Galeria Echo – sklepy, wydarzenia nieinwestycyjne
Moderatorzy: Autor, sueno, Daniel, Sirek1
Z tego co wiem, to na pewno będzie oddzial Banku Millennium.
Poza tym jest jeszcze Eurobank i kiosk mBandyta (czytaj mBank).
Sądzę, że można się jeszcze spodziewać Banku ING, bo oni chętnie otwierają placówki w centrach handlowych.
Poza tym jest jeszcze Eurobank i kiosk mBandyta (czytaj mBank).
Sądzę, że można się jeszcze spodziewać Banku ING, bo oni chętnie otwierają placówki w centrach handlowych.
"Lekarz może pogrzebać swoje błędy, architekt może jedynie doradzić klientowi by zasadził winorośl". Frank Lloyd Wright
520 mkw. dla DEICHMANN
Firma DEICHMANN-OBUWIE zajmuje się sprzedażą detaliczną obuwia i akcesoriów obuwniczych. Pierwszy sklep DEICHMANN
w Polsce powstał w 1997 roku w Koninie. Począwszy od tej daty firma dynamicznie się rozwija. Aktualnie ilość sklepów DEICHMANN w Polsce wynosi niemal 130. Większość sklepów znajduje się w dużych centrach handlowych. Centrala firmy znajduje się we Wrocławiu. Ogółem firma DEICHMANN-OBUWIE zatrudnia ponad 1500 osób.
Firma DEICHMANN-OBUWIE zajmuje się sprzedażą detaliczną obuwia i akcesoriów obuwniczych. Pierwszy sklep DEICHMANN
w Polsce powstał w 1997 roku w Koninie. Począwszy od tej daty firma dynamicznie się rozwija. Aktualnie ilość sklepów DEICHMANN w Polsce wynosi niemal 130. Większość sklepów znajduje się w dużych centrach handlowych. Centrala firmy znajduje się we Wrocławiu. Ogółem firma DEICHMANN-OBUWIE zatrudnia ponad 1500 osób.
620 mkw dla s'Oliver.
Historia sukcesu s.Oliver Bernd Freier GmbH & Co. KG
rozpoczęła się w 1969 roku wraz z otwarciem pierwszego
sklepu w Wurzburgu w Niemczech.
W ciągu kilku dekad, firma rozwinęła się w jednego z przodujących producentów modnej odzieży w Niemczech i Europie oferującego produkty dla całej rodziny. Ogólnie, firma zarządza 80 sklepami,
a ponad 330 prowadzi razem z partnerami, jest także reprezentowana w 2,600 sklepach i 1700 standach sklepowych.
Historia sukcesu s.Oliver Bernd Freier GmbH & Co. KG
rozpoczęła się w 1969 roku wraz z otwarciem pierwszego
sklepu w Wurzburgu w Niemczech.
W ciągu kilku dekad, firma rozwinęła się w jednego z przodujących producentów modnej odzieży w Niemczech i Europie oferującego produkty dla całej rodziny. Ogólnie, firma zarządza 80 sklepami,
a ponad 330 prowadzi razem z partnerami, jest także reprezentowana w 2,600 sklepach i 1700 standach sklepowych.
Odnośnie kina w chwili obecnej nie jest przewidziana modernizacja,prawdopodobnie zmieni się nazwa bo sieć kinoplex zostala kupiona przez sieć Helios i z stąd te zmiany jak bilety,oraz logo przed filmami. Byc moze zostanie zamontowany projektor cyfrowy 3D ale ostateczna decyzja jeszcze nie jest znana
[/b] Helios Moje miasto moje Kino tak teraz konczy się blok reklamowy przed każdym filmem
[/b] Helios Moje miasto moje Kino tak teraz konczy się blok reklamowy przed każdym filmem
Scyzoryk Scyzoryk tak na mnie wołają....
- MeehoweCK
- Ranga: Dyrektor budowy ;)
- Kontakt:
Ekrany IMAX mają wymiary 24x18 metrów. Niezależnie od tego czy Helios będzie miał projektor 3D, filmy trójwymiarowe nie będą się równały poziomem z IMAX. Zastanawiam się czy w ogóle jest sens robić prowizorkę na zwykłym kinowym ekranie.Ziarek pisze:Jeszcze wrócę do tematu kina, bo nie zauważyłem tego, więc fajnie jak by zamontowali projektor 3D to było by fajnie szkolne wycieczki nie trzeba by ciągnąć do Warszawy czy Krakowa aby obejrzeć film 3D.
Ambicja to coś co prowadzi ludzkość do postępu, a ludzi do depresji
- Gandalf
- Ranga: Kierownik budowy ;)
Była już chyba dyskusja jakiś czas temu na dość bliźniaczy temat. Z tego co pamiętam przy okazji szumu zeszłorocznego, że Kinoplex do grudnia 2008 zyska taki projektor były nawet statystyki tego systemu 3D i o ile się nie mylę to nawet jeśli chodzi o możliwości wyświetlania i komfort dla oczu to przewyższa on kina IMAX. W IMAXach jest limit czasowy możliwości wyświetlenia filmu (dlatego w większości wyświetlane są 20,30-minutowe filmy przyrodnicze).
Zresztą tym razem przed zachwalaniem poczekam, aż taka sala 3D zostanie uruchomiona. Zraziłem się po tym zeszłorocznym nieudanym "boom".
Zresztą tym razem przed zachwalaniem poczekam, aż taka sala 3D zostanie uruchomiona. Zraziłem się po tym zeszłorocznym nieudanym "boom".
MeehoweCK pisze:Ekrany IMAX mają wymiary 24x18 metrów. Niezależnie od tego czy Helios będzie miał projektor 3D, filmy trójwymiarowe nie będą się równały poziomem z IMAX. Zastanawiam się czy w ogóle jest sens robić prowizorkę na zwykłym kinowym ekranie.Ziarek pisze:Jeszcze wrócę do tematu kina, bo nie zauważyłem tego, więc fajnie jak by zamontowali projektor 3D to było by fajnie szkolne wycieczki nie trzeba by ciągnąć do Warszawy czy Krakowa aby obejrzeć film 3D.
W Kielcach jak i w innych miastach tej sieci nie będzie ekranów Imax. Zostanie zainstalowany projektor cyfrowy znacznie różniący się od technologi Imax. Technologia obrazu cyfrowego mniej męczy oczy czyli można dłużej oglądać seans bez konieczności zdejmowania okularów jak to bywa w kinach Imax przy dłuższych seansach. Data startu takiego seansu nie jest do końca znana. Być może po przerwie jaka czeka kino będzie można oglądać w cyfrowej jakości.
Scyzoryk Scyzoryk tak na mnie wołają....
90 mkw dla BERGSON
Od kilku lat BERGSON to jedna z wiodących wysokiej jakości marek odzieży i sprzętu outdoor. Na początku produkty marki kupowane były przede wszystkim przez osoby dojrzałe, lubiące wyzwania, ceniące sobie komfort oraz stawiające na wysoką jakość. Atutem marki, oprócz wysokiej jakości produktów, są materiały oraz zastosowanie najbardziej innowacyjnych technologii.
Jednym z najważniejszych wyzwań marki BERGSON jest tworzenie produktów zapewniających zdrowie i bezpieczeństwo w każdych, nawet najbardziej ekstremalnych warunkach.
Od kilku lat BERGSON to jedna z wiodących wysokiej jakości marek odzieży i sprzętu outdoor. Na początku produkty marki kupowane były przede wszystkim przez osoby dojrzałe, lubiące wyzwania, ceniące sobie komfort oraz stawiające na wysoką jakość. Atutem marki, oprócz wysokiej jakości produktów, są materiały oraz zastosowanie najbardziej innowacyjnych technologii.
Jednym z najważniejszych wyzwań marki BERGSON jest tworzenie produktów zapewniających zdrowie i bezpieczeństwo w każdych, nawet najbardziej ekstremalnych warunkach.