EDIT: Kilka dni temu wsiadłem do #353 i chciałem kupić bilet w automacie za 1,20 zł. Wrzuciłem 2 zł, bo tyle miałem drobnych. A ten !@$^%^%$% mi wywalił. Próbuję jeszcze raz i znowu kiszka, potem jeszcze parę razy z identycznym efektem. Jakaś baba zaczęła się śmiać, a inny facet mi rozmienił na 1 zł i 2x po 50 gr. Wrzucam pieniądze na wszelkie sposoby a ten i tak wywala. W końcu wkurzyłem się i pojechałem na gapę, jakby jakiś kanar się uczepił to miałbym wymówkę, a co najważniejsze mógłbym zademonstrować
Tabor MPK oraz KASP Kielce w sieci ZTM (#001-951)
Moderatorzy: Nowak, Autor, sueno, Daniel, CKfan, AR
- kacper
- Ranga: Kierownik budowy ;)
- Kontakt:
911 już od dawna jeździ z dechą. A co do 314 to ostatnio tak było również w 003 przed świętami. A kierman miał to delikatnie mówiąc gdzieś.
EDIT: Kilka dni temu wsiadłem do #353 i chciałem kupić bilet w automacie za 1,20 zł. Wrzuciłem 2 zł, bo tyle miałem drobnych. A ten !@$^%^%$% mi wywalił. Próbuję jeszcze raz i znowu kiszka, potem jeszcze parę razy z identycznym efektem. Jakaś baba zaczęła się śmiać, a inny facet mi rozmienił na 1 zł i 2x po 50 gr. Wrzucam pieniądze na wszelkie sposoby a ten i tak wywala. W końcu wkurzyłem się i pojechałem na gapę, jakby jakiś kanar się uczepił to miałbym wymówkę, a co najważniejsze mógłbym zademonstrować
.
Precz z busiarstwem!

- MAŁY
- Ranga: Inspektor nadzoru ;)
Pożar autobusu
Strażacy gaszą autobus, który zaczął się palić na ulicy Czarnowskiej. Nikomu nic się nie stało, przyczyną mogło być zwarcie.
Maz, Laz, Solar... ??
Kielce- Tu jest moje miejsce! Tu sie urodziłem i tu zakończyć żywot swój pragnę!

-
michau