Akcje, wydarzenia
Moderatorzy: sueno, Daniel, Cyniczny Optymista
-
Cyniczny Optymista
- Ranga: Kierownik budowy ;)
- Kontakt:
Ziarku, ale spokojnie, bo mamy szanse, ze pan Lubawski zostanie Gosciem Specjalnym Obiadow.
Otoz - otrzymalismy zaproszenie na spotkanie z panem prezydentem 10.11.08 na godzine 11-ta w Urzedzie Miasta.
Mysle teraz jak to najlepiej zorganizowac :)
Pzdr
A.
Otoz - otrzymalismy zaproszenie na spotkanie z panem prezydentem 10.11.08 na godzine 11-ta w Urzedzie Miasta.
Mysle teraz jak to najlepiej zorganizowac :)
Pzdr
A.
Cynizm Optymizm i Ironia
Te trzy: z nich zas najwazniejszy jest dystans do samego siebie
- sueno
- Ranga: Dyrektor budowy ;)
- Kontakt:
A oni nie będą mieć wtedy wolnego w zamian za 01.11 które wypada w sobotę?
Sprawdź sobie datę bo to tzw. długi weekend w budżetówkach 
Najlepsza gra w sieci: http://www.reddragon.pl
"Są fachowcy i nie widzę potrzeby, żeby nauczyciel dyktował, jak ma się budować drogi" - autor znany
"Są fachowcy i nie widzę potrzeby, żeby nauczyciel dyktował, jak ma się budować drogi" - autor znany
-
Cyniczny Optymista
- Kontakt:
Sami zaproponowali te date, wiec...
Coz jeszcze?
Rozmawialismy o zaproszeniu posla Gierady jako Goscia Specjalnego.
Odzew jak najbardziej pozytywny - wstepnie 30.11. W kazdym badz razie jeszcze w tym roku.
Coz to oznacza?
Ze musimy sie zaczac nad kims z PIS.
Gosiewski? Inni?
Pzdr
Coz jeszcze?
Rozmawialismy o zaproszeniu posla Gierady jako Goscia Specjalnego.
Odzew jak najbardziej pozytywny - wstepnie 30.11. W kazdym badz razie jeszcze w tym roku.
Coz to oznacza?
Ze musimy sie zaczac nad kims z PIS.
Gosiewski? Inni?
Pzdr
Cynizm Optymizm i Ironia
-
Ziarek
- Ranga: Inspektor nadzoru ;)
Żeby tylko nie zmienili daty. Ponieważ akurat mamy poniedziałek wolny od szkoły więc nie musiałbym się urywać z lekcjiCyniczny Optymista pisze:Ziarku, ale spokojnie, bo mamy szanse, ze pan Lubawski zostanie Gosciem Specjalnym Obiadow.
Mysle teraz jak to najlepiej zorganizowac
Pzdr
A.
A co do propozycji MeehoweCK to jestem za, warto zaprosić takiego polityka na nasze obiady czwartkowe, jest w końcu jedynym politykiem znanym na całą Polskę, który pomaga naszemu regionowi.
-
Cyniczny Optymista
- Kontakt:
Panie, Panowie.
W zwiazku z tym, ze Projekt "OIU" wchodzi w faze koncowa - w etap prac komisji i glosowan, gdzie juz tak naprawde niewiele zalezy od nas (choc oczywiscie bedziemy nadzorowac kazdy z tych etapow)
chcialbym wszsytkim w jego realizacje serdecznie podziekowac.
To byl kawal naprawde porzadnej roboty.
Az czlowiek jest dumny, ze wybral sobie Kielce, bo tu takie fajne rzeczy moze robic :)
Rownoczesnie - zwierzeciem bedac chorujacym, kiedy nie ma zajecia,
pozwolilem sobie zaproponowac do realizacji kolejny pomysl:
MAK - czyli Metropolia Akademicka Kielce.
Chodzi w nim o uczynienie naszego miasta bardziej przyjaznym dla studentow, przez co staloby sie ono bardziej atrakcyjnym dla jego mieszkancow.
Pierwszym jego etapem bedzie zorganizowanie spotkania przedstawicieli samorzadow studencki wszystkich kieleckich uczelni.
Pzdr
A.
W zwiazku z tym, ze Projekt "OIU" wchodzi w faze koncowa - w etap prac komisji i glosowan, gdzie juz tak naprawde niewiele zalezy od nas (choc oczywiscie bedziemy nadzorowac kazdy z tych etapow)
chcialbym wszsytkim w jego realizacje serdecznie podziekowac.
To byl kawal naprawde porzadnej roboty.
Az czlowiek jest dumny, ze wybral sobie Kielce, bo tu takie fajne rzeczy moze robic :)
Rownoczesnie - zwierzeciem bedac chorujacym, kiedy nie ma zajecia,
pozwolilem sobie zaproponowac do realizacji kolejny pomysl:
MAK - czyli Metropolia Akademicka Kielce.
Chodzi w nim o uczynienie naszego miasta bardziej przyjaznym dla studentow, przez co staloby sie ono bardziej atrakcyjnym dla jego mieszkancow.
Pierwszym jego etapem bedzie zorganizowanie spotkania przedstawicieli samorzadow studencki wszystkich kieleckich uczelni.
Pzdr
A.
Cynizm Optymizm i Ironia
- krzysiu1493
- Ranga: Inspektor nadzoru ;)
- sueno
- Kontakt:
Wczoraj przy okazji wieczornych spacerów odwiedziłem "Odjazd".
Było to krótka i przelotna wizyta, ale pierwsze wrażenie nie rzuciło mnie na kolana.
Zalety to na pewno: cicha, przyjemna muzyka.
Wady to: wydaje mi się, że w stosunku do Dyspensy jest tam troche sztywno, czarno-biało. W D. mamy więcej kolorów. Jest troche ciemnawo(jeśli chodzi o oświetlenie), co bardziej sprzyja zwierzeniom niż otwartym dyskusjom. Siedzenia w D. wyglądają na wygodniejsze.
Co do pojemności to nie sądze, aby zmieściło się przy jednym stole tyle osób co w D., no chyba że rozważana jest zmiana konfiguracji na nasze spotkania.
No i wejście z zewnątrz do D. jest przyjemniejsze, a za niedługi czas będzie się tam wchodzić od nowego rynku.
Może to poprostu wina mojego przyzwyczajenia, i dobrych wspomnień z Dyspensą, no i byłem w Odjeździe tylko przelotnie. Jednakże moja ocena nie jest pozytywna.
No ale jeśli mamy się tam przenieść to mam nadzieje, że zmienią się moje odczucia. (spojrzenie z nadzieją na przyszłość
)
Było to krótka i przelotna wizyta, ale pierwsze wrażenie nie rzuciło mnie na kolana.
Zalety to na pewno: cicha, przyjemna muzyka.
Wady to: wydaje mi się, że w stosunku do Dyspensy jest tam troche sztywno, czarno-biało. W D. mamy więcej kolorów. Jest troche ciemnawo(jeśli chodzi o oświetlenie), co bardziej sprzyja zwierzeniom niż otwartym dyskusjom. Siedzenia w D. wyglądają na wygodniejsze.
Co do pojemności to nie sądze, aby zmieściło się przy jednym stole tyle osób co w D., no chyba że rozważana jest zmiana konfiguracji na nasze spotkania.
No i wejście z zewnątrz do D. jest przyjemniejsze, a za niedługi czas będzie się tam wchodzić od nowego rynku.
Może to poprostu wina mojego przyzwyczajenia, i dobrych wspomnień z Dyspensą, no i byłem w Odjeździe tylko przelotnie. Jednakże moja ocena nie jest pozytywna.
No ale jeśli mamy się tam przenieść to mam nadzieje, że zmienią się moje odczucia. (spojrzenie z nadzieją na przyszłość
"Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu"
-
Cyniczny Optymista
- Kontakt:
Ja-ck,
w kazdej chwili bedziemy sie mogli przeniesc.
Plusem Obiadow jest to, ze tworza je ludzie - nie miejsce (tak naprawde)
I rzeczywiscie - przed kazdym spotkaniem bedzie tam przetasowanie meblowe w tym srodkowym pomieszczeniu.
Pzdr
w kazdej chwili bedziemy sie mogli przeniesc.
Plusem Obiadow jest to, ze tworza je ludzie - nie miejsce (tak naprawde)
I rzeczywiscie - przed kazdym spotkaniem bedzie tam przetasowanie meblowe w tym srodkowym pomieszczeniu.
Pzdr
Cynizm Optymizm i Ironia
-
Cyniczny Optymista
- Kontakt:
- sueno
- Kontakt:
A nie mówiłem?
http://inwestycje.jupiter.superhost.pl/ ... 1990#61990