Tabor MPK oraz KASP Kielce w sieci ZTM (#001-951)
Moderatorzy: Nowak, Autor, sueno, Daniel, CKfan, AR
- krzysiu1493
- Ranga: Inspektor nadzoru ;)
- krzysiu1493
Chyba tylko po to zeby stal odlogiem ^^Autor pisze:A moze zwyczajnie chcial odzyskac teren miasta "heheee ^^."
Z tego co mi wiadomo to w Rowach ma byc sprzedana nieuzytkowana czesc obiektu ( osobiscie tam nie bylem wiec nie wiem dokladnie co i jak ), a co do dzialki naprzeciw biurowca to tam sa chyba jakies niejasnosci wlasnosciowe... ( jak by bylo z nia wszysto ok i miala byc sprzedana juz by pewnie poszla bo lokalizacja jest bardzo atrakcyjna ).Piotr pisze:Abaddon nie wiem czy wiesz ale MPK oprócz ośrodka wypoczynkowego w Rowach ,części biurowca przy Jagiellońskiej chce też sprzedać działkę gdzie w tej chwili stoi #333 i wycofane PR.Plac jest tak duży ,że tam zmieściłoby się pięć razy tyle autobusów co stoi tam obecnie.Kiedyś plac był w całości wyłożony płytami betonowymi ale chyba poprzedni zarząd podjął decyzję o zdjęciu części tych płyt.
Tak jak piszesz byly jakies plany co do tych boisk sasiadujacych z zajezdnia ale jak narazie ucichlo... swoja droga jak juz skasuja PRki zwolni sie troche miejsc ( ogolnie jest zarzadzenie zeby je stawiac na malym placu ale nie wszystkie tam laduja ), z samego placu na bazie po malych przerobkach tez moze by wycisnal jeszcze kilka miejsc ^^.
Jak by ktos zrobil na malym placu parking dla kierowcow raczej kokosow by na tym nie zrobil... auta pewnie stawialo by sie wtedy na zajezdni.
Do tego jeszcze #311 i Ikar pogotowia ( nie pamietam ktory )... o ile dobrze widzialem to juz jest pomalowany tak ze moze niedlugo wyjedzie.krzysiu1493 pisze:#670 chyba nadal w hali
#685 też chyba NG
#320 remont silnika chyba...
- krzysiu1493
MPK zamieściło w necie przetarg na:
Wykonanie dokumentacji technicznej parkingu autobusowego.
Miejskie Przedsiębiorstwo Komunikacji Sp. z o.o. poszukuje Wykonawcy dokumentacji technicznej parkingu dla autobusów i samochodów osobowych.
Powierzchnia parkingu -0,7 ha, ilość parkujacych autobusów-30 szt. Szczegółowych informacji udziela p. Lech Giernadowicz - tel 512 010 167, 041 3452421 wew. 433.
Termin składania ofert z ceną i terminem wykonania do dnia 16.01.2009r.
Wykonanie dokumentacji technicznej parkingu autobusowego.
Miejskie Przedsiębiorstwo Komunikacji Sp. z o.o. poszukuje Wykonawcy dokumentacji technicznej parkingu dla autobusów i samochodów osobowych.
Powierzchnia parkingu -0,7 ha, ilość parkujacych autobusów-30 szt. Szczegółowych informacji udziela p. Lech Giernadowicz - tel 512 010 167, 041 3452421 wew. 433.
Termin składania ofert z ceną i terminem wykonania do dnia 16.01.2009r.
Po raz kolejny mój post został usunięty.Mimo że zapisałem strone na dysku nie ma go,jednak jest cenzura na tej stronie i prosze mi nie pisać że był nie na temat,krzysiu1493pewnie ma uprawnienia administratora bo poszła wymiana poglądów i było mu niewygodnie przyznać sie do błędu,pozdrawiam miłośników nie przeciwników komunikacji miejskiej 
- CKfan
- Ranga: Dyrektor budowy ;)
Zauważ, że zostały usunięte nie tylko Twoje posty. Wszystkie były elementem kłótni między Tobą i innym użytkownikiem. Swoje prywatne sprawy proszę załatwiać przez PW. Tutaj rozmawiamy na temat kieleckiej komunikacji. Jedyne co mogłem zostawić, to jedno Twoje zdanie dotyczące powierzchni wynajmowanej przez MPK innym firmom, gabinetom lekarskim itp, ale ono również było napisane jako powiązane z kłótnią.
PS. krzysiu1493 ma takie same uprawnienia na tym forum jak Ty.
PS. krzysiu1493 ma takie same uprawnienia na tym forum jak Ty.
Ostatnio zmieniony 19 stycznia 2009, o 00:27 przez CKfan, łącznie zmieniany 2 razy.
Sorry, takiego mamy prezydenta...