Wiem o kogo ci chodzi B@rtek powiem tylko tyle jest to kierowca który na linii "C" rozbił #216 - ma wtyki w planecie to dostaje wlepki, a w ogóle nie zakleja wszystkich autobusów wiem że napewno jest w MANO-PLANIE (#235).B@rteK pisze:Jest za to spec, który rozkleja wszędzie nieaktualne logo Planety FM
Kierowcy MPK
Moderatorzy: Nowak, Autor, sueno, Daniel, CKfan, AR
-
Ziarek
- Ranga: Inspektor nadzoru ;)
- krzysiu1493
- Ranga: Inspektor nadzoru ;)
dzisiaj niedziela. Jeden z autobusów przyjechał 6 minut za wcześnie.
Czy kierowcy nie mogą zrozumieć, że jeźdząc w taki sposób robią ogromną krzywde pasażerom? przecież kurs z takim wyprzedzeniem równie dobrze chyba mógłby się nie odbywac wcale, skoro mało kto wogóle na niego zdaży. Potrafie zrozumieć każde, nawet największe opóźnienie, bo wiadomo, że autobus nie przefrunie w korkach nad innymi, ale takie przsypieszenia? Przcież autobusu nie pcha jakas nadprzyrodzona siła, na która kierowca nie ma wpływu. Taka jazda to objaw nieodpowiedzialności. Pozdrawiam wsyztskich tych kierowców, którzy to rozumieją i starają się jeździć zgodnie z rozkładem, wiem, że jest Was wielu
Czy kierowcy nie mogą zrozumieć, że jeźdząc w taki sposób robią ogromną krzywde pasażerom? przecież kurs z takim wyprzedzeniem równie dobrze chyba mógłby się nie odbywac wcale, skoro mało kto wogóle na niego zdaży. Potrafie zrozumieć każde, nawet największe opóźnienie, bo wiadomo, że autobus nie przefrunie w korkach nad innymi, ale takie przsypieszenia? Przcież autobusu nie pcha jakas nadprzyrodzona siła, na która kierowca nie ma wpływu. Taka jazda to objaw nieodpowiedzialności. Pozdrawiam wsyztskich tych kierowców, którzy to rozumieją i starają się jeździć zgodnie z rozkładem, wiem, że jest Was wielu
- CKfan
- Ranga: Dyrektor budowy ;)
Można, gdy się nie zatrzymuje na przystankach i nie stoi na światłach. Na rozkładach kierowców podanych jest kilka najważniejszych przystanków. Mogłyby one przy okazji służyć postojowi pojazdu, gdy jest przed czasem w stosunku do rozkładu. W niektórych miastach stosowane jest takie rozwiązanie i nie blokuje ono zatoki, gdy jest długa.
Sorry, takiego mamy prezydenta...
#648 linia 54 kierowca wygląd na emeryta .Myślałem że starszy kierowca to doświadczony ale się pomylić można szarpał tak że wszyscy latali jak chcieli po autobusie i można się tylko domyślać czy ktoś sobie krzywdy nie zrobił bo na tyle autobusu trochę krwi czyjejś nakapało na podłogę jeszcze dwa razy na krawężnik najechał jazda w 100% EKSTREMALNA polecam
BĄDZMY LUDZMI
- kacper
- Ranga: Kierownik budowy ;)
- Kontakt:
A kiedyś gościu (bodajże w 667) jechał cały czas na jedynce i całą Zagórską w ten sposób przejechał, tyle że jak stał to musiał co jakiś czas wciskać gaz, żeby autobus nie zgasł. Podjechał pod Winnicę i zdechł na amen, prawdopodobnie spalił sprzęgło. I to też nie był młody kierowca.
Precz z busiarstwem!