Volumetric MK Polska - Jagiellońska Point

Inwestycje zakończone.

Moderatorzy: Autor, sueno, Sirek1

Kwasek

Post autor: Kwasek » 26 maja 2009, o 07:09

Lukasz20 pisze:
Kwasek pisze:
Boss pisze: a gdzie ma byc budowany wieżowiec obok parterowych domków, czy w szczerym polu żeby nic nie zasłaniało widoku z okien?
Tak tylko ze tutaj ludzie beda sobie zgladali w okna...patrz Swietokrzyskie, Sloneczne czy Stok tam takich sytuacji nie ma mimo ze jest troche wiezowcow no i otoczenie jest duzo ciekawsze. Zreszta to jest moje zdanie co do lokalalizacji 8)

Pozdrawiam

To sobie na noc kupią roletki z materiału bo w dzień to bez róznicy :-) no chyba że będzie podglądacz z lornetką i filtrami polaryzacyjnymi to przeskoczy i to he he he . Sluchajcie jakby taka byla wymarzona urbanistyka to byśmy kazdy z Nas mieszkali w 150 metrowych domkach a ulice byly by prostopadle i rownolegle . Chcesz nie widzieć sąsiada i mieszkać pod Kielcowem to masz wybór , chcesz mieszkać w centrum to wybacz inaczej jakos sie nie da , zawsze ktos komus zajrzy w okno ... nawet przez balkon na świetokrzyskim :-)

pozdro
Lukasz
No i wlasnie ludzie nie maja wymagan a placa 3999 za m2 8) Ale to ich sprawa kazdy oczekuje czegos innego :D

Pozdrawiam

Lukasz20

Post autor: Lukasz20 » 26 maja 2009, o 08:19

Kwasek pisze:
Lukasz20 pisze:
Kwasek pisze: Tak tylko ze tutaj ludzie beda sobie zgladali w okna...patrz Swietokrzyskie, Sloneczne czy Stok tam takich sytuacji nie ma mimo ze jest troche wiezowcow no i otoczenie jest duzo ciekawsze. Zreszta to jest moje zdanie co do lokalalizacji 8)

Pozdrawiam

To sobie na noc kupią roletki z materiału bo w dzień to bez róznicy :-) no chyba że będzie podglądacz z lornetką i filtrami polaryzacyjnymi to przeskoczy i to he he he . Sluchajcie jakby taka byla wymarzona urbanistyka to byśmy kazdy z Nas mieszkali w 150 metrowych domkach a ulice byly by prostopadle i rownolegle . Chcesz nie widzieć sąsiada i mieszkać pod Kielcowem to masz wybór , chcesz mieszkać w centrum to wybacz inaczej jakos sie nie da , zawsze ktos komus zajrzy w okno ... nawet przez balkon na świetokrzyskim :-)

pozdro
Lukasz
No i wlasnie ludzie nie maja wymagan a placa 3999 za m2 8) Ale to ich sprawa kazdy oczekuje czegos innego :D

Pozdrawiam
Oczywiscie , że tak , wszystko/wszystkie znajdzie/dą swojego amatora , cięzkie czasy i developerzy prześcigają się w promocjach oraz ofertach , to że Volumetric " na naszym rynku wyskakuje z lodówki każdemu" to tylko pozytywna częśc operacji zwanej BITWA O KLIENTA Part 1 ( ta akurat odbywa sie na warunkach warszawskich nie znanych u Nas i to pewnie denerwuje niektorych Panow ) .
Nerwówkę napewno wprowadził Tomike u konkurencji obnizajac ceny do 3999 zł brutto ( 2,35 czy 6 mieszkań to bez znaczenia - najwazniejszy sygnał :-0 ) . Co niektórym właścicielom i handlowcom słabo się zrobiło bo Ci pierwsi boją się o sprzedaż projektów a Ci drudzy walczący jak lwy na Tym Forum ( to widac ) walcza o robotę i premie .
Pewnie nasuwa im się pytanie do ilu ten Volumetric może zejśc z ceny , już pewnie drżą o promocje jesienną pt 2999 zł brutto ( hue hue hue hue hue no do tego to pewnie nie dojdzie ) .
Panowie więcej optymizmu i pogody ducha , konkurencja to pozytywny TWÓR , ten kto tu napisał że Ta lub Inna firma nie wybuduje w standardzie jaki wszem i wobec ogłasza jest durniem /sory / , tym bardziej Volumetric musi to zrobić bo właściciela/prezesa i cała
firmę mamy jak na dłoni , Chłop w końcu z Kielc to go rozliczymy :-) .

Czekamy na Solną / miedzy nami wpisalem sie w tych jakże ciężkich czasach na długa listę oczekujących tam na apartament /

pozdro
Lukasz

Mikołaj

Post autor: Mikołaj » 26 maja 2009, o 08:55

Gdybym wierzył w spiskową teorię dziejów to uznał bym, że Łukasz 20 to nie kto inny jak Tomike traktujący nas prowincjuszy jak lekko upośledzonych - przyjechał z Warszawy, jest najmądrzejszy, wszystko wie lepiej, wpisami na forum i reklamą wmówi każdemu, że jego marzeniem jest mieszkanko na Jagielońskiej. Ale w spiskowe teorie nie wierzę. Żeby nie być zaraz przypisany do konkurencji, zazdrośników, napinaczy czy jeszcze kogoś innego oznajmiam, że był to mój ostatni wpis w tym temacie. A co do samej inwestycji, życzę powodzenia.

Awatar użytkownika
kamilkw
Ranga: Inspektor nadzoru ;)

Post autor: kamilkw » 26 maja 2009, o 09:13

Łukasz piekną reklamę robisz Volumetricowi :)
pletwa

Awatar użytkownika
T0MIKE
Kontakt:

Post autor: T0MIKE » 26 maja 2009, o 11:22

Może ktoś sprawdzić adresy IP? Jednak spiskowe teorie żyją... A fakt, że gość poprosił o rabat z tytułu bycia na forum i teraz jest zadowolony to rzeczywiście dramat.... Mikołaj, dzięki Ci, że nie będziesz pisał. :D Widocznie nie jesteś gotów, żeby się czegoś nauczyć. Inni zauważyli nieco wyższy poziom naszej pracy, włącznie z naszymi konkurentami, którzy nas skomplementowali na targach. Wystarczyło zobaczyć choćby nasze stoisko w porównaniu z innymi. Chcemy wprowadzać nową jakość, nawet jeśli to się komuś nie podoba. W zasadzie mówienie, że ktoś się wymądrza jest zajęciem pozycji "przeciw" w drodze do sprofesjonalizowania tego rynku. Wiem, że to może wielu uwierać, ale takie jest życie... Nie będziemy mieli zbyt wielu przyjaciół, ale ważniejsi są klienci, a ci wyłącznie skorzystają z całej sytuacji. Najbardziej podobają mi się te wpisy, że wszyscy mieli zawsze podobne ceny :lol: Co to za gadka? Komu niby ma to pasować, poza deweloperami? Nie tak traktuje się klientów.
A żeby dolać oliwy do ognia zapraszamy na trzecią już transmisję meczu Vive Kielce - Wisła Płock jutro o 18:45. Logo na środku boiska. Znów będziemy przepraszać? :oops:

Awatar użytkownika
Autor
Site Admin
Kontakt:

Post autor: Autor » 26 maja 2009, o 11:46

IP rozne, zeby nie bylo :lol:

Awatar użytkownika
T0MIKE
Kontakt:

Post autor: T0MIKE » 26 maja 2009, o 15:11

Szkoda... :( Jeszcze pewnie się okaże, że provider nie ten sam, co nasze biura na Koziej i Siennej, ani nawet ten sam, co u mnie w domu... Boże...

Awatar użytkownika
Autor
Site Admin
Kontakt:

Post autor: Autor » 26 maja 2009, o 15:24

Michal, nie dyskutujmy w ten sposob, bedzie nam wszystkim lepiej :wink:

Awatar użytkownika
T0MIKE
Kontakt:

Post autor: T0MIKE » 26 maja 2009, o 15:34

No tak... Ale dyskusja np. w wątku jaka będzie średnia cena... już i tak przybrała rynsztokowy wymiar... Hyde Park jest mylony z forum o inwestycjach, a obrażanie prezydenta stanie się standardem, bo poprawność polityczna nakazuje dać ludziom powiedzieć, co chcą, nawet, że prezydent jest oszustem i idiotą... Stąd moja reakcja także na takie spiskowe teorie.

Awatar użytkownika
Autor
Site Admin
Kontakt:

Post autor: Autor » 26 maja 2009, o 15:39

Ja wiem, ale pozostowiajac bez odpowiedzi niepotrzebne tu posty w szybki sposob skonczymy jałową dyskusje.

Awatar użytkownika
T0MIKE
Kontakt:

Post autor: T0MIKE » 26 maja 2009, o 15:47

Pass...

Lukasz20

Post autor: Lukasz20 » 27 maja 2009, o 05:54

Mikołaj pisze:Gdybym wierzył w spiskową teorię dziejów to uznał bym, że Łukasz 20 to nie kto inny jak Tomike traktujący nas prowincjuszy jak lekko upośledzonych - przyjechał z Warszawy, jest najmądrzejszy, wszystko wie lepiej, wpisami na forum i reklamą wmówi każdemu, że jego marzeniem jest mieszkanko na Jagielońskiej. Ale w spiskowe teorie nie wierzę. Żeby nie być zaraz przypisany do konkurencji, zazdrośników, napinaczy czy jeszcze kogoś innego oznajmiam, że był to mój ostatni wpis w tym temacie. A co do samej inwestycji, życzę powodzenia.
Tak ja jestem Tomike , Santa Klaus i Miś Kolargol może nawet bliżej mi do Fidela Castro :-), poprostu podoba mi sie jak Volumetric angażuję się w innych niż wszyscy sposób na naszym kielceckim rynku , lubię młodych ludzi z inicjatywą i tzw parciem do przodu nawet i po trupach (konkurencja) , sam bym tak robił ale niestety moj wiek już "podejszły - 49 lat" :-) pozwala tylko i wyłącznie na "emerytalne" spacerki, odpoczynek i kopanie ogródka :-) .
Natomiast żona jak najbardziej zadowolona , kupiła mieszkanie potem je sprzeda ( to pewniejsze niż w banku) za min. 5 tysięcy po 2 latach to będzie miała nie lada radość z tego , że nie tylko jej małżonek umie inwestować w nieruchomości a i Ona zarobić 40 tysiecy PLN nie angażując swojego kapitału ( jeszcze w tych czasach kiedy fundusze przynoszą rekordowe straty a Wig20 zaraz bedzie oscylowal wokolo 1500 pkt to Piękna Lokata :-) )

p.s. teraz będe czytał to forum kilka razy dziennie , spodobała mi się
polemika z niektórymi forumowiczami , temat Jagiellońskiej się mocno rozwija , czekamy na nowe inwestycje i możliwości zarabiania łatwych pieniędzy.

pozdrawiam
Lukasz

Lukasz20

Post autor: Lukasz20 » 27 maja 2009, o 05:56

kamilkw pisze:Łukasz piekną reklamę robisz Volumetricowi :)

jak wyżej .

pozdrawiam nieustająco
Lukasz

Kwasek

Post autor: Kwasek » 27 maja 2009, o 07:04

Kilka osob na osiedlu Kolportera tez tak zrobilo i nadal chca sprzedac swoje mieszkania za 5 m2 8) Musza miec ale dobre zaplecze finansowe albo mocna psychike :lol: Ale moze im sie w koncu uda. Ja jestem ciekaw jak jeszcze mocno jestescie w stanie zejsc z ceny 8)

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
T0MIKE
Kontakt:

Post autor: T0MIKE » 27 maja 2009, o 07:51

A co, 3.999 zł to zbyt dużo? W tym tygodniu tylko mamy 3 umowy, wczoraj poszło już jedno mieszkanie 2 - do końca tygodnia. To chyba akceptowalne tempo, więc można uznać, że cena jest wyjątkowo atrakcyjna. Od początku realizacji będziemy musieli sprzedawać 4 mieszkania miesięcznie, więc przy sprzedaży 3 tygodniowo będzie to możliwe...

ODPOWIEDZ