Wizytówka powinna miec niektóre elementy takie same jak plakat i połaczony napis obiadyczwartkowe jest tego najlepszym przykładem. O kroju czcionki pamiętajcie jeszcze żeby taka sama była.
Zareklamowanie obiadów czwartkowych i wieczorów angielskich
Moderatorzy: sueno, Daniel, Cyniczny Optymista
- sueno
- Ranga: Dyrektor budowy ;)
- Kontakt:
grupa obiadyczwartkowe
spacje trza skasować 
Wizytówka powinna miec niektóre elementy takie same jak plakat i połaczony napis obiadyczwartkowe jest tego najlepszym przykładem. O kroju czcionki pamiętajcie jeszcze żeby taka sama była.
Najlepsza gra w sieci: http://www.reddragon.pl
"Są fachowcy i nie widzę potrzeby, żeby nauczyciel dyktował, jak ma się budować drogi" - autor znany
"Są fachowcy i nie widzę potrzeby, żeby nauczyciel dyktował, jak ma się budować drogi" - autor znany
-
Cyniczny Optymista
- Ranga: Kierownik budowy ;)
- Kontakt:

Z plakatow zamierzonych powyzej oraz z tych z linku ponizej
http://www.e11.eko.org.pl/cbx/oc.pdf
chcialbym, byscie rowniez dokonali wyboru plakatu Obiadow.
We wszystkich wersjach mam nastepujaca sugestie przy adresie:
Zamiast obecnych -
Co druga niedziela
Ulica Bodzentynska 9
Klub Odjazd
Na nastepujaca wersje:
Odjazzd
Co druga niedziela
Ulica Bodzentynska 9
Czekam na Wasze opinie i decyzje.
Ostatnio zmieniony 19 grudnia 2008, o 00:55 przez Cyniczny Optymista, łącznie zmieniany 2 razy.
Cynizm Optymizm i Ironia
Te trzy: z nich zas najwazniejszy jest dystans do samego siebie
Ja bym już tak nie eksperymentowała z plakatami i wizytówkami... skoro mam stronę internetową, a na niej logo, najlepiej byłoby by wszystkie inne rzeczy promocyjne były z nia spójne
Świetne te plakaty i pomysły na wizytówki
i na pewno znajdzie się już niedługo wiele okazji do wykorzystania ich:), ale w tym wypadku ja bym proponowała zostać przy tym co już jest.
Świetne te plakaty i pomysły na wizytówki
Nemo est casu bonus

Dla zmęczenia matriału ludzkiego 3 próbki, czyli przegląd przez wasze propozycje.
Osobiście uważam opcje pierwszą za najlepszą, Dodatkowo pogrubione słowa "obiady czwartkowe" dają jasny i prosty przekaz. Nie tworzymy neologizmów łącząc słowa "obiadyczwartkowe".
Choć połączenie cienkie"obiady" grube"czwartkowe" bez spacji fajnie wygląda, ale tylko w przypadku, gdy występują same.
Jeśli dodatkowo przed, występuje słowo cienkie"grupa", tworzy to niespójny przekaz, bo w tym przypadku podkreślone jest tylko słowo "czwartkowe" natomiast słowa "grupa obiady" są już tylko pobocznymi.
Z mojej strony przesądowałem kilka niezależnych osób i wszystkie wskazały opcje pierwszą.
Ad. wypowiedzi pk5
Rozumiem, że nie podoba Ci się strona OC, jednakże została ona wybrana w iście demokratycznych wyborach i już istnieje te 2-3miesiące.
Nie możemy zmieniać naszego wizerunku, ponieważ może to być odbierane na zewnątrz, że nie wiem czego chemy, często zmieniamy zdanie, a więc nie jesteśmy odpowiednim (odpowiedzialnym) partnerem do jakichkolwiek rozmów.
Wolałbym, abyś przeniósł swój zapał na działania konstruktywne a nie destrukcyjne.
Ad. Autor
Kiedy pojawi się aktualizacja na stronie??
"Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu"
na razie nie dopowiem..bo brak mi słów:) ale nie zgadzam się z zarzutami. nie sadze aby było to odbierane w taki sposób, jak m∑ói Ja-ck, moze ja-ck odbiera to tak.
Trzymajcie się.
W ogóle to po co się tak śpieszyć?:P
aha i jesli uważacie, ze niszczę Wam coś, nie ma sprawy, mogę nie niszczyć. Tylko ja podejmuje decyzję za siebie, i jeśli uznam, ze coś jest takie a takie, to taką a taką podejmę decyzję.
Pozdr.
edit: do moich plakatów bez problemy da sie wstwić te ludziki:) wiec tym sie nie przejmujcie:)
Trzymajcie się.
W ogóle to po co się tak śpieszyć?:P
aha i jesli uważacie, ze niszczę Wam coś, nie ma sprawy, mogę nie niszczyć. Tylko ja podejmuje decyzję za siebie, i jeśli uznam, ze coś jest takie a takie, to taką a taką podejmę decyzję.
Pozdr.
edit: do moich plakatów bez problemy da sie wstwić te ludziki:) wiec tym sie nie przejmujcie:)
-
Cyniczny Optymista
- Kontakt:
No, jak dzieci :) Zostawic Was na chwile... ;)
Koniec sporu. Macie sie nawzajem przeprosic.
Moja wina, bo juz dawno powinienem byl podjac tu decyzje.
Jest nastepujaca i nieodwolalna:
Pierwsza kampania reklamowa zostaje zrealizowana wg wzorow Ja-ck'a.
Wizytowka i plakat nr 2.
(Z tym, ze w plakacie prosilbym o umieszczenie nazwy Odjazzd u gory adresu - jak proponowalem wczesniej)
Druga kampanie reklamowa Obiadow - ktora podejrzewam, ze ruszy gdzies w kwietniu, maju (do tego czasu wyprztykamy sie z wizytowek, a i plakaty zdazy nam pewnie pozdzierac lobuzeria w szkolach ;) w calosci zaprojektowana bedzie przez PK5.
Nie ukrywam bowiem, ze ten pomysl z "pomalowanym" Zamkiem dobrze oddaje ducha naszych zamierzen wobec miasta :)
Co do strony:
bardzo mi zalezy na tym, zeby byla ona uaktualniana czesciej. Przynajmniej raz w tygodniu.
Jest nasza wizytowka i jako taka musi (!) byc wizytowa.
Zdaje sobie sprawe z ograniczonosci czasu jaki Jerzy moze przeznaczyc na nasza, wolontariacka przeciez dzialalnosc, wiec (jesli to oczywiscie mozliwe) chcialbym prosic o uprawnienia administratora do czwartkowe.pl, by pomoc mu w jej uaktualnianiu.
Pzdr
A.
Koniec sporu. Macie sie nawzajem przeprosic.
Moja wina, bo juz dawno powinienem byl podjac tu decyzje.
Jest nastepujaca i nieodwolalna:
Pierwsza kampania reklamowa zostaje zrealizowana wg wzorow Ja-ck'a.
Wizytowka i plakat nr 2.
(Z tym, ze w plakacie prosilbym o umieszczenie nazwy Odjazzd u gory adresu - jak proponowalem wczesniej)
Druga kampanie reklamowa Obiadow - ktora podejrzewam, ze ruszy gdzies w kwietniu, maju (do tego czasu wyprztykamy sie z wizytowek, a i plakaty zdazy nam pewnie pozdzierac lobuzeria w szkolach ;) w calosci zaprojektowana bedzie przez PK5.
Nie ukrywam bowiem, ze ten pomysl z "pomalowanym" Zamkiem dobrze oddaje ducha naszych zamierzen wobec miasta :)
Co do strony:
bardzo mi zalezy na tym, zeby byla ona uaktualniana czesciej. Przynajmniej raz w tygodniu.
Jest nasza wizytowka i jako taka musi (!) byc wizytowa.
Zdaje sobie sprawe z ograniczonosci czasu jaki Jerzy moze przeznaczyc na nasza, wolontariacka przeciez dzialalnosc, wiec (jesli to oczywiscie mozliwe) chcialbym prosic o uprawnienia administratora do czwartkowe.pl, by pomoc mu w jej uaktualnianiu.
Pzdr
A.
Cynizm Optymizm i Ironia
Aktualizacja jutro. Plakaty i materialy promocyjne musza byc spojne, bo inaczej nie da sie zbudowac dobrego wizerunku. Konsekwencja w tym przypadku zdecydowanie sie oplaca.
Jesli chodzi o plakat, to mysle, ze warto do plakatu dodac wiecej informacji wg wzoru wskazanego przeze mnie, bo teraz jest troche za malo czytelnie (chodzi o miejsce i czas).
Jesli chodzi o plakat, to mysle, ze warto do plakatu dodac wiecej informacji wg wzoru wskazanego przeze mnie, bo teraz jest troche za malo czytelnie (chodzi o miejsce i czas).
Echo dnia, Kronika Towarzyska:
"Kolega
Poseł Platformy Obywatelskiej Artur Gierada wybrał się na spotkanie z grupą "Obiady czwartkowe" do klubo Odjazd przy ulicy Bodzentyńskiej w Kielcach,
by przedstawić swoje pomysły na rozwój miasta. W przypływie szczerości wyznał, że został politykiem dzięki koledze, który za niego zgłosił wniosek do kandydowania na radnego.
Jest nadzieja, że poseł nie da się wykolegować."
"Kolega
Poseł Platformy Obywatelskiej Artur Gierada wybrał się na spotkanie z grupą "Obiady czwartkowe" do klubo Odjazd przy ulicy Bodzentyńskiej w Kielcach,
by przedstawić swoje pomysły na rozwój miasta. W przypływie szczerości wyznał, że został politykiem dzięki koledze, który za niego zgłosił wniosek do kandydowania na radnego.
Jest nadzieja, że poseł nie da się wykolegować."
"Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu"
-
Cyniczny Optymista
- Kontakt:
Ja-ck
tosmy zostali kolesiami. Stad juz chyba krok do sitwy ;)
PK5
jestem bardzo dumny i zadowolony, ze zrobiles wiecej projektow.
Natomiast - wiesz jak duza wage przywiazuje w dzialaniach OC do demokratycznego podejmowania decyzji.
Wiele rzeczy moze bym chcial w zyciu, ale wiem, ze nie wszystko dostane.
Dzialajac razem dokonalismy swietnych rzeczy.
Dokonamy - jeszcze wspanialszych.
RAZEM :)
Autorze,
bardzo dziekuje za aktualizacje.
Co do plakatow - decyzja zostala juz podjeta.
Kolejna dyskusja przy okazji okazji kolejnej rundy dzialan marketingowych wokol OC :)
tosmy zostali kolesiami. Stad juz chyba krok do sitwy ;)
PK5
jestem bardzo dumny i zadowolony, ze zrobiles wiecej projektow.
Natomiast - wiesz jak duza wage przywiazuje w dzialaniach OC do demokratycznego podejmowania decyzji.
Wiele rzeczy moze bym chcial w zyciu, ale wiem, ze nie wszystko dostane.
Dzialajac razem dokonalismy swietnych rzeczy.
Dokonamy - jeszcze wspanialszych.
RAZEM :)
Autorze,
bardzo dziekuje za aktualizacje.
Co do plakatow - decyzja zostala juz podjeta.
Kolejna dyskusja przy okazji okazji kolejnej rundy dzialan marketingowych wokol OC :)
Cynizm Optymizm i Ironia
-
Cyniczny Optymista
- Kontakt:
Czy moglibysmy rozwazyc wybranie, chmmmm, swoistego hymnu Kieleckich Obiadow Czwartkowych?
http://pl.youtube.com/watch?v=3tOZvDO1iSk&NR=1
http://pl.youtube.com/watch?v=3tOZvDO1iSk&NR=1
Cynizm Optymizm i Ironia

ta jest a propos new look