Ja bym chętnie poczekał aż MPK padnie zanim przekażę je takiej firmie. Potem może być problem z odzyskaniem tej własności w stanie niezniszczonym przez tych nieudaczników.AR pisze:Wg moich informacji w przyszłym roku nie będzie jeszcze tych autobusów.
Tabor MPK oraz KASP Kielce w sieci ZTM (#001-951)
Moderatorzy: Nowak, Autor, sueno, Daniel, CKfan, AR
- krzysiu1493
- Ranga: Inspektor nadzoru ;)
- AR
- Ranga: Dyrektor budowy ;)
- Kontakt:
Zaćmienie słońca dzisiaj było? 
EDIT: O w mordę! Ale pokrowiec! Tygrys Syberyjski!
Suuuper
EDIT: O w mordę! Ale pokrowiec! Tygrys Syberyjski!
Suuuper
Ostatnio zmieniony 17 listopada 2008, o 21:10 przez AR, łącznie zmieniany 1 raz.
Wszystkim się podoba, a tobie się nie podoba
- CKfan
No i kasownika nie umieścili przy pierwszych drzwiach, tylko dalej 
Jeśli masz statyw, to rób zdjęcia nocne bez flasha. Jeśli nie, to możesz ewentualnie umieścić aparat na kamieniu lub jakimś murze, aby był nieruchomy i zwiększyć czas otwarcia migawki do ok. 8 sekund. Tak na przyszłość, jakbyś chciał robić zdjęcia do TWB. Ale rozumiem, że warunki nie pozwoliły dziś na inne zdjęcia, więc już nie narzekam
Jeśli masz statyw, to rób zdjęcia nocne bez flasha. Jeśli nie, to możesz ewentualnie umieścić aparat na kamieniu lub jakimś murze, aby był nieruchomy i zwiększyć czas otwarcia migawki do ok. 8 sekund. Tak na przyszłość, jakbyś chciał robić zdjęcia do TWB. Ale rozumiem, że warunki nie pozwoliły dziś na inne zdjęcia, więc już nie narzekam
Sorry, takiego mamy prezydenta...
Kurde gdyby ten przód był malowany w nieco inny sposób to i znaczek Maz nie znajdował by na granicy kolorów i herb nie sprawiał by wrażenia wciśniętego na siłę 
Ale to nie w tym temacie.
Ale to nie w tym temacie.
Ostatnio zmieniony 17 listopada 2008, o 21:13 przez ice, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Ziarek
wcześniej nie miałem czasu i żeby na dodatek dojechać do Kolberga, muszę przejechać przez całe miasto, bo mieszkam na KSM-ie, ale jutro mam bardzo blisko bo na Zagórska pętla na 37 a po jutrze ro nie pamiętam ale może Michał pamięta i może napisze.
Niestety nie mam statywu, a ustawić nie było też na czym i na dodatek nie miałem rękawiczek, a jest delikatny mróz i ręce mi drżały od zimna i to nie mój aparat tylko starszych jakaś "Praktyka" i nie umiem jej ustawić, jak będę kupował to jakiegoś dobrego i łatwego w obsłudze. Na TWB to napewno będą dużo lepsze jakościowo i nieszkodni że narzekasz bo tak to nauczę się dobrze fotografować.B@rteK pisze: Jeśli masz statyw, to rób zdjęcia nocne bez flasha. Jeśli nie, to możesz ewentualnie umieścić aparat na kamieniu lub jakimś murze, aby był nieruchomy i zwiększyć czas otwarcia migawki do ok. 8 sekund. Tak na przyszłość, jakbyś chciał robić zdjęcia do TWB. Ale rozumiem, że warunki nie pozwoliły dziś na inne zdjęcia, więc już nie narzekam
Ostatnio zmieniony 17 listopada 2008, o 21:19 przez Ziarek, łącznie zmieniany 1 raz.
- krzysiu1493
-
Ziarek
Jak jest tak miła atmosfera teraz na forum to ja i Michał mamy serdeczną prośbę dot. zdjęć czy ktoś ma jakieś ujęcia PeeR lub mógł by pomóc i zrobić kilka zdjęć bo w 2 osoby ciężko uchwycić PeeRy tak to wszystkie zdjęcia wykorzystał bym na youtube jako pożegnanie ich.
W takim stylu ja to: http://pl.youtube.com/watch?v=CMExIriFr84
W takim stylu ja to: http://pl.youtube.com/watch?v=CMExIriFr84
- krzysiu1493
- AR
- Kontakt:
Kierownica jakby miala z 20 lat.
Fajna listwa podłogowa
Malowanko - szwajcarska precyzja.
Fajna listwa podłogowa
Malowanko - szwajcarska precyzja.
Ostatnio zmieniony 17 listopada 2008, o 21:55 przez AR, łącznie zmieniany 1 raz.
Wszystkim się podoba, a tobie się nie podoba
- krzysiu1493
-
Ziarek
z daleka widać na młodego ale tak naprawdę to ma swoje lata i jest doświadczonym kierowcą bo MPK przepracował całe życie podobno. Ostatnio wrócił na kierowcę bo przez 5 lat był mechanikiem i wziął sobie #702, ale dzisiaj dowiedział się ze obsadzono go na 2 zmianie na #902. To jest naprawdę super kierowca można pogadać z nim normalnie o MPK. A na razie oprócz #902 nic innego nie ma nowego jak na razie na lakierni.Kierownica jakby miał z 20 lat.