Molser Investment Klonowe Zacisze - ul. Klonowa 39
Moderatorzy: Autor, sueno, Sirek1
- kamilkw
- Ranga: Inspektor nadzoru ;)
Jak czytam takie wypociny to mnie krew zalewa.Nie pasuje to Warszawa czeka tam jest duże miasto i metropolia...ech tylko kielczanie mają takie kompleksy na swoim punkcie.Gabriela pisze:Willa moze by i była. Ale w podkieleckiej wsi. Dla mnie jednak ważniejsze GDZIE się mieszka. Kielce same w sobie to zadupie a nie miasto. Mieszkać na zadupiu zadupia? No, nie wiem jak Wy ale mnie nie bardzo się to podoba...
pletwa
Nie chciałam nikogo urazić. Sama jestem kielczanką i nie mam złudzeń co do własnego miasta: metropolia to nie jest
najwyższy wskaźnik biedy i bezrobocia, w szarym ogonie ze szkolnictwem, turystyką, działalnoscią kulturalną. Nie mam z tego powodu kompleksów. Mój świadomy wybór że tu mieszkam, tak sie złożyło. No ale nie zaprzeczajmy faktom że Kielce to totalna dziura i nie aspirujmy do grona rozwijających się miast bo z takich wypowiedzi dopiero wychodzą małomiasteczkowe kompleksy 
zainteresowana
- Wizard
- Ranga: Inspektor nadzoru ;)
- Kontakt:
Aż tak dobrze z miastem nie jest. Dla mnie miernikiem rozwoju miasta są inwestorzy i stopa bezrobocia.
Kielce najgorsze w całej Polsce!
Pod względem wielkości bezrobocia Kielce są najgorszą stolicą wojewódzką
Może rację mieli respondenci, którym w badaniach Pentora Kielce kojarzyły się z biedą. Twarde dane liczbowe są bezlitosne. Wśród wszystkich miast wojewódzkich zajmujemy niechlubne ostatnie miejsce. W jakiej kategorii?
W kategorii liczby osób bezrobotnych niestety. Wśród wszystkich szesnastu stolic województw, Kielce zajęły ostatnie miejsce pod względem stopy bezrobocia w marcu tego roku. Nawet osławiona biedą „ściana wschodnia”, do której nie chcemy się zaliczać, ma o wiele lepsze wyniki. Tylko dwie stolice województw mają w ogóle bezrobocie dwucyfrowe: Kielce i Białystok, przy czym u nas jest to rekordowe 10,6 procent. Dla porównania Rzeszów może się pochwalć tylko 6,7 procentowym bezrobociem, a Olsztyn 5,7 – procentowym.
Kielce są na szarym końcu. Nawet do „średniaków” nam daleko.
Szczegołówa tabela ze stopą bezrobocia we wszystkich szesnastu miastach wojewódzkich prezentuje tabela w załączniku.
http://www.strefabiznesu.echodnia.eu/ar ... 12686.html
Kielce najgorsze w całej Polsce!
Pod względem wielkości bezrobocia Kielce są najgorszą stolicą wojewódzką
Może rację mieli respondenci, którym w badaniach Pentora Kielce kojarzyły się z biedą. Twarde dane liczbowe są bezlitosne. Wśród wszystkich miast wojewódzkich zajmujemy niechlubne ostatnie miejsce. W jakiej kategorii?
W kategorii liczby osób bezrobotnych niestety. Wśród wszystkich szesnastu stolic województw, Kielce zajęły ostatnie miejsce pod względem stopy bezrobocia w marcu tego roku. Nawet osławiona biedą „ściana wschodnia”, do której nie chcemy się zaliczać, ma o wiele lepsze wyniki. Tylko dwie stolice województw mają w ogóle bezrobocie dwucyfrowe: Kielce i Białystok, przy czym u nas jest to rekordowe 10,6 procent. Dla porównania Rzeszów może się pochwalć tylko 6,7 procentowym bezrobociem, a Olsztyn 5,7 – procentowym.
Kielce są na szarym końcu. Nawet do „średniaków” nam daleko.
Szczegołówa tabela ze stopą bezrobocia we wszystkich szesnastu miastach wojewódzkich prezentuje tabela w załączniku.
http://www.strefabiznesu.echodnia.eu/ar ... 12686.html
Every dream has a price
-
newbie_e51
Ale ci się udałoGabriela pisze:Nie chciałam nikogo urazić.
Żartuję, każdy może mieć swoją opinię, ja z twoją się nie zgadzam.
http://www.iar.pl/PlikiPdf/Egzaminy/Gim ... tepien.pdfGabriela pisze:...w szarym ogonie ze szkolnictwem...
Gimnazja z powiatu kieleckiego na 16 miejscu, nie jest źle.
Podstawówki z powiatu na 22 miejscu.
Licea Sawicka na 33 miejscu w 2007 roku, parę lat temu Śniadecki i Żeromski były wyżej.
Jest coraz lepiej, ze stereotypowymi opiniami nie jest łatwo sobie poradzić, ale kto odwiedzi Kielce uważa że warto.Gabriela pisze:...turystyka...
Kilka muzeów i galerii jest, świetny teatr, kino Moskwa, Kadzielnia, imprezy na Karczówce, w Pałacu Biskupów, Filharmonia...Gabriela pisze:...działalnoscią kulturalną...
Pod marketami nie widaćGabriela pisze:...najwyższy wskaźnik biedy i bezrobocia...
Przynajmniej osób "wykluczonych społecznie" mamy mniej niż w Warszawie, bo nas nie stać na jałmużnę
-
Molser Investment
Bardzo prosimy o niepodawanie nieprawdziwych informacji.Gabriela pisze:jakie 4800 PLN/m2?! Parę dni temu chcieliśmy z mężem kupić 75 m w tym bloku za 400 tys (czyli 5,400 PLN/m2) i developer odrzucił moją propozycję.
Takiej oferty żaden klient nam nie skladal...
Jesli Pani "GABRIELA" chce nam złożyc jakąś oferte to serdecznie zapraszam do biura lub o telefon 041- 2424 555