Volumetric MK Polska - Jagiellońska Point
Moderatorzy: Autor, sueno, Sirek1
- sueno
- Ranga: Dyrektor budowy ;)
- Kontakt:
wczoraj mi na Obiedzie wcisnął to 5 ojro
Na żartach sie nie zna
Pójdzie na cele statutowe czyli na przelew na kolejnym OC
Musze tylko je przewalutować na krześcijańską walutę 
Najlepsza gra w sieci: http://www.reddragon.pl
"Są fachowcy i nie widzę potrzeby, żeby nauczyciel dyktował, jak ma się budować drogi" - autor znany
"Są fachowcy i nie widzę potrzeby, żeby nauczyciel dyktował, jak ma się budować drogi" - autor znany
- T0MIKE
- Ranga: Inspektor nadzoru ;)
- Kontakt:
Trudno było to znaleźć.. http://www.strefabiznesu.echodnia.eu/ar ... -5629.html
Na gratce pojawiły się ogłoszenia Jagielońskiej Point, pewnie bym o tym nie napisał, ale zaciekawiła mnie w ich treści wyjątkowa szczerość - bo nie wiem jak to inaczej nazwać 
Chodzi mi o informacje zawarte w sekcji dane podstawowe:
Na gratce są do wyboru 4 pozycje w tej kategorii: ciche, umiarkowanie ciche, umiarkowanie głośne, głośne. Ja bym celował w co najmniej w umiarkowanie głośne, bo głośne to przesada, aż się wystraszyłem
Swoją drogą fajny pomysł z miejscami w garażu podziemnym do wyboru: pojedyncze (24400 zł) lub podwójne (36600 zł) - czyli za miejsce na dwa samochody tylko 50% więcej - podoba mi się
P.S. W ogłoszeniu mieszkania 47m2 jest błąd ortograficzny:
Chodzi mi o informacje zawarte w sekcji dane podstawowe:
Zacząłem się zastanawiać czy na 10 piętrze (bo o tym ogłoszeniu również mowa) jest aż tak głośno?Głośność: głośne
Na gratce są do wyboru 4 pozycje w tej kategorii: ciche, umiarkowanie ciche, umiarkowanie głośne, głośne. Ja bym celował w co najmniej w umiarkowanie głośne, bo głośne to przesada, aż się wystraszyłem
Swoją drogą fajny pomysł z miejscami w garażu podziemnym do wyboru: pojedyncze (24400 zł) lub podwójne (36600 zł) - czyli za miejsce na dwa samochody tylko 50% więcej - podoba mi się
P.S. W ogłoszeniu mieszkania 47m2 jest błąd ortograficzny:
podwujne - 36600 zł
- sueno
- Kontakt:
To chyba z okazji trwającego XVII Tygodnia Kultury Języka 
- sueno
- Kontakt:
oj... nie myli się ten co nic nie robi a kolejny powód do śmiechu jest zawsze dobry
nie spinaj się tak 
- T0MIKE
- Ranga: Inspektor nadzoru ;)
- Kontakt:
tract pisze:Na gratce pojawiły się ogłoszenia Jagielońskiej Point, pewnie bym o tym nie napisał, ale zaciekawiła mnie w ich treści wyjątkowa szczerość - bo nie wiem jak to inaczej nazwać
Chodzi mi o informacje zawarte w sekcji dane podstawowe:Zacząłem się zastanawiać czy na 10 piętrze (bo o tym ogłoszeniu również mowa) jest aż tak głośno?Głośność: głośne
P.S. W ogłoszeniu mieszkania 47m2 jest błąd ortograficzny:podwujne - 36600 zł
Wyjaśniło się. Ogłoszenie dała zaprzyjaźniona agencja Eurolocum. Mam nadzieję, że już zostało to poprawione.