Dekom - Hotel Dal, ul. Piotrkowska (Centrum)
Moderatorzy: Nowak, Autor, sueno, Daniel, Sirek1
- T0MIKE
- Ranga: Inspektor nadzoru ;)
- Kontakt:
No, msz1, nie mam zwyczaju postować niesprawdzonych wcześniej spraw: wpisuję Kielce do booking.com i wyskakuje mi 13 hoteli z 14 dostępnych. Nie ma wśród nich TM, może robię jakiś błąd?
Co do hotel.de to oczywiście nie jest to dla mnie wyrocznia, bo nie ma wszystkich hoteli, bardzo często dużych sieciowych. Hotel płaci im prowizję od każdej "skonsumowanej" rezerwacji, więc nie wszyscy się piszą. Z drugiej strony nie znam charytatywnych biznesów.
Co do hotel.de to oczywiście nie jest to dla mnie wyrocznia, bo nie ma wszystkich hoteli, bardzo często dużych sieciowych. Hotel płaci im prowizję od każdej "skonsumowanej" rezerwacji, więc nie wszyscy się piszą. Z drugiej strony nie znam charytatywnych biznesów.
- Jarek
http://tnij.org/c0h4T0MIKE pisze:iej spraw: wpisuję Kielce do booking.com i wyskakuje mi 13 hoteli z 14 dostępnych. Nie ma wśród nich TM, może robię jakiś błąd?
Aczkolwiek opis powala.... "Tęczowy Młyn położony jest tuż obok autostrady, w samym sercu Gór Świętokrzyskich. Do pobliskich atrakcji należy Pałac Biskupów Krakowskich na Łysej Górze, najwyższym szczycie Gór Świętokrzyskich. W promieniu 500 m od hotelu znajdą Państwo kilka stoków narciarskich."
Kielce - tu jest moje miejsce, tu jest mój dom.
ale jajaJarek pisze:"Tęczowy Młyn położony jest tuż obok autostrady, w samym sercu Gór Świętokrzyskich. Do pobliskich atrakcji należy Pałac Biskupów Krakowskich na Łysej Górze, najwyższym szczycie Gór Świętokrzyskich. W promieniu 500 m od hotelu znajdą Państwo kilka stoków narciarskich."[/i]
Nie należy lekceważyć drobnostek, bo od nich zależy doskonałość (Michał Anioł)
-
msz1
- Ranga: Kierownik budowy ;)
tu jest bardzo długi link który warto kliknąć"T0MIKE"No, msz1, nie mam zwyczaju postować niesprawdzonych wcześniej spraw: wpisuję Kielce do booking.com i wyskakuje mi 13 hoteli z 14 dostępnych. Nie ma wśród nich TM, może robię jakiś błąd?
- T0MIKE
- Kontakt:
Wbrew pozorom, kryzys nie musi oznaczać niższej jakości. Ponieważ dostaliśmy dobre oferty na JP, dużo niższe, niż oczekiwaliśmy, to będziemy podnosić standard: dodamy kamień, szklane zadaszenie nad wjazdem do garaży, jakiś fornir w recepcji, etc. Myślę, że znów będzie można budować fajniej, a nie ciąć koszty.