Chyba są w malowaniu
Malowanie autobusów MPK
Moderatorzy: Nowak, Autor, sueno, Daniel, CKfan, AR
Erotis pisze:No nie powiem solarisek pięknie sie prezentuje w takich barwachChociaz on wogóle ładny jest, no ale tak ładniej niż w zieleni wygląda.
Chociaz mi by sie najbardziej w czarnym kolorze podobał ale to nierealne ;]

Trochę jak karawan
Lubię czarny kolor ale imho nie pasuje na miejskie malowanie.
Ulice wyglądały by smutno.
- krzysiu1493
- Ranga: Inspektor nadzoru ;)
- AR
- Ranga: Dyrektor budowy ;)
- Kontakt:
To robią z czarnymi Solarisami
http://galeria.solaris-club.com/details ... ge_id=1703
Chyba za bardzo rozwinął się temat
Wróćmy do Kielc.
http://galeria.solaris-club.com/details ... ge_id=1703
Chyba za bardzo rozwinął się temat
Wróćmy do Kielc.
Wszystkim się podoba, a tobie się nie podoba
-
Ziarek
- Ranga: Inspektor nadzoru ;)
Michał w końcu to kobieta, a kobiety wiedzą co najlepsze, no i zgadzam się co do tego pasa lepiej by wyglądał, a tak to taki nudny jest.krzysiu1493 pisze:Masz pojęcie o wyglądzie autobusów... i wiesz co mówisz...
wg. mnie on też by się podobał z takim pasem
Ale co do umiejscowienia to jestem na nie, już wolałbym żeby był nad środkowymi drzwiami, choć nie wiem dlaczego.
-
Misiek3108
Kiedyś (zanim założyłem tutaj konto) czytałem wypowiedz któregoś forumowicza o tym ile kosztuje pomalowanie MAZ'a cena jaką ktoś podał była śmieszna (oscylująca w granicach 600pln czy 800pln).
Chciałbym WAS wyprowadzić z tego błędu, ponieważ dość pewnych źródeł wiem, że malowanie jednego MAZ'a (sama farba) na ten czerwony pas kosztuje 3500pln (MAZ Piaseczno wymaga jakiejś specjalnej farby, jeśli MPK użyło by innej farby niż zalecana przez producenta straciłoby gwarancję na perforację czy tam performacje nie pamiętam jak się to nazywa, w każdym razie o blachę chodzi ;d)
Chciałbym WAS wyprowadzić z tego błędu, ponieważ dość pewnych źródeł wiem, że malowanie jednego MAZ'a (sama farba) na ten czerwony pas kosztuje 3500pln (MAZ Piaseczno wymaga jakiejś specjalnej farby, jeśli MPK użyło by innej farby niż zalecana przez producenta straciłoby gwarancję na perforację czy tam performacje nie pamiętam jak się to nazywa, w każdym razie o blachę chodzi ;d)