...a miasto czy Korona powinny się zgodzić na naklejenie reklam tylko na barwy firmowe MPK.
Tabor MPK oraz KASP Kielce w sieci ZTM (#001-951)
Moderatorzy: Nowak, Autor, sueno, Daniel, CKfan, AR
- dovers_ck
- Ranga: Kierownik budowy ;)
- Kontakt:
krzysiu1493 pisze:Bynajmniej słupków.
B@rteK pisze:A nic nie wiadomo jeszcze. Jeśli mają być Przemalowywane już, to nie zdążą nakleić reklam
1. Malowaniem zarządza ktoś inny, lakiernicy tylko robią to co karzą
1. Białe nie będą malowane, mają numery 917,916,915,914
2. Jeden z białych dziś już stoi na kanale gdyż kola nie były dokręcone
3. Żólty jest już pomalowany, schnie,
Szczerze powiem ten żółty to dziadostwo najgorsze jakie możne być.
to jest inny jako przykład
http://img19.imageshack.us/my.php?image=90037arbv1.jpg
1. Porysowana szyba
2. Czarne kropki od farby
3. Niedomalowany schowek czy coś tam
Zdjęć nie mam gdyż mi się aparat popsuł
Ostatnio zmieniony 16 lutego 2009, o 22:59 przez dovers_ck, łącznie zmieniany 1 raz.
heh, już sam zapomniałem napisać.
W sumie to nic takiego.
Robiłem zdjęcia ostatniej dostawie nowych Mazów.
Była godzina ok. 22 podszedłem pod płot od strony Kołłątaja i stamtąd próbowałem coś sfotografować. Trochę się tam pokręciłem i gdy już odchodziłem zatrzymało mnie dwóch panów w czarnych mundurach.
Spytali "czy coś się stało?"
Pierwsze co mi przyszło do głowy to pomyślałem, że to pewnie ochrona zajezdni i zainteresowali się osobnikiem kręcoącym się pod ogrodzeniem. Będąc przekonanym, że panowie są w temacie zaczołem mówić, że robię tylko zdjęcia nowym Mazom 203 których przyjechało sześć w tym pięć białych i jeden żółty. Rozmawiałem z nimi jak z miłosnikami komunikacji
Panowie jednak chyba pomysleli, że bredzę i jeden z nich spytał czy coś piłem
po czym zaczął mnie zapraszać do srebrnego KIA z niebieskimi pasami na boku
Wtedy byłem zmuszony powołać się na KPK i wówczas panowie uśmiechnęli się i powiedzieli, żebym wszedł sobie na bazę.
Kiedyś robąc nocne zdjęcia z kolegą na wiadukcie nad Grunwaldzką też wzbudziliśmy zainteresowanie Policji, która spytała nas czy chcemy skakać
Także uważajcie jak cykacie fotki
W sumie to nic takiego.
Robiłem zdjęcia ostatniej dostawie nowych Mazów.
Była godzina ok. 22 podszedłem pod płot od strony Kołłątaja i stamtąd próbowałem coś sfotografować. Trochę się tam pokręciłem i gdy już odchodziłem zatrzymało mnie dwóch panów w czarnych mundurach.
Spytali "czy coś się stało?"
Pierwsze co mi przyszło do głowy to pomyślałem, że to pewnie ochrona zajezdni i zainteresowali się osobnikiem kręcoącym się pod ogrodzeniem. Będąc przekonanym, że panowie są w temacie zaczołem mówić, że robię tylko zdjęcia nowym Mazom 203 których przyjechało sześć w tym pięć białych i jeden żółty. Rozmawiałem z nimi jak z miłosnikami komunikacji
Panowie jednak chyba pomysleli, że bredzę i jeden z nich spytał czy coś piłem
Wtedy byłem zmuszony powołać się na KPK i wówczas panowie uśmiechnęli się i powiedzieli, żebym wszedł sobie na bazę.
Kiedyś robąc nocne zdjęcia z kolegą na wiadukcie nad Grunwaldzką też wzbudziliśmy zainteresowanie Policji, która spytała nas czy chcemy skakać
Także uważajcie jak cykacie fotki
Ostatnio zmieniony 17 lutego 2009, o 15:10 przez ice, łącznie zmieniany 1 raz.