Malowanie autobusów MPK
Moderatorzy: Nowak, Autor, sueno, Daniel, CKfan, AR
-
Ziarek
- Ranga: Inspektor nadzoru ;)
Gdy zjechały do nas Solarisy III gen. to pomyślałem o malowaniu okularów i uśmieszku też na czerwono, zanim nie zobaczyłem tego zdjęcia, ale pewnie chwilowy mój wstręt i nie długo przyzwyczaję się do takiego malowania, tak samo jak do malowania okularów III gen. się przyzwyczaję, na początku gdy pojawiły się rysunki na Solaris-Club z takim malowaniem nie podobało mi się gdy zobaczyłem je na zdjęciu a później na żywo spodobały mi się.
To przepraszam za błąd, to która konkretna osoba jest odpowiedzialna za schemat malowania autobusów???dovers_ck pisze:akurat lakiernicy nic nie maja do malowania, wykonują tak jak każąZiarek pisze:... i nasi sprawni lakiernicy mogą pomalować też klosze w I gen Solarisów, co wstrętnie będzie wyglądać.
- krzysiu1493
- AR
- Ranga: Dyrektor budowy ;)
- Kontakt:
Ta czcionka nie jest tylko pogrubiona.
To inna czcionka.
"1" jest chyba tylko dobrą czcionką.
Jeśli we wszystkich MAZach z tyłu jest dobra czcionka to możemy miec nadzieję że równiez taka zostanie umieszczona na żółtym lakierze.
Ta na tylnej ścianie nie będzie przecież ruszana podczas malowania.
Chyba napiszę do MPK i się dowiem - jeśli mi ktoś odpisze
To inna czcionka.
"1" jest chyba tylko dobrą czcionką.
Jeśli we wszystkich MAZach z tyłu jest dobra czcionka to możemy miec nadzieję że równiez taka zostanie umieszczona na żółtym lakierze.
Ta na tylnej ścianie nie będzie przecież ruszana podczas malowania.
Chyba napiszę do MPK i się dowiem - jeśli mi ktoś odpisze
Wszystkim się podoba, a tobie się nie podoba
Ja widzałem dziś 3 białe 913,914,916 podobno jezdzi jeszcze 917 ale ja go nie widzailem. Zapewne malują 915 i domalowuja czerwony pas do 912.
Pozatym maja jeszcze robote po usunieciu reklamy chyba Real z 656 i 657. Tego drugiego widziałem dzis na 54 w żółto-czerwonym malowaniu.
PS Nie przyglądałem się dokładnie malowaniu, wiec nie wiem czy jest prosto pomalowane.
Pozatym maja jeszcze robote po usunieciu reklamy chyba Real z 656 i 657. Tego drugiego widziałem dzis na 54 w żółto-czerwonym malowaniu.
PS Nie przyglądałem się dokładnie malowaniu, wiec nie wiem czy jest prosto pomalowane.
- krzysiu1493
- krzysiu1493