Kierowcy MPK
Moderatorzy: Nowak, Autor, sueno, Daniel, CKfan, AR
Dzisiaj bardzo miły kierowca w 25 o godzinie 17.35 wsiadałem z przystanku na Popiełuszki. Nie pamiętam dokładnie numeru chyba 002.
Kobietka zamyśliła się i zapomniała wysiąść. Podbiegłą do kierowcy, czy mógłby jej otworzyć drzwi. Gość zatrzymał się na środku ulicy i wypuścił panią, bez żadnego słowa narzekania.
Kobietka zamyśliła się i zapomniała wysiąść. Podbiegłą do kierowcy, czy mógłby jej otworzyć drzwi. Gość zatrzymał się na środku ulicy i wypuścił panią, bez żadnego słowa narzekania.
"Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu"
fajnie że ją wypuścił i nie narzekał ale na środku ulicy to trochę brak odpowiedzialności i wyobrażni bo jak by babka wpadła pod auto jakieś gość by miał nieprzyjemnościJa-ck pisze:Dzisiaj bardzo miły kierowca w 25 o godzinie 17.35 wsiadałem z przystanku na Popiełuszki. Nie pamiętam dokładnie numeru chyba 002.
BĄDZMY LUDZMI
13 nie ma, a placa jest uzalezniona od stazu, miesiaca, ilosci godzin jakie sie wyjezdzi itd... ( dokladnie co i jak nie bede podawal bo to prywatne sprawy pracownikow... )Tam91 pisze:powiedzcie mi proszę ile zarabiają kierowcy w MPK? tylko całość z nagrodami premiami trzynastkami! dzieki
leo na poczatku ciezko wyciagnac 1500
cos o palących kierowcach...
http://www.infobus.pl/blog.php?id=290
http://www.infobus.pl/blog.php?id=290
M. Sieczkowski pisze:"...Co ciekawe, w przypadku gdy kierowca zapali papierosa, pasażerowie nie mają obaw aby zwrócić mu uwagę. Jednocześnie nie przeszkadzają im za to zapachy dobiegające w autobusie od innych podróżnych. Wiecie co mam na myśli…"
Ale ja nie mam nic przeciwko temu, żeby kierowcy palili sobie na zajezdni albo na przerwach.
Podejrzewam, że nie jeden kasjer w supermarkecie chciałby sobie zapalić podczas pracy ale czy chciałbyś być obsługiwany przez palącą osobę w sklepie
W takim przypadku każdy byłby wielce oburzony i nikt by nie powiedział, że kasjer też człowiek.
Podejrzewam, że nie jeden kasjer w supermarkecie chciałby sobie zapalić podczas pracy ale czy chciałbyś być obsługiwany przez palącą osobę w sklepie
W takim przypadku każdy byłby wielce oburzony i nikt by nie powiedział, że kasjer też człowiek.
wszyscy są ludzmi ale zachowanie i kultura powinna obowiązywać prawda że pasażerowi przeszkadza że kierowca pali ( osobiście mnie też przeszkadza ale nie dlatego ze śmierdzi dym papierosowy ) ja zauważyłem i jest to nagminne wchodzi pasażer do autobusu i wydmuchuje ostatniego macha już w autobusie i co jest to w porządku 
BĄDZMY LUDZMI