Tabor MPK oraz KASP Kielce w sieci ZTM (#001-951)
Moderatorzy: Nowak, Autor, sueno, Daniel, CKfan, AR
-
Ziarek
- Ranga: Inspektor nadzoru ;)
Przyznaję się bez bicia że mówiłem tak, ale to przez to że byłem bardzo zdenerwowany i zły dzień miałem, ale raczej już tak nie będę się bulwersowaćTOLEK pisze:Nie życzę MPK źle, nich podnoszą standard.Tak napisał kolega ziarek,a pare stron wcześniej życzy "cholernemu MPK,bandzie darmozjadów wszystkiego najgorszego"........
Pozytywnie zaskoczył mnie pan Latosiński, mam nadzieje że to jest prawdziwe i szczere oblicze.
natomiast anonimowa wypowiedz kierowcy świadczy o tym, że kierowcy chcą nadal trwać w baąłganie i braku dyscypliny. szkoda
Mimo, że jestem przeciwnikiem inwigilacji, tutaj popieram.
Pozytywnie zaskoczył mnie pan Latosiński, mam nadzieje że to jest prawdziwe i szczere oblicze.
natomiast anonimowa wypowiedz kierowcy świadczy o tym, że kierowcy chcą nadal trwać w baąłganie i braku dyscypliny. szkoda
Ostatnio zmieniony 27 lutego 2009, o 20:31 przez pk5, łącznie zmieniany 1 raz.
Ostatni dzień kar dla kieleckiego MPK
Miejskie Przedsiębiorstwo Komunikacji w Kielcach ostatni dzień płaci dziś karę za zbyt stare autobusy. Od początku stycznia urosła ona do 58 tysięcy złotych. O tym, że od jutra kara nie będzie naliczana poinformowała Barbara Damian z Zarządu Transportu Miejskiego. Ma to związek z tym, że do Kielc dojadą dziś 4 nowe Solarisy, które odpowiednio obniżą wiek taboru.
http://www.radio.kielce.pl/ (top news)
Miejskie Przedsiębiorstwo Komunikacji w Kielcach ostatni dzień płaci dziś karę za zbyt stare autobusy. Od początku stycznia urosła ona do 58 tysięcy złotych. O tym, że od jutra kara nie będzie naliczana poinformowała Barbara Damian z Zarządu Transportu Miejskiego. Ma to związek z tym, że do Kielc dojadą dziś 4 nowe Solarisy, które odpowiednio obniżą wiek taboru.
http://www.radio.kielce.pl/ (top news)
- AR
- Ranga: Dyrektor budowy ;)
- Kontakt:
Hmmm, wg mnie trochę kontrowersyjna decyzja.
Zanim nastąpi moment zaprzestania naliczania kary autobus powinien być wprowadzony do ruchu czyli posiadać kasowniki, zaprogramowane wyświetlacze, odpowiednie oznakowanie.
Solarisy nie będą dzisiaj jeszcze przygotowane do jazdy.
Jutro też nie.
Takie moje zdanie.
Nie chodzi mi o pieniądze tylko o zasadę - 2000 PLN nic przeciez nie zmieni.
Zanim nastąpi moment zaprzestania naliczania kary autobus powinien być wprowadzony do ruchu czyli posiadać kasowniki, zaprogramowane wyświetlacze, odpowiednie oznakowanie.
Solarisy nie będą dzisiaj jeszcze przygotowane do jazdy.
Jutro też nie.
Takie moje zdanie.
Nie chodzi mi o pieniądze tylko o zasadę - 2000 PLN nic przeciez nie zmieni.
Wszystkim się podoba, a tobie się nie podoba
- krzysiu1493
- Ranga: Inspektor nadzoru ;)