max cd2

Do wyrzucenia, poprawy.

Moderatorzy: Nowak, Autor, sueno, Sirek1

max

Post autor: max » 14 lipca 2009, o 22:58

Lukasz20 pisze:
gery_pery pisze:
Lukasz20 pisze:
Gerry widze , że jak jesteś pod Nickiem nie MAX to piszesz zupełnie przyzwoicie .

pozdrawiam Cię

Lukasz
Nie mierz wszystkich swoją miara, ja nie stosuje twoich metod, zresztą dal mnie takie akcje to czysta głupota...

Sprawdzam Twoją czujnośći

pozdrawiam
Lukasz-----------------że ty /Łukasz20, Tomike/ piszesz pod kilkoma nicami to nie znaczy że wszyscy tak mają robić...to jest dziecinada tylko i nic wiecej. pozdrawiam

Awatar użytkownika
T0MIKE
Ranga: Inspektor nadzoru ;)
Kontakt:

Post autor: T0MIKE » 15 lipca 2009, o 08:24

Szkoda fatygi, edytuję post, ale proszę o jego usunięcie. Polemika z maxem jest na poziomie piaskownicy, nie muszę w obszczanym piachu z nim siedzieć.
Ostatnio zmieniony 15 lipca 2009, o 18:47 przez T0MIKE, łącznie zmieniany 1 raz.

Lukasz20

Post autor: Lukasz20 » 15 lipca 2009, o 08:58

max pisze:
Lukasz20 pisze:
gery_pery pisze: Nie mierz wszystkich swoją miara, ja nie stosuje twoich metod, zresztą dal mnie takie akcje to czysta głupota...

pozdrawiam
Lukasz-----------------że ty /Łukasz20, Tomike/ piszesz pod kilkoma nicami to nie znaczy że wszyscy tak mają robić...to jest dziecinada tylko i nic wiecej. pozdrawiam

Aś uparty chłopie , jak Ci tu Mr Volumetric pisze , idz obsmarkaj Jarecka / mamusię / wypłacz się w mankiet , w koncu puscił byś jej sukienke , synek masz ponad 30 lat a takiś tępy , idz coś wybuduj, moze w Kanadzie. hue hue hue hue

pozdrawiam
Lukasz

Awatar użytkownika
kamilkw

Post autor: kamilkw » 15 lipca 2009, o 09:29

To forum schodzi na psy ech...
pletwa

max

Post autor: max » 15 lipca 2009, o 23:52

Lukasz20 pisze:
max pisze:
Lukasz20 pisze:

pozdrawiam

Aś uparty chłopie , jak Ci tu Mr Volumetric pisze , idz obsmarkaj Jarecka / mamusię / wypłacz się w mankiet , w koncu puscił byś jej sukienke , synek masz ponad 30 lat a takiś tępy , idz coś wybuduj, moze w Kanadzie. hue hue hue hue

pozdrawiam
Lukasz
----------------------------------------------------------------------mr volumetric pisze bzdury, nie wiem kto to jest jakaś /Jarecka/??? Płacz usłyszymy niebawem, ale pana Kubickiego /Tomike/ jak hiszpanie zorientują się że Jagielońska Point to wielka kicha tylko... banki i centrala odetną dostęp do kasy i wtedy pan Kubicki z dziadoskimi 10% udziału w przedsiewzieciu nic nie bedzie w stanie zrobić... poczekamy, zobaczymy

max

Post autor: max » 15 lipca 2009, o 23:52

Lukasz20 pisze:
max pisze:
Lukasz20 pisze:

pozdrawiam

pozdrawiam
Lukasz
----------------------------------------------------------------------mr volumetric pisze bzdury, nie wiem kto to jest jakaś /Jarecka/??? Płacz usłyszymy niebawem, ale pana Kubickiego /Tomike/ jak hiszpanie zorientują się że Jagielońska Point to wielka kicha tylko... banki i centrala odetną dostęp do kasy i wtedy pan Kubicki z dziadoskimi 10% udziału w przedsiewzieciu nic nie bedzie w stanie zrobić... poczekamy, zobaczymy

Awatar użytkownika
T0MIKE
Kontakt:

Post autor: T0MIKE » 16 lipca 2009, o 01:27

Nie dość, że debil, to jeszcze analfabeta...

max

Post autor: max » 16 lipca 2009, o 06:40

mr Volumetric powinien sie może nauczyć troszeczkę kultury. Proponuję też herbatkę z melisy i na początek lekkie, ziołowe środki uspokajające. pozdrawiam i życzę miłego dnia

Awatar użytkownika
Daniel
Ranga: Dyrektor budowy ;)
Kontakt:

Post autor: Daniel » 16 lipca 2009, o 08:21

Posty w żaden sposób nie dotyczą wątku, w którym się znajdują.

Awatar użytkownika
Petras
Ranga: Kierownik budowy ;)

Post autor: Petras » 16 lipca 2009, o 18:59

Dlatego trafiły do śmieci... Ludzie, nie utwierdzajcie mnie w przekonaniu, że dorośli od dzieci różnią się doświadczeniem, niczym więcej :shock: Dyskusje na różne tematy są jak najbardziej na miejscu, w końcu to forum, ale forum jak dla mnie poważne.
"Rzecznik MZD zapowiada, że mimo protestów inwestycja zostanie zrealizowana."

ODPOWIEDZ