Osiedle na Stoku - remonty informacje
Moderatorzy: Nowak, Autor, sueno, Daniel, Sirek1
Smutne jest to, że tą wiochę widać jak na dłoni wjeżdżając od strony Warszawy. Aż bije po oczach, to zestawienie zielonego z żółtym i brązowym
Swoją drogą to ciekawe kto decyduje o kolorystyce tych bloków i dlaczego nie ujednolicili tej kwestii kiedy zaczynali całe to wielkie malowanie.
Powinni zostać przy kolorystyce, która królowała w poprzednich latach, bo była całkiem przyzwoita.
Ewentualnie coś takiego jak na Uroczysku obecnie
A tak, czeka nas 20 (jak nie więcej)lat oglądania tej radosnej twórczości.
Swoją drogą to ciekawe kto decyduje o kolorystyce tych bloków i dlaczego nie ujednolicili tej kwestii kiedy zaczynali całe to wielkie malowanie.
Powinni zostać przy kolorystyce, która królowała w poprzednich latach, bo była całkiem przyzwoita.
Ewentualnie coś takiego jak na Uroczysku obecnie
A tak, czeka nas 20 (jak nie więcej)lat oglądania tej radosnej twórczości.
- michal_ck
- Ranga: Dyrektor budowy ;)
Nie wiem, czy to jest zgodne z przepisami? Przecież Lubawski, na złość J. Gieradzie, który wymalował jeden ze szpitalnych oddziałów wściekłą niebieską farbą wpadł na pomysł, żeby RM uchwaliła przepisy, które wymuszały by na właścicielach konsultowanie kolorystyki elewacji. Pamiętacie tą sprawę? Może SKI przypomni prezydentowi o tych przepisach, bo podejrzewam, że spółdzielnia o nich nic nie wie (choć powinna- ale to już bez komentarza).
1. Zastępca Przewodniczącego Komisji Rewizyjnej SKI
2. Koordynator ds. zieleni miejskiej
3. Koordynator ds. zagospodarowania os. Dąbrowa II
2. Koordynator ds. zieleni miejskiej
3. Koordynator ds. zagospodarowania os. Dąbrowa II
Uprzejmie chciałem donieść, że dziś po mojej interwencji w UM wykosili trawę i posprzątali (po raz pierwszy w tym roku) obok bloku Grzyba (72H).
Zostało jeszcze zlikwidowanie tego gruzowiska i będzie w miarę OK!
P.S. Niestety jak to bywa chlopaki odstawili trochę fuszerki, bo obok wodociągów już im się nie chciało kosić.
P.S.2. Pani Ani K. z UM bardzo dziękuję za szybkie działanie.
Zostało jeszcze zlikwidowanie tego gruzowiska i będzie w miarę OK!
P.S. Niestety jak to bywa chlopaki odstawili trochę fuszerki, bo obok wodociągów już im się nie chciało kosić.
P.S.2. Pani Ani K. z UM bardzo dziękuję za szybkie działanie.