Tabor MPK oraz KASP Kielce w sieci ZTM (#001-951)
Moderatorzy: Nowak, Autor, sueno, Daniel, CKfan, AR
http://www.phototrans.eu/14,117301,23.html
http://www.phototrans.eu/14,117299,0.html
taka mala ciekawostka ze Chile przebija na leb na szyje MPK Lublin w wieku trolejbusów
http://www.phototrans.eu/14,117299,0.html
taka mala ciekawostka ze Chile przebija na leb na szyje MPK Lublin w wieku trolejbusów
- krzysiu1493
- Ranga: Inspektor nadzoru ;)
- krzysiu1493
- krzysiu1493
Słyszeliście?? Ale i tak treść SMS-a zmienił.... 
EDIT: Prawdziwa treść pozdrowień:
Podziękowania dla MPK Kielce, za niesprawne, nieogrzane i psujące się autobusy o 6.15 na linii 31 kierunek Kielce- Chęciny od pracowników Szpitala Czerwona Góra proszę o piosenkę "Wio Koniku" lub "To Już Jest Koniec" bo inna do tej sytuacji nie pasuje...
EDIT: Prawdziwa treść pozdrowień:
Podziękowania dla MPK Kielce, za niesprawne, nieogrzane i psujące się autobusy o 6.15 na linii 31 kierunek Kielce- Chęciny od pracowników Szpitala Czerwona Góra proszę o piosenkę "Wio Koniku" lub "To Już Jest Koniec" bo inna do tej sytuacji nie pasuje...
To nie wiesz...??? przeciez tu zawsze za wszystko winne jest MPK/KASP heheheee ^^TOLEK pisze:nie wiem co miałoby mieć KASP wspólnego z tym że wyświetlacze padły...B@rteK pisze:Albo firma R&G nawala, albo tradycyjnie KASP. Nie może być tak, że w dniu wprowadzenia do ruchu autobusu lub kilka dni po nie działają wyświetlacze. Zrozumiałbym pojedynczy przypadek, ale to jest już plaga
Kilka(nascie) stron wczesniej pisalem o tym ze na placu MPK zostalo bodajze tylko 6 2d MANow ( nie chce mi sie szukac ale chyba to bylo 6 )... ktos wtedy zasugerowal ze moze u Wzorka stoja.B@rteK pisze:No i chciałbym ponowić pytanie. Może ktoś z Was wie czy po pozbyciu się tych 8 sztuk zostaną jeszcze jakieś 2drzwiowe MANy?
8 - na zamianę
2 - wypożyczone do GOP
4 - sprzedane do GOP
__
14 sztuk
A co z pozostałymi 4? Czy może też już ich nie ma, tylko my o niczym nie wiemy?
Wyswietlacze zaczely padac jakos wraz z przyjsciem mocniejszych mrozow... nie wiem czy to mrozow niewytrzymaly czy moze firma je produkujaca wypuscila jakies wadliwe czy jeszcze cos innego. ( jak sa nowe to pewnie sa na gwarancji wiec jak padly to mozliwe ze wyslali je do producenta albo na nich czekaja az przyjada i naprawia ).
Jestem ciekaw co jeszcze zgłosisz,to że silnik za głośno chodzi,że kierowca szarpie przy ruszaniu???Czy może to że np.dzrzwi za wolno zamykał...sorry,ale prawie każdy twój post kończy sie tym że coś,gdzieś zgłosisz...czytając twoje wypociny to mam wrażenie że nie jest to forum "miłośników"komunikacji miejskiej tylko przeciwników.A i jeszcze dodam że rano zapewne wyjeżdżają z zimnymi silnikami,wszyscy wiedzą że to szkodzi,zgłoś do Solarisa i do Maza,pewnie gwarancje cofną...Autor pisze:W sumie to za niesprawne wyswietlacze w nowozakupionych wozach przewidziana jest kara, takze ja zglosze, Wy zglaszajcie. Dzisiaj #907 z dechami rowniez.