Tabor MPK oraz KASP Kielce w sieci ZTM (#001-951)
Moderatorzy: Nowak, Autor, sueno, Daniel, CKfan, AR
0Marcin_3558 pisze:BKV ile zamówił Kijów Solarisów Urbino 18![]()
http://www.phototrans.eu/14,297909,0.html
Solarka nawet w Kijowe nie byle zaoferowana... a MB zaoferowaw Citaro przegubowca... Jezeli Solaris tak bede prezentowaw autobusy - 100% ze Kijow nic nie kupi u Solki...
- AR
- Ranga: Dyrektor budowy ;)
- Kontakt:
Solaris to firma która zna się na robieniu interesów i prezentacji swoich produktów.
Uważam że w prezentacji autobusu dla Ukrainy nie ma przypadkowości.
Poza tym nie znamy ustaleń między Solarisem a Kijowem więc trudno cokolwiek skomentowac.
Solaris wcale nie musi miec takiej samej strategii sprzedaży co Mercedes.
Proponuję delikatnie dozowac informacje spoza tematu autobusów kieleckich.
Poza tym nie znamy ustaleń między Solarisem a Kijowem więc trudno cokolwiek skomentowac.
Ostatnio zmieniony 6 lutego 2009, o 08:30 przez AR, łącznie zmieniany 1 raz.
Wszystkim się podoba, a tobie się nie podoba
nareszcie, o czymś takim to myślałem jak byłem w podstawówce... Jak widać, nastoletnie dziecko ma więcej wyobraźni niż panowie w ZTM. Zawsze mnie dziwiło, dlaczego za podjechanie słownie 2 przystanków (np. z Żytniej na stadion) trzeba płacić tyle co za np. przejazd 46 ze Ślichowic na Stok...B@rteK pisze:W tym roku wprowadzony będzie bilet elektroniczny i płatność za ilość przejechanych przystanków
To nie pirwsza sporba Solarisa wejscz na rynek Ukrainy - jak ja pametam, to jest 3 sproba i nie wdala, ale w ten samy czas MB, MAN normalne sprzedaje swoje autobusy, nie duzo, ale to lepej za "0" Solarisow...AR pisze:Solaris to firma która zna się na robieniu interesów i prezentacji swoich produktów.
Solaris (Olszewski) ma duzo brawady i to bardzo nie do wpodoby: dla czego bylo w przyszlym roku wolacz o 300szt Solarisow dla Ukrainy kiedy kontraktu nawet ne bylo?
Bardzo dobre wiem o strategii Solarisa - teraz ona bede bez sukcesu...AR pisze:BKV ale nie znasz strategii Solarisa więc trudno to komentowac.
Moze Ukraina poprostu nie chce jezdzic polskimi autobusami.
Nie dopatrywalbym sie tutaj niezdarnosci ze strony Solarisa.
Ma byc posrednik
Nawet MAZy dla Kijow sprzedany przed firmu posrednika...
- krzysiu1493
- Ranga: Inspektor nadzoru ;)