Z twojej wypowiedzi wynika, że mieszkasz przy Fałdowej lub Tektonicznej - wg mnie to bardzo dobra lokalizacja
Ja osobiście wiem, że ja bym się nie zdecydował, a Ty?
Moderatorzy: Autor, sueno, Sirek1

O jaką działkę chodzi - przy Tektonicznej na stronę zachodnią (na lewo) od basenu?sueno pisze:Miasto sprzeda spółdzielni Domator bez przetargu hektarową działkę u zbiegu ulic Tektonicznej i Massalskiego.
Czy wiadomo coś na temat planów zagospodarowania tych terenów przez spółdzielnię?sueno pisze:Z kolei spółdzielnia KSM dostanie w sumie dwa i pół tysiąca metrów kwadratowych gruntów przy ulicy Romualda i Leszczyńskiej.

Bo to pochodzi jeszcze z czasów kiedy o garażach się nawet nikomu nie śniłotract pisze:Aż taka duża to ona nie jest bo na rysunku uwzględniłeś już część, która została zagospodarowana pod garaże.
czyli wzdłuż szkolnego płotu.Działka ma dostęp do drogi publicznej tj. ul. Tektonicznej (oś. Ślichowice II) poprzez działki Nr 255, 254/1, 246 za zgodą właściciela (Gmina Kielce) – na podstawie postanowienia Sądu Rejonowego w Kielcach Wydział VII Cywilny Sygn. Akt VII Ns 1047/07 z dnia 14.X.2008r.
Czyli spółdzielnia będzie pewnie budować bliżej Tektonicznej a działka na sprzedaż jest z tyłu i chyba w większości obejmuje skałki (zakaz budowania)...sueno pisze:
Blok, któremu zostanie nadany adres Triasowa 2, to trzecia z kolei inwestycja realizowana na gruncie uzyskanym od miasta i na pewno nie ostatnia. - Mamy w planach kolejne bloki przy ulicy Tektonicznej za Szkołą Podstawową numer 25. Budowę zamierzamy rozpocząć po 2010 roku - zdradza prezes Bobiński.
Autor pisze:Musimy zestawic to jeszcze z dzialka, ktora ma na sprzedaz InPraxi.
http://www.inpraxi.com.pl/ - info na stronie glownej