A Ty jakim prawem mnie obrażasz? Ja tylko określiłem osoby, którym nigdy nic się nie podoba, a także ich zachowanie. Postawa zyciowa i egoizm jaki prezentują zasługuje na potępienie. Nie chcą remontu? To nie będą go mieli, tylko potem niech nie płaczą, że mają dziurawą drogę i miasto nic nie robi. Autobusu, też mieć nie będą. Jeśli nie potrafią się dogadać mieszkańcy jednego odcinka ulicy, to czemu mają cierpieć mieszkańcy gmin na zachód od Kielc i mieszkańcy miasta. Ja bym chciał mieć przystanek blisko swojego bloku, dzięki czemu przy wyjściu z domu zyskałbym około 2-3 minuty, które często są decydujące, gdy autobus jedzie przed czasem.
Dobrze, że zostali ukarani, skoro nie potrafią się zorganizować i wskazać miejsc gdzie będą zatoki, będą sobie chodzić na Szajnowicza na przystanek. Pieniądze pójdą na jakąś potrzebniejszą inwestycję, a oni będą teraz mieli spokój. Nie będzie autobusów, tirów, nie będzie niczego. Niech żyje Kononowicz
Proponuję tą metodę stosować również przy innych inwestycjach, gdy jest możliwość poprowadzenia ją alternatywną trasą. Może niektórzy pójdą po rozum do głowy i nie będą blokować inwestycji, (wydawałoby się) także im potrzebnych
Sorry, takiego mamy prezydenta...