Tabor MPK oraz KASP Kielce w sieci ZTM (#001-951)
Moderatorzy: Nowak, Autor, sueno, Daniel, CKfan, AR
- AR
- Ranga: Dyrektor budowy ;)
- Kontakt:
Byłem 
Chciałem oficjalnie to zrobic ale niestety nie dostałem zgody na fotki.
Może w środę albo czwartek się uda, mam podjechac, wtedy może coś uda się załatwic.
Jurek! Dlaczego nie mówiłeś, że tam jest górka o nachyleniu 45 stopni cała w śniegu i ogrodzenie 2,5 m
Niestety tylko taki widok :/

Chciałem oficjalnie to zrobic ale niestety nie dostałem zgody na fotki.
Może w środę albo czwartek się uda, mam podjechac, wtedy może coś uda się załatwic.
Jurek! Dlaczego nie mówiłeś, że tam jest górka o nachyleniu 45 stopni cała w śniegu i ogrodzenie 2,5 m
Niestety tylko taki widok :/

Wszystkim się podoba, a tobie się nie podoba
to jest #577... on juz stoi tam kilka dni.AR pisze:Do umierającego #702 dołączył jego kolega (Nie wiem jaki numer. Posiada granatową reklamę chyba jakiegoś wydawnictwa lub szkoły)
#592 chyba też już kona ponieważ ubyło mu kilka szkrzydeł drzwi.
#586 pojechal chyba prawie caly na zlom... malo co z niego bylo wyciagniete...
#702 wlasciwie gotowy do wywozki bo nic uzytecznego juz tam raczej nie ma.
A obok H9 Szkoly Jazdy "TOM" ^^Autor pisze:śp. #586 na zlomowisku w Nowinach
-
Ziarek
- Ranga: Inspektor nadzoru ;)
UWAGA!!!
Byłem świadkiem stłuczki. Autobus Jelcz 120M o numerze #677 na linii 14 uderzył w Kie Sorento.
Przebieg wydarzeń:
1. Wsiadam o godzinie 16:55 do opóźnionej 14 około 6 minut (najprawdopodobniej z powodu korków na Czarnowskiej)
2. Stanąłem sobie na przeciwko 3 pary drzwi i 3 dziewczyny, ruszyliśmy i gnał kierowca dopóki czerwone światło mu nie zaświeciło na skrzyżowaniu z Warszawską, gorzej jak hamował z dużej prędkości to prawie upadliśmy.
3. Od Wojciecha znowu jechaliśmy szybko i jakieś 10 m. od stłuczki zaczął hamować (bo na skrzyżowaniu IX Wieków-Źródłowa-Sandomierska-Solidarności zawsze jest zamieszanie) i Kijanka skręcała w ul. Winnicką ale jeszcze jej wystawała dupa a szofer z #677 myślał że uda mu się ja ominąć, ale się mylił i uderzył w nią z dużą siłą
4. Wszyscy cali i zdrowi szybko opuścili autobus i rozeszli się a ja oceniłem sytuację, jak na takie uderzenia pojazdy bardzo nie ucierpiały i mogły o własnych siłach jechać dalej, ale KIA porządnie oberwała (niestety zdjęć kijanki nie mam, tylko Jelczyka posiadam)
5. Żeby nie tamować ruchu #677 wjechał w ul Winnicką, ale nie obyło się bez niczego, uderzył w kosz który stał blisko jezdni.
6. Kierowca powiadomił od razu dyspozytornię o tym zajściu i szybko wysłała na trasę MAZ-a #910 (na którego zdarzyłem w ostatniej chwili
)

-----------------------------------------------------------
Jelcze PR 110M dzisiaj na trasie:
i jeszcze #570 mam fotę ale coś się dzieje z imageshack.us i nie mogę jej wrzucić tak samo jak MAZ-a 901 w którym jest poklejony prawy klosz brązową taśmą, więc te foty jutro a dzisiaj to co jest.
Byłem świadkiem stłuczki. Autobus Jelcz 120M o numerze #677 na linii 14 uderzył w Kie Sorento.
Przebieg wydarzeń:
1. Wsiadam o godzinie 16:55 do opóźnionej 14 około 6 minut (najprawdopodobniej z powodu korków na Czarnowskiej)
2. Stanąłem sobie na przeciwko 3 pary drzwi i 3 dziewczyny, ruszyliśmy i gnał kierowca dopóki czerwone światło mu nie zaświeciło na skrzyżowaniu z Warszawską, gorzej jak hamował z dużej prędkości to prawie upadliśmy.
3. Od Wojciecha znowu jechaliśmy szybko i jakieś 10 m. od stłuczki zaczął hamować (bo na skrzyżowaniu IX Wieków-Źródłowa-Sandomierska-Solidarności zawsze jest zamieszanie) i Kijanka skręcała w ul. Winnicką ale jeszcze jej wystawała dupa a szofer z #677 myślał że uda mu się ja ominąć, ale się mylił i uderzył w nią z dużą siłą
4. Wszyscy cali i zdrowi szybko opuścili autobus i rozeszli się a ja oceniłem sytuację, jak na takie uderzenia pojazdy bardzo nie ucierpiały i mogły o własnych siłach jechać dalej, ale KIA porządnie oberwała (niestety zdjęć kijanki nie mam, tylko Jelczyka posiadam)
5. Żeby nie tamować ruchu #677 wjechał w ul Winnicką, ale nie obyło się bez niczego, uderzył w kosz który stał blisko jezdni.
6. Kierowca powiadomił od razu dyspozytornię o tym zajściu i szybko wysłała na trasę MAZ-a #910 (na którego zdarzyłem w ostatniej chwili

-----------------------------------------------------------
Jelcze PR 110M dzisiaj na trasie:
i jeszcze #570 mam fotę ale coś się dzieje z imageshack.us i nie mogę jej wrzucić tak samo jak MAZ-a 901 w którym jest poklejony prawy klosz brązową taśmą, więc te foty jutro a dzisiaj to co jest.- CKfan
- Ranga: Dyrektor budowy ;)
To może wreszcie fotki będą wrzucane na jakąś inną stronę, a nie tą pełną reklam i otwierającą się zawsze tak wolno, jakbym był połączony modemem. Apeluję i proszę o to. A co do #910 to widziałem go jadącego Paderewskiego około godziny 17.05 w strone IX Wieków KielcZiarek pisze:coś się dzieje z imageshack.us
Sorry, takiego mamy prezydenta...