No chyba jednak nie do konca. Jesli chodzi o H&M to sie zgodze ale ZARA to chyba dotad nie wystepuje w miastach w podobnej do Kielc wielkosciŻe w GE będzie H&M czy ZARA można było się domyśleć.
Poprostu będzie to samo co w innych polskich galeriach, standar
Plaza Centers - ul. Zagnańska/Jesionowa
Moderatorzy: Nowak, Autor, sueno, Daniel, Sirek1
Ja zrozumiałem to zdanie w taki sposób, ze podobnie jak Kielce wymienione miasta należą do grupy miast mniejszychmike pisze:A od kiedy to są mniejsze miasta od Kielc???Mylisz się, mniejsze miasta tez ich interesują.
Np. Białystok, Gliwice, Bydgoszcz - tam już są ich salony.
Nie należy lekceważyć drobnostek, bo od nich zależy doskonałość (Michał Anioł)
Mniejsza o szczegóły:)
Mnie chodzi o to ze ZARA to jednak nie jest standard w polskich galeriach. Nie ma tego sklepu w chociazby Szczecinie czy Lublinie a jednak to sporo wiesze miasta niz Kielce. Nie ma tez w Toruniu nie mowiac juz o Rzeszowie czy Radomiu. Ja akurat sie ciesze ze takie marki beda w Kielcach bo to oznacza ze widza tutaj potencjalPoprostu będzie to samo co w innych polskich galeriach, standart
Przygotowania do budowy galerii Kielce Plaza
Dawne warsztaty PKS-u przy ul. Zagnańskiej w Kielcach za kilka tygodni przestaną istnieć. Rozpoczęły się przygotowania do budowy galerii Kielce Plaza.
Budowa ma ruszyć w przyszłym roku i zakończyć w 2011 r. Teraz prace obejmują nie tylko wyburzenie budynków, ale też rekultywację terenu po stacji paliw i parkingu. Plaza Centers kompletuje też kadrę, która poprowadzi inwestycję.
http://miasta.gazeta.pl/kielce/1,35255, ... Plaza.html
Dawne warsztaty PKS-u przy ul. Zagnańskiej w Kielcach za kilka tygodni przestaną istnieć. Rozpoczęły się przygotowania do budowy galerii Kielce Plaza.
Budowa ma ruszyć w przyszłym roku i zakończyć w 2011 r. Teraz prace obejmują nie tylko wyburzenie budynków, ale też rekultywację terenu po stacji paliw i parkingu. Plaza Centers kompletuje też kadrę, która poprowadzi inwestycję.
http://miasta.gazeta.pl/kielce/1,35255, ... Plaza.html
Kielce - moje miejsce na Świecie...
-
dejmienRM
Heh nie żartuj, nie przypuszczasz chyba, że konsumenci przy zakupie kierują się wyglądem galerii. Nie ma takiej możliwości, że ludzie będą kupować w GE, bo będzie ładniejsza. Zresztą nie obrażając nikogo, pojęcie ładnego budynku jest bardzo dowolnie interpretowane w naszym społeczeństwie, więc nie zdziwię się, że nawet jeśli będzie to niczym nie wyróżniający się budynek z kilkoma wątpliwej jakości bajerami to nikt na to pewnie nie zwróci uwagi, zwłaszcza gdy ceny będą tam niższe.MadMike pisze:Jak wybudują gniota to sami na tym stracą... Wszyscy będą woleli skorzystać z galerii Echo.
My tu gadu gadu, a tak naprawdę to nikt do końca nie wie jak to będzie wyglądać
- MadMike
- Ranga: Inspektor nadzoru ;)
Nie mówilem tylko o wyglądzie... Chodziło mi też o jakość usług. Jeżeli będe miał do wyboru dwie galerie:
-mniejszą, brzydszą i bez jakiś ciekawych miejsc rozrywkowych...
-większą, bardziej estetyczną,
to wybrałbym tą drugą... Ludzie kierują się najczęściej ilością i jakością sklepów i miejsc rozrywkowych... Jeżeli mniesza Plaza chce konkurowac z niedalekim wielkim Echo, to musi być na wysokim poziomie.
Ja osobiście przykładam sporą wagę do estetyki... nie wiem jak inni.
-mniejszą, brzydszą i bez jakiś ciekawych miejsc rozrywkowych...
-większą, bardziej estetyczną,
to wybrałbym tą drugą... Ludzie kierują się najczęściej ilością i jakością sklepów i miejsc rozrywkowych... Jeżeli mniesza Plaza chce konkurowac z niedalekim wielkim Echo, to musi być na wysokim poziomie.
Ja osobiście przykładam sporą wagę do estetyki... nie wiem jak inni.