Tabor MPK oraz KASP Kielce w sieci ZTM (#001-951)
Moderatorzy: Nowak, Autor, sueno, Daniel, CKfan, AR
-
Ziarek
- Ranga: Inspektor nadzoru ;)
Bardzo fajny pościk Robi, rozbawił mnie. A co do tego kursu szkoda że nie trafiłem na ten kurs, bo tak to bym fotki MAZakom zrobił.Robi pisze:Uważam, że to ciekawy pomysłPiotr pisze:Dziś kierowca Laza linii 19/2 o godzinie 20.05 kurs do Zawady zrobił pasażerom wycieczkę po zajezdni MPK.powodem było tankowanie Laza#001 na stacji paliw. Dodam ze dzis jest piątek 13 i w autobusie jechal kot ( moj kot) jechal pierwszy raz i sie bardzo niecierpliwiłZawody kierowców MPK. Kto ma lepszy pit-lane i kto wróci na trasę z najmniejszym opóźnieniem
I jeszcze o konkurencji:
Ja bym chętnie widział ITS Michalczewski, jakoś coraz mniej lubię Veolię.
A może tacy przewoźnicy by się skusili na rozszerzenie oferty jaką by był przewóz miejski (chodzi mi u Wzorka który specjalizuje się w przewozach dalekobieżnych i Muszkietera, wiem ze busiarz ale, ta firma się rozwija w dobrym kierunku w szybkim tempie)
I co do autobusów które się mogą rozbijać, jak dla mnie żaden, ani Jelcz, ani ikar, ani Solar i ani nawet ŁAZ, kocham wszystkie marki autobusów jeżdżące po Kielcach, choć nie każdą bardzo lubię (np. ŁAZ) to i tak są fajne, nawet na nie raz marudzę o jakiejś.
- krzysiu1493
- Ranga: Inspektor nadzoru ;)