Reklamy na autobusach
Moderatorzy: Nowak, Autor, sueno, Daniel, CKfan, AR
-
Misiek3108
-
Ziarek
- Ranga: Inspektor nadzoru ;)
Dobrze że zdjęli te reklamy/kampanie z #211, #221, #223, #229 najwyższy czas.
A co do #199 jest w opłakanym stanie więc może zdjęli reklamę dlatego że go szykują na NG.
EDIT:
Do Misiek3108 jesteś nowy, więc nie wiesz odkąd pamiętam zawsze ktoś piszę o nowej reklamie lub usunięciu starej reklamy. Pisze się dlatego że nie zawsze można spotkać ten autobus ma ma np. nową reklamę i takim sposobem że ktoś o tym pisze inii się o tym mogą szybko dowiedzieć, bo ja np. nie wiedziałem że usunęli te reklamy i znam dużo osób które interesuje jaka jest reklama na jakim autobusie.
A co do #199 jest w opłakanym stanie więc może zdjęli reklamę dlatego że go szykują na NG.
EDIT:
Do Misiek3108 jesteś nowy, więc nie wiesz odkąd pamiętam zawsze ktoś piszę o nowej reklamie lub usunięciu starej reklamy. Pisze się dlatego że nie zawsze można spotkać ten autobus ma ma np. nową reklamę i takim sposobem że ktoś o tym pisze inii się o tym mogą szybko dowiedzieć, bo ja np. nie wiedziałem że usunęli te reklamy i znam dużo osób które interesuje jaka jest reklama na jakim autobusie.
-
Ziarek
- Ranga: Inspektor nadzoru ;)
Tak że zgadzam się z tobą Erotis.Erotis pisze:Ty to wogole mało rozumiesz. To jest forum miłośników komunikacji miejskiej i nas to interesuje. Tak trudno to zrozumieć?Nie żebym się czepiał, ale kogo obchodzi gdzie na którym autobusie jest jaka reklama? bo nie rozumiem ;d
A mam pytanie co do kampanii KWP Kielce na #353 i #354 - jak długo one jeszcze będą???
- kacper
- Ranga: Kierownik budowy ;)
- Kontakt:
A może niektórych obchodzi? Jak nie masz gdzie spamować to spamuj na forum o TH albo Ich Troje i tam pisz, że nie rozumiesz "jak można takiego g**** słuchać" (cytat z pewnego forum, którego nazwy nie będę ujawniał).Misiek3108 pisze:Nie żebym się czepiał, ale kogo obchodzi gdzie na którym autobusie jest jaka reklama?:) bo nie rozumiem ;d
EOT.
Dobrze że 670 nie dostał żadnej reklamy, to malowanie w ogóle jest wstrętne, a jak jeszcze dochodzi reklama, to mam sobie ochotę oczy wydłubać, żeby na to nie patrzeć
Precz z busiarstwem!

Dobre prognozy po rozpoczęciu sprzedaży karnetów na wiosenne mecze Korony. Już w pierwszej godzinie kielecki klub zarobił 3 tys. zł.
[...]
Wczoraj kielczanie rozpoczęli również kampanię marketingową. - W radiu pojawiły się spoty reklamowe, niedługo rozwiesimy też w całych Kielcach plakaty zachęcające do kupna - dodaje Dybka. Być może specjalnie oklejone zostaną także miejskie autobusy. [...]
http://miasta.gazeta.pl/kielce/1,35259, ... dzine.html
[...]
Wczoraj kielczanie rozpoczęli również kampanię marketingową. - W radiu pojawiły się spoty reklamowe, niedługo rozwiesimy też w całych Kielcach plakaty zachęcające do kupna - dodaje Dybka. Być może specjalnie oklejone zostaną także miejskie autobusy. [...]