No Comment.
TWB
Moderatorzy: Nowak, Autor, sueno, Daniel, CKfan, AR
Nie bedziemy tego usuwac. W zwiazku z tym, iz to jedna z form pozdrawiania mnie (byly telefony, maile), tym razem zglosze to na policje. Swoja droga to tak naprawde bedac w MPK na spotkaniu z p. Latosinskim widzialo mnie ze 4 osoby, wiec moge stawiac, ze ktoras z nich jest na szczycie rozwoju umyslowegoice pisze:Nie ma kto tam tego usunąć![]()
No Comment.
- Adasiek CK
- Ranga: Inspektor nadzoru ;)
- Adasiek CK
- Ranga: Inspektor nadzoru ;)
- CKfan
- Ranga: Dyrektor budowy ;)
Ostatnio na TWB była duża seria zdjęć z Kielc, dodana przez MKMa z Rybnika. A poza tym, to rzadko coś nowego dochodzi. A wielka szkoda
Czy osoby, które deklarowały próbę zarejestrowania się na TWB nadal są tym zainteresowane? Fajnie by było, gdyby komuś się udało tam dostać. W porównaniu do miasta podobnej wielkości, jesteśmy niestety w tyle pod względem ilości zdjęć w tej fotogalerii. Gdybym miał tylko czas biegać z aparatem za autobusami, to sam chętnie bym się zgłosił, ale niestety masa obowiązków sprawia, że zdjęcia pojawiałyby się niezbyt często (o ile by mnie tam chcieli). Nawet SAMem nie jechałem, bo jakoś nie mogę zgrać się z jego ścieżkami. Jeśli ktoś się nudzi w te mroźne zimowe popołudnia, to myślę, że nie tylko ja chętnie widziałbym zdjęcia robione przez taką osobę na TWB 
Sorry, takiego mamy prezydenta...
co jakis czas wysylam zgloszenia z roznymi zdjeciami... ale jak do tej pory bezskutecznie.
btw...
poprawka... mam konto na TWB od miesiaca... tylko nie doszla zadna informacja o jego zalozeniu wiec myslalem ze odrzucili. Dopiero dzisiaj zobaczylem w zarejestrowanych i bonus ... jestem. ^^
i tu zaczyna sie maly problem.
Hasla do konta nie mam ( nie dostalem ).
Wzialem przypomnienie hasla... podalem email... wszystko sie zgadza, przyszedl mail z nazwa uzytkownika na TWB i linkiem do wygenerowania nowego hasla... po kliknieciu na link przenioslo mnie na TWB z informacja ze haslo zostalo wyslane na maila... i na tym koniec... hasla brak :/ ( info z linkiem do wygenerowania nowego hasla przyszlo odrazu wiec to raczej nie problem skrzynki pocztowej )
Ktos bardziej obeznany z TWB wie moze o co chodzi ?
btw...
poprawka... mam konto na TWB od miesiaca... tylko nie doszla zadna informacja o jego zalozeniu wiec myslalem ze odrzucili. Dopiero dzisiaj zobaczylem w zarejestrowanych i bonus ... jestem. ^^
i tu zaczyna sie maly problem.
Hasla do konta nie mam ( nie dostalem ).
Wzialem przypomnienie hasla... podalem email... wszystko sie zgadza, przyszedl mail z nazwa uzytkownika na TWB i linkiem do wygenerowania nowego hasla... po kliknieciu na link przenioslo mnie na TWB z informacja ze haslo zostalo wyslane na maila... i na tym koniec... hasla brak :/ ( info z linkiem do wygenerowania nowego hasla przyszlo odrazu wiec to raczej nie problem skrzynki pocztowej )
Ktos bardziej obeznany z TWB wie moze o co chodzi ?
- CKfan
- Ranga: Dyrektor budowy ;)
Jedyne co mi przychodzi do głowy, to może pomyliłeś się przy mailu 
Ale jak już się uporasz z tymi problemami, to życzę samych dobrych fotek i życzliwych kierowców, aby nie bronili się przed ich robieniem
Ale jak już się uporasz z tymi problemami, to życzę samych dobrych fotek i życzliwych kierowców, aby nie bronili się przed ich robieniem
Ostatnio zmieniony 2 stycznia 2009, o 13:14 przez CKfan, łącznie zmieniany 1 raz.
Sorry, takiego mamy prezydenta...
Raczej nie.
emaila podaje sie przy rejestracji ( jest on pewnie przypisany do loginu/nazwy konta ).
Probowalem podac inny email ale jest wtedy info "Forgotten passwordNo results"... wiec email musi sie zgadzac z tym przy rejestracji... ( musi byc w bazie userow... ) stad tez zakladam ze to konto zalozone na mnie a nie inna osoba o takim samym nicku... ( bo poczatkowo myslalem ze to przypadkiem osoba o takim samym nicku )
no nic bede probowac... musze sie tym zajac bo konto stoi odlogiem juz ponad miesiac i jeszcze je gotowi skasowac ^^
btw... Danielu nowe haslo przy przypomnieniu przyszlo ci na skrzynke emailowa tak samo jak link do wygenerowania tegoz hasla ?
emaila podaje sie przy rejestracji ( jest on pewnie przypisany do loginu/nazwy konta ).
Probowalem podac inny email ale jest wtedy info "Forgotten passwordNo results"... wiec email musi sie zgadzac z tym przy rejestracji... ( musi byc w bazie userow... ) stad tez zakladam ze to konto zalozone na mnie a nie inna osoba o takim samym nicku... ( bo poczatkowo myslalem ze to przypadkiem osoba o takim samym nicku )
no nic bede probowac... musze sie tym zajac bo konto stoi odlogiem juz ponad miesiac i jeszcze je gotowi skasowac ^^
btw... Danielu nowe haslo przy przypomnieniu przyszlo ci na skrzynke emailowa tak samo jak link do wygenerowania tegoz hasla ?