PSS Spolem/Ryszard Grzyb - Ludwik XXI - ul. Staszica
Moderatorzy: Autor, sueno, Sirek1
- Jezpir
- Ranga: Inspektor nadzoru ;)
powiedział(?) R.Grzyb
(joke)
Tak naprawdę to nie wiem czy powiedział to pan Grzyb, czy tylko redaktor mu to w usta włożył.
Ale wizualizacja bardzo ładna. Mam nadzieję, że się nie zmieni, a jeśli już to na lepsze. Ciekawe tylko czy pierzeja się uzupełni, czy pasażyk pozostanie. W budynku sąsiednim od szczytu są okna od bardzo dawna, może być problem ze zgodą właścicieli na ich zamurowanie. Nawet jeśli zostały wykonane "na dziko", to są już kilkadziesiąt lat. Stan zastany może być trudny do zmiany, ale od czego pan Grzyb ma argumenty finansowe.
A granit i marmur to nie kamień? No chyba, że będą jeszcze otoczaki...Chcemy w nim zastosować dobre materiały: kamień, granit, marmur. ...
Tak naprawdę to nie wiem czy powiedział to pan Grzyb, czy tylko redaktor mu to w usta włożył.
Ale wizualizacja bardzo ładna. Mam nadzieję, że się nie zmieni, a jeśli już to na lepsze. Ciekawe tylko czy pierzeja się uzupełni, czy pasażyk pozostanie. W budynku sąsiednim od szczytu są okna od bardzo dawna, może być problem ze zgodą właścicieli na ich zamurowanie. Nawet jeśli zostały wykonane "na dziko", to są już kilkadziesiąt lat. Stan zastany może być trudny do zmiany, ale od czego pan Grzyb ma argumenty finansowe.
Jeżpir
Jezpir pisze: Ale wizualizacja bardzo ładna. Mam nadzieję, że się nie zmieni, a jeśli już to na lepsze. Ciekawe tylko czy pierzeja się uzupełni, czy pasażyk pozostanie. W budynku sąsiednim od szczytu są okna od bardzo dawna, może być problem ze zgodą właścicieli na ich zamurowanie. Nawet jeśli zostały wykonane "na dziko", to są już kilkadziesiąt lat. Stan zastany może być trudny do zmiany, ale od czego pan Grzyb ma argumenty finansowe.
W papierowym Echu jest trochę "szersza" wizualka.Widać, że pawiloników nie będzie, budynek będzie przyklejony do sąsiedniego. Za to z drugiej strony nie będzie, widać narożnik budynku.