany jest tylko budynek B a ukonczono tez juz C
Okrzei - "Zdjecia" na "Budowa"
Centrum Hotelowo-Konferencyjne - "Zdjecia z budowy" na "Budowa"
Łysogory - to samo
Centrum Sportowe - to samo
Pod Żaglami - to samo
Tesco KSM - to samo
Biura:
Park Biznesu - to samo
Office Park - "Zdjecia" na "Budowa"
ZUS - to samo
Mieszkania:
Radostowa - to samo
Rezydencja Kopernik - to samo
Osiedle Bukowka - to samo
Willa Magnolia - to samo
Rozbudowa Ślichowic - to samo
Osiedle Gwarkow - to samo
Drogi i komuniokacja:
Sienkiewicza Staszica - Silnica - to samo
Sienkiwicza NOT - Paderewskiego - to samo
Sienkiwicza Duza - Ewangelicka - to samo
Sienkiwicza Paderewskiego - Dworzec - to samo
Zamkowa - to samo
Pozostale:
Hala ul. Boczna - "Zdjecia" na "Budowa"
Rozbudowa kosciola Slichowice - "Zdjecia z budowy" na "Budowa"
Muzeum miasta Kielc - to samo
Skwer przy Kapitulnej - to samo
Jak widac troche sie tego uzbieralo. Jesli w ogole przyda ci sie to co wypisalem to chetnie przesledze tez "Plany" i "Zrealizowane". Niektore inwestycje sa w kilku dzialach, wypisywalem raz, tam gdzie byla wczesniej bo wszystko jak widac robilem w takiej kolejnosci jak na stronce.
Realizowane:
Uslugi:
Park Biznesu - zmiana "Zdjecia z budowy" na "Budowa"
Citi-Park - to samo
Pasaż Świetokrzyski - zmiana "Zdjecia" na "Budowa"
Planty 16 - "Zdjecia z budowy" na "Budowa" i dodac jeszcze jedna fotke do "Zdjecie" bo pokazany jest tylko budynek B a ukonczono tez juz C
Okrzei - "Zdjecia" na "Budowa"
Centrum Hotelowo-Konferencyjne - "Zdjecia z budowy" na "Budowa"
Łysogory - to samo
Centrum Sportowe - to samo
Pod Żaglami - to samo
Tesco KSM - to samo
Biura:
Park Biznesu - to samo
Office Park - "Zdjecia" na "Budowa"
ZUS - to samo
Mieszkania:
Radostowa - to samo
Rezydencja Kopernik - to samo
Osiedle Bukowka - to samo
Willa Magnolia - to samo
Rozbudowa Ślichowic - to samo
Osiedle Gwarkow - to samo
Drogi i komuniokacja:
Sienkiewicza Staszica - Silnica - to samo
Sienkiwicza NOT - Paderewskiego - to samo
Sienkiwicza Duza - Ewangelicka - to samo
Sienkiwicza Paderewskiego - Dworzec - to samo
Zamkowa - to samo
Pozostale:
Hala ul. Boczna - "Zdjecia" na "Budowa"
Rozbudowa kosciola Slichowice - "Zdjecia z budowy" na "Budowa"
Muzeum miasta Kielc - to samo
Skwer przy Kapitulnej - to samo
Jak widac troche sie tego uzbieralo. Jesli w ogole przyda ci sie to co wypisalem to chetnie przesledze tez "Plany" i "Zrealizowane". Niektore inwestycje sa w kilku dzialach, wypisywalem raz, tam gdzie byla wczesniej bo wszystko jak widac robilem w takiej kolejnosci jak na stronce.