Wszystko, co nie związane jest z tematyką forum.
Moderatorzy: Autor, sueno, Daniel, Sirek1
-
sueno
- Ranga: Dyrektor budowy ;)
-
Kontakt:
autor: sueno » 25 listopada 2008, o 08:09
gaki majster pisze:Odnośnie pana Gosiewskiego, czy pani Kruk, można domniemywać przez dosyć niezgrabną mowę, a tu mamy zgona na dywanie czyli pana Grzegorka. To jest porażające.
Alkohol ma to do siebie, że działa na organizm jak chce i nie ma się na to zbyt wielkiego wpływu. Można wypić 2 kieliszki i leżeć trupem jak Grzegorek albo wypić 0,7l i bełkotać jak Gosiewski w RM czy Kruk w Sejmie, ale być na "chodzie".
Miał po prostu zły dzień. Kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamieniem

Dla mnie ważne jest, że nie pracował pijany albo o zgrozo nie był kierowcą. Poza pracą może sobie robić co chce, co jest zgodne z prawem.
Najlepsza gra w sieci: http://www.reddragon.pl
"Są fachowcy i nie widzę potrzeby, żeby nauczyciel dyktował, jak ma się budować drogi" - autor znany

-
Michał
- Ranga: Inspektor nadzoru ;)
autor: Michał » 25 listopada 2008, o 09:05
Gosiewski i Kruk wypowiadali się pod 'wpływem' publicznie, byli w pracy więc to w ogóle bez porównania z gosciem, który gdzies tam po pracy spał nawalony na dywanie...
-
ice
Nie wiedziałem gdzie to wkleić.
Przyłącz się do marszu przeciwko piratom drogowym.
W sobotę odbędzie się marsz pamięci o ofiarach kieleckiej ulicy Grunwaldzkiej. Jego organizatorzy skrzyknęli się na forum naszego portalu .
- Nie znaliśmy tej dziewczyny, ale chcemy oddać hołd jej i wszystkim ofiarom ulicy Grunwaldzkiej. Znamy to przejście, wiemy, że kierowcy jeżdżą tam jak wariaci - opowiada 15-letni gimnazjalista Patryk Dudzik. Wspólnie z innymi użytkownikami naszego forum internetowego zaplanował sobotni marsz milczenia. Rozpocznie się on 29 listopada o godzinie 13 na przejściu dla pieszych na wysokości szpitala wojewódzkiego. Zaangażowani młodzi ludzie zaplanowali nie tylko marsz.
- Chcemy by na tym przejściu zainstalowana została sygnalizacja świetlna. Zbieramy podpisy pod petycją w tej sprawie. Od środowego wieczoru do czwartkowego popołudnia zgromadziliśmy ich ponad tysiąc - opowiada współorganizator akcji Darek Równicki. Podpis można będzie złożyć także podczas marszu.
http://www.echodnia.eu/apps/pbcs.dll/ar ... /382078800
A może trzeba by pomyśleć o kolejnych kładkach dla pieszych nad ruchliwymi ulicami

-
CKfan
autor: CKfan » 28 listopada 2008, o 01:52
Niewątpliwie taka kładka przydałaby się w miejscu obecnego przejścia dla pieszych na wysokości Społem. Przechodzę tamtędy codziennie i nieraz trzeba długo czekać albo ryzykować kalectwem. Na dodatek żywopłot, który jest w między jezdniami skutecznie zasłania pieszym widok na nadjeżdżające samochody a kierowcom możliwość zauważenia pieszego, który zamierza wejść na pasy. W tym roku były tam co najmniej 2 śmiertelne wypadki, zginęły chyba 3 osoby.
Sorry, takiego mamy prezydenta...
-
sueno
-
Kontakt:
autor: sueno » 29 listopada 2008, o 15:13
Nie orientuje się ktoś może czemu Echo Dnia nie zamieszcza wszystkich swoich "artykułów" na stronie? We środę albo we czwartek był artykuł nt. bloków komunalnych które miałyby powstać na Szajnowicza, jednak nie pojawił się on w wersji elektronicznej. Chyba że ja nie potrafię szukać

"Są fachowcy i nie widzę potrzeby, żeby nauczyciel dyktował, jak ma się budować drogi" - autor znany

-
ice
Żadna gazeta nie umieszcza na swoich stronach całej zawartości wersji papierowej.
-
pk5
Chodzi Ci za pewne o lokalne wersje?
Bo i tygodniki i dzienniki wszystkie artykuły maja na swoich ww (najczęściej z poślizgiem) albo w formie tzw. wydania elektronicznego:)
-
ice
Renault F1 w Galerii Echo.

-
CKfan
Mam do Was pytanie. Jak długo otwiera Wam się obrazek umieszczony na imageshack? Mnie bardzo długo, mimo że mam szybkie łącze. Na dodatek wysypują się reklamy i to głównie ich wina w tym wolnym otwieraniu. Często bywa tak, że pojawią się wszystkie reklamy, a obrazka nie ma wcale i trzeba odświeżać. Nie wiem czy to tylko mój problem czy wszystkich. Sądząc po ilości osób umieszczających tam zdjęcia mogę stwierdzić, że u nich nie ma tego problemu. A jeśli takowy również występuje u Was, to proszę o hostowanie zdjęć gdzie indziej, kilka przykładowych adresów:
www.fotosik.pl
www.picasa.com
www.bankfotek.pl
www.tinypic.com
Oczywiście jest to tylko moja prośba, a żaden nakaz

Ale dziękuję każdemu, który zwroci uwagę na to

Sorry, takiego mamy prezydenta...
-
sueno
-
Kontakt:
ja hostuje na imageshack bo część zdjęć np. z radia kielce i z echa dna mogę zamieszczać za pomocą wtyczki w FF która mi przenosi zdjęcia automatycznie do niego. Robienie tego ręcznie zajełoby zdecydowanie zbyt wiele czasu.

-
ice
Też miewam problemy z Imageshackiem.
-
AR
-
Kontakt:
U mnie image ostatnio strasznie do kitu chodzi.
Może dlatego że wprowadzili jakieś zmiany? Teraz trochę inaczej wygląda.
Wszystkim się podoba, a tobie się nie podoba
-
Jarek
Hej,
szukam pilnie jakiegoś DOBREGO FACHOWCA od piecyka gazowego - może macie kogoś godnego polecenia?
Kielce - tu jest moje miejsce, tu jest mój dom.